Fulguleti de nov-dec 2006 (216)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Laura felicitari ca Dani nu o cunostea pe cioco! Cat despre scuipat si a mea scuipa in olita sau orice alt recipient cu lichid si tine doar distrasul atentiei la altceva.
Si la noi a fost tare urat da cred ca in week-end va fi frumos. Eu lucrez luni
Saryta atunci faci petrecere si pe 27. Sa aveti concediu frumos!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si eu pe aici.....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Laura felicitari ca Dani nu o cunostea pe cioco! Cat despre scuipat si a mea scuipa in olita sau orice alt recipient cu lichid si tine doar distrasul atentiei la altceva.
Si la noi a fost tare urat da cred ca in week-end va fi frumos. Eu lucrez luni
Saryta atunci faci petrecere si pe 27. Sa aveti concediu frumos!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Conform art. 134, alin. 1 din Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare :

Zilele de sarbatoare legala īn care nu se lucreaza sunt:
- 1 si 2 ianuarie;
- prima si a doua zi de Pasti;
- 1 mai;
- prima si a doua zi de Rusalii - 8 iunie;
- Adormirea Maicii Domnului - 15 august;
- 1 decembrie;
- prima si a doua zi de Craciun;
- 2 zile pentru fiecare dintre cele 3 sarbatori religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decāt cele crestine, pentru persoanele apartinānd acestora.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna

stiu ca nu ne-am mai ,,vazut" de mult, imi fac mea culpa pe aceasta cale...

nu mai sunt la curent cu ultimele discutii,poate s-a mai spus, dar am vrut sa va zic de festivalul circului. tine pana pe 7, deci inca mai e timp. noi am mers la titan, e un circ cehesc, cu f multe animale, si andra a fost mai mult decat incantata-zebre, elefant, mai multe rase de cai, ponei, lame, camile, porumbei, ursi. spectacolele sunt la 10 dimineata si la 19. am mers si anul trecut, si cu siguranta vom merge si la anul, pt ca e de-a dreptul fascinata.

un sfat insa: luati-va biletele din vreme, pt ca sunt f multe gradinite/scoli, si nu sunt locuri suficiente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
n-am cui sa ma plang ... am senzatia ca-s singura pe lume.
azi l-a luat florin pe dani din parc. si l-a oprit o mamica, care si-a cerut scuze, dar trebuie sa ii spuna ceva. ghiciti ce? ca bona noastra, cea "minunata" se poarta f urat cu dani, il ignora, il lasa sa planga si ca ii vorbeste f urat. ce inseamna f urat? crucea matii, p... matii, etc. sunt distrusa. imi vine sa o bat cu mana mea.

situatia noastra e cam asa:
- eu trasa in toate partile la munca, salariu bunicel, adica ne acopera ratele, care sunt destul de mari. program oficial 8.30-17, real 8.30-18-18.30. colac peste pupaza, sefa mea imi spunea azi ca nu cumva sa renunt la bona cand dani va merge la gradi, pentru ca nu voi putea sta acasa atunci cand va raci dani ... nu accepa nimeni sa stai la munca o sapt si in medical la fel.
- florin serviciu, unde primeste bani din comision din vanzari, deci daca nu alearga nu incaseaza. pe deasupra, tocmai si-a deschis o firma, incercand sa dam inapoi datoriile acumulate in iarna.
- ai meila onesti, lucreaza, nici nu se pune problema sa ne ajute cu dani ... pur si simplu ... nu vor/nu se simt in stare ... nu conteaza ... clar ies din calcul.
- socrii mei la caracal, la pensie. am rugat-o in seara asta pe soacra sa vina la noi ... a inceput cu scuze/motive ... cred ca l-ar lua pe dani la ea. DAR ... sunt 600 km distanta de aici

sunt complet debusolata. noi ce facem acum? de maine o inregistram. de ce? nici eu nu stiu ... nici daca as auzi ca e toata o lapte si-o miere nu cred ca as mai avea incredere sa o las cu dani. cautam bona. unde? prin cunostinte. care sunt destul de putine, asa ca nu stiu cate sanse de reusita vom avea. sa il dam la gradi? particulara acum (ca vara se inchid cele de stat), la gradi de stat din toamna. o varianta. dar ce facem cand raceste/se imbolnaveste. cu cine il las? eu ... nu. florin ... nu. ajutor ... NEMA.

de ce scriu aici? ca poate imi dati un sfat, o idee, o varianta care mie nu mi-a trecut prin cap.

offffff, mi-e atat de mila de puiul meu. ce vina are el? ca mama lui nu a stiut sa vada? ca mama lui l-a lasat pe mana unei astfel de femei? ma simt atat de vinovata, vinovata ca l-am lasat cu geta, vinovata ca nu pot sa stau doar cu el. si ma tot gandesc ... mai am incredere sa il las cu un strain? am alta varianta? e mai bine la caracal? macar e cu bunicii care stau cu el 24 din 24. ne pot inlocui pe noi? pentru cat timp? dar eu ... as rezista?

...

noapte buna mamici.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

laura, parerea mea ar fi sa incerci sa verifici. nu te increde chiar in primul strain. poate mamica respectiva are ea insasi nevoie de o bona si poate incearca sa va faca sa o concediati, nemaitrebuind sa ii ofere salariu mai mare ca sa o atraga.

eu nu am mai citit de ceva vreme, asa ca nu stiu cum decurge relatia lui dani cu bona. da ceva semne ca lucrurile stau chiar asa? ti-a repetat vreodata cuvinte urate? se vede din atitudinea lui ca nu ii place de bona? cum e cand o vede dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura,
Nu imi vine sa cred!!!-

ce tammpita..ce bine ca i-a spus mamica aia..
Mai vad si eu bone prin parc,dar sunt ok..kiar de una am fost foarte impresionata...ce sa zic.. sa va ajute Dzeu sa gasiti ceva..
Daca nu si nu,mai sunt firme din aste aspecializate,ai putea suna la ei sa vezi ce tarife au..in sensul ca la ei gasesti si bone pt 2-3 zile,dar nu stiu cum ar accepta Dani pe cineva strain si in conditiile in care ar fi bolnav...
Si totusi..nu e dreptul tau sa ai cm?

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Seara buna...n-as fi intrat nici azi daca n-as fi citit mesajul Laurei...imi pare tare rau pentru ce se intampla cu voi. Stiu cum e cand nu ai niciun ajutor! Dar macar eu nu am rate...Totusi tu si Florin o sa va descurcati...solutia pe care o vad eu: iti iei 2/3 zile libere musai si alegi rapid, eventual pe baza de recomandari, o gradinita privata, unde il poti lasa pe Dani pana la 18.00. In cazul in care tu vei fi la munca la ora aceea, va merge Florin dupa el si va face el pe dadaca pana vii si tu acasa. Parerea mea o stii inca de la episodul trecut cu bona voastra, cand ati inregistrat-o. Laura, draga mea, nu vreau s-o iei altfel decat cum ti-o spun, dar eu NU l-as mai lasa pe Dani nici o secunda cu creatura aia PUNCT ... Noi asa ne descurcam cu Denis si ne e bine...capul sus ca se rezolva toate...daca-l duci la bunici si-l vei lasa acolo, e intr-adevar muuult mai sigur decat cu o bona, dar o sa-l indepartati de voi (sotul meu a fost "abandonat" la bunici pana la varsta de 6 ani si cand venea maica-sa sa-l aduca in Cluj, el ii spunea bunica-sii "Nu vreau sa ma duc cu DOAMNA aceea in Cluj!"...si nici acum nu e apropiat de mama lui! ...cam asta e parerea mea! Te imbratisez si stiu ca vei gasi o solutie buna pentru voi toti!

In rest, toate buna la noi, Denis ne surprinde placut mereu, e cel mai dulce, mai istet si mai frumos copil, evident ...Eu foarte ocupata cu munca, sunt si intr-un training intensiv zilele astea, asa ca apuc doar sa va citesc cu mare drag la ore tarzii din noapte!

Roxanica, unde ati fost la turci? Poti trimite un PM cu toateeeee detaliile tehnice????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Laura, sincer imi pare rau.... Vad ca poestea se repeta.... Ce sa zic? E oribil. Eu stiam o doamna cu care am vrut sa o las pe Stefy, mi s-a parut ok.... Am tot vazut-o cu o fetita in parc si am zis ca e bunica ei si nu bona... Daca gasesc numarul ti-l trimit.... Mai mult nu stiu sa te ajut. Cu dusul la bunici... e departe.... Mie personal imi e greu s-o dau o saptamana de acasa, in iulie cand e in vacanta si eu inca nu intru in concediu.....

Am citit 101 Dalmatieni si apoi a vrut sa vada filmul... S-a lasat cu plansete ca "nenii lai fula caseii"....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Draga Laura, concediaz-o pe femeia aia si inca urgent. Ai noroc daca totusi s-a gasit o mamica sa-ti spuna de comportamentul ei.
Am vazut ce a scis si Doradora, dar eu nu cred in asa ceva; ar fi prea elaborata schema!
Daca nu gasesti o alta bona prin recomandari incearca la agentii sau la gradinitile particulare, macar pana la toamna. In caz extrem, apelezi la socri, dar incheie povestea asta si inca rapid!
saracutul Dani!!!

Mergi la inceput