Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Lala_D, tu nu vii? Nemary? Fetele care n-ati mai intrat dar cititi? Veniti?

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Cati mi-ar fi placut mult dar nu pot . Bogdan are maine cupa si stagiu la aikido tot in parc ...dar in alt parc al Bucurestiului ( parcul Verdi).

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Roli poti comanda tort la cofetaria Alice .
Si mai era una de care stia Roxana ...piticot ..parca.

Elle ok am inteles
Ma bucur ca ne scrii

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Deci si la Alice fac torturi din astea...mi-ar fi mai comod. Piticot vad ca e tare departe pt mine.
Succes lui Bogdan maine!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Multumesc tuturor ptr urarile adresate lui Darius.ELLENUTA ma bucur mult ca ai scris.Toate ne-am gandit zilele acestea la tine.M-ai linistit putin spunandu-mi ca bebelusii cu greutate mare la nastere iau mai putin in greutate.Eu m-am fost speriat ieri la dr cand l-a cantarit pe Darius si,desi el mi-a spus ca e perfect,m-am gandit ca a luat cam putin in greutate comparativ cu fratiorii lui.Nu vreau sa renunt la alaptare dar nu mai pot sa stau tot timpul cu Darius la san ptr ca si ceilalti doi puiuti au nevoie de mine.In plus trebuie sa ma ocup si de restaurante ptr ca sotul a inceput o noua afacere care il solicita foarte mult.Voi continua sa ii dau san cat mai mult posibil dar ptr ca nu reusesc nici in ruptul capului sa mulg ceva lapte ,desi am vreo trei feluri de pompe,trebuie sa ii dau si lapte praf.Mai aveam ceva de spus dar mi s-a terminat pauza. tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Vai fetelor, asa tare m-ati prins cu una din jucariile Plan toys,cea cu forme geometrice, ca acum imi pare rau ca nu m-am uitat mai bine la standul lor si nu am gasit nimic asemanator pe niciun alt site. si nici la super bebe nu pot ajunge.Da-mi Doamne mintea de pe urma

Danonique, elle are dreptate. si la matei s-a intamplat la fel,el fiind nascut cu 4,300 kg.Este absolut normal sa ia mai putin in greutate,caci trebuie sa se egaleze balanta, la un an copiii indiferent de kg la nastere, au aproximativ aceeasi greutate. de trei ori mamica

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA

Mergi la inceput

Ereena si nu poti sa comanzi jucaria chiar de pe site-ul lor ?
E vorba de aia pe care o are Andrei si Clara lui Monicaa nu ?
Sunt convinsa ca livreaza si in Giurgiu.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Ereena si nu poti sa comanzi jucaria chiar de pe site-ul lor ?
E vorba de aia pe care o are Andrei si Clara lui Monicaa nu ?
Sunt convinsa ca livreaza si in Giurgiu.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

daaaaaa,aia e la ei nu e pe stoc, dar am gasit acum pe site la ei magazine partener. am sa il trimit pe sot sa vad daca gaseste acolo.

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Elle! Bine ai revenit! Si eu m-am gandit mereu la tine! Ce ma bucur ca ai scris!

Vera, pup frumosii! . A, am uitat sa spun ca m-ai speriat cu capsunii si kiwi.. Alexia mananca la greu kiwi de la 1 an si capsuni de 2 saptamani incoace, pana nu mai poate!(asta inseamna si cate 10 bucati). Crezi ca pot aparea mai tarziu ceva reactii alergice daca acum e ok?

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

Sorry de sperietura...mie mi-a spus pediatrul (si am vazut si eu pe ruda mea) ca pot aparea mai tarziu...alergiile astea snt tare perverse...oricum se pare ca nu e o asa mare pb si e ok dupa un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Zuzii ce fcem cu intalnirea? La noi e frig si ploua...nu stiu daca o sa o onerez pana la urma.

Am iesit si azi dupa amiaza la spectacolul in cinstea Pl. Am facut si poze...ponei, clovni...dar un frig...ziceai ca sta sa fulguiasca. Uite va pun o monstra de cum e vremea aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Zuzii ce fcem cu intalnirea? La noi e frig si ploua...nu stiu daca o sa o onerez pana la urma.

Am iesit si azi dupa amiaza la spectacolul in cinstea Pl. Am facut si poze...ponei, clovni...dar un frig...ziceai ca sta sa fulguiasca. Uite va pun o monstra de cum e vremea aici

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

vera, am rasfoit prin pozele voastre. Nu incetez sa ma minunez ce ochi superbi are vlad.ai doi copii minunati

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

Mergi la inceput