Fulguleti de nov-dec 2006 (216)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Am mai pus niste poze de aseara si azi. Aseara am fost cumetri mari, iar astazi i-am tinut ziua Sarei la gradi.
Poze iedute!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la multi ani copii frumosi, dragalashi, si iubiti...sa fiti sanatoshi, sa cresteti mari, sa aveti noroc si sa fiti mereu inconjurati de oameni.

dragi mamici sa va traiasca puiutzii, sa va dea DD multa putere si rabdare, sa-i cresteti cum stiti voi mai bine, in dragoste si intelegere...

loredana si david

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

LA MULTI ANI, puiuti draguti...si pentru ca mama mea m/a sunat azi/dimineata sa/mi zica si mie "la multi ani" , va doresc si voua, celor care inca va mai simtiti copii, LA MULTI ANI!

Abia am terminat treaba ( spalat vase, aragaz, sters pe jos, etc)...emma doarme, alessia acum e cu tati in dormitor...si io sa va dau ultimele vesti: Alessia e cu febra de 2 zile...am fost azi la doctor si cica amigdalele sunt unite de inflamate ce sunt, e si puroi p/acolo, semn ca inghetata mancata "singula" si/a facut efectul ...cu ocazia asta am dezlegat misterul cu privire la urletele de zilele trecute...
Emma vesela cum o stiti...vreau sa va zic ca rade tot, din farfurie adica...pe cat de sclifosita era alessia, pe atat de pofticioasa si mancacioasa e emma...asta poate si pt ca eu sunt f relaxata...are deja toate mesele diversificate, doar ca dupa fiecare mai vrea completare tzitzi, nu ca i/ar mai fi foame, dar asa...sa mai sufle in ea ca in fluier, sa mai muste, na...sa se distreze ...
Ma duc sa o culc eu pe alessia...ca nicu vad ca face chef in loc de nani...va tzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

saryta, multi ani Sarei.

Flore, multa sanatate Alessiei. Si Stefy papa inghetata... sper sa nu faca vreo belea....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Saluti!!!

pentru toti fulguletii!!!

Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Iulia-Stefy pt intepaturi lui Di ii dau APIS ch15 si daca vad ca umflatura persista alternez cu LEDUM PALUSTRE ch9 (la juma de ora) pana cedeaza. Pe net am citit ca ledum palustre poate fi folosit si la prevenirea muscaturilor de tantari, dar am incercat o singura data si eu si Isa n-am fost muscate dar din pacate Di tot a fost muscata asa ca nu stiu sa-ti spun cat de eficient este in prevenire. Dar in situatii grave am juns si noi la cortizon (o singura data cand a avut Di multe muscaturi in zona ochiului si i sa umflat de nu i se mai vedea ochiul).

Cum ati petrecut de 1 iunie? Eu am fost cam suparat pt ca la noi in oras nu s-a organizat nimic cu ocazia zilei copiilor (probabil pt ca nu au drept de vot ) asa ca n-am putut sa le ofer decat o plimbare prin parc (in afara de cadourile de rigoare binenteles). Ele s-au jucat frumos si au fost fericite dar as fi vrut sa le pot oferi si ceva mai deosebit.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dbunny, primit azi pachet din spania ..... multumim muuult de tot, abia astept sa i le arat oanei, o sa topaie de bucurie, sunt absolut minunate ... iar lantisorul cu tinkerbell e demential, multumim muuult de tot
azi o sun pe mama ta sa stabilesc cu ea cum ii trimt banii
pupici
ps: da si tu o adresa de mail valida sa putem vorbi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui saryta

Am mai pus niste poze de aseara si azi. Aseara am fost cumetri mari, iar astazi i-am tinut ziua Sarei la gradi.
Poze iedute!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

sara!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La muti ani tuturor copilasilor sa cresteti mari si sanatosi!

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609

dbunny, primit azi pachet din spania ..... multumim muuult de tot, abia astept sa i le arat oanei, o sa topaie de bucurie, sunt absolut minunate ... iar lantisorul cu tinkerbell e demential, multumim muuult de tot
azi o sun pe mama ta sa stabilesc cu ea cum ii trimt banii
pupici
ps: da si tu o adresa de mail valida sa putem vorbi

incearca pe diana_vancu@hotmail.com

sa-ti spun faza cu lantisorul. Aici se stileaza reviste pt copilasi cu cadou pe langa, stil carnetel, ochelari, sepcute sau grebla pt nisip. In ziua cand am fost la posta m-am bagat la librarie si-am intrebat de ceva cu Tinkerbell. Si am luat o revista ...de acolo lantisorul. Revista nu ti-am trimis-o ca ingreunam plicul, si-i in spaniola. ei bine printisorul Dani o rasfoieste zilnic, o admira pe tinkerbell ii zice cat e de guapa si-i da pupici , ba chiar zica ca-i logodnica lui ...

in rest, prin butoi, Dani are fisura anala, face caca moale, dar cu supozitor, in rest tine in el. stie ca-l doare daca-i da drumul. Medicul mi-a zis sa-i dau laxante timp de 6 luni!!(Si-avem un car de creme acasa, din care vreo 2 cu corticoizi) fiindca daca face caca tare, se redeschide fisura.

Accidente de pipi avem mai putine, ba chiar isi da singur jos chilotul si se pune pe olita. Apoi vine cu olita-n brate si chilotii pe vine sa-mi arate ce-a facut. Noaptea are scutec. dimineata imi cere sa-i dau jos scutecul, ca nu-i place scutec..

O zi buna va dorim

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

saryta, tare dulci iedutele si toata familia tare eleganta. Cu ce ocazie?

Aici nu exista Ziua Copilului. Roxana era chiar nemultumita... pai avem ziua mamei, ziua tatalui, ziua bunicilor, ziua familiei, dar ziua copilului nu? Asa ca ieri i-am zis ca e ziua copilului in Romania, i-am urat La multi ani, au inceput amandoi sa danseze de bucurie si gata, asta a fost tot Ieftin, pana a venit de la scoala uitase.
Oricum are casa plina de cadouri ca pe motiv de boala i-am tinut ziua de abia duminica, au venit vreo 16 copii, plus 2 ai mei 18... ca la nebuni! Dar avantajul e ca de abia prididesc amandoi sa desfaca din cadouri, inca se lupta cu ele...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput