Fulguleti de nov-dec 2006 (216)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Buna fetelor!Scuze de deranj!!!Vin in intampinarea voastra cu o propunere pt voi si prichindeii vostrii.Am pt inchiriat in aceasta vara 3 camere intr-o vila de lux cu tot confortul,acces la bucatarie.Vila este situata in Mangalia la 400m de plaja,langa sttiunea Saturn.Preturile sunt f bune.Dcac va intereseaza ma puteti suna la nr de tel 0723498041.Pupici si inca odata scuze de deranj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salut,

Suntem aici,suntem bine (ce bine e cand e sanatos!)..ne intelegem de minune,suntem la faza de conversatii in care incearca sa imi aduca contraargumente si ma topesc cand il aud - cel mai tare ma amuza cand ma striga "mai mama, mai" (mi-ar trebui diacritice).

E drept,timpul imi cam fuge printre degete,dar va citesc zilnic si ma binedispun cu voi!

Va pup pe toate!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o , ca eu is zombi... de oboseala....

Aseara am fost la concert cu Cleopatra... pentru Stefy a fost nebunie... De dimineata de cand i-am spus ca o duc la Cleopatra, mi-a cantat numai Ghita si.... a vorbit doar de Cleopatra. Am nimerit chiar langa dubita lor cand au deschis geamul, asa ca are Stefy poza cu Cleopatra si Pavel Stratan... La sfarsit s-au extras premiile si ea a primit o masinuta.... de la Cleopatra.... La concert am tinut-o pe umeri si acum sunt... rupta... ca tati n-a putut sa mearga... A dansat pe umerii mei... s-a batait...a cantat.... a aplaudat... Pentru ea a fost super. Si ma bucur nespus ca am dus-o.
Iar pe ei i-am vazut de apoape si mi s-au parut niste oamnei simpli... si cu mult bun simt.... De obicei multe vedete ridica geamul cand sunt descoperite de public.... Trebuie sa recunosc ca si pe mine m-a impresionat. E primul concert cu Cleopatra la care merg....

Acum dimineata am umblat in disperare dupa 101 Dalmatieni de la Adevarul.... mama ce agitatie e... toata lumea vrea cartile... si se aduc asa putine...

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Tuturor puiutilor! Sanatate si noroc! Sa fiti cuminti, sanatosi, frumosi si destepti! Mamicilor sa va bucurati de ei, sa fie tot timpul alaturi de voi si sa va umple inima de fericire!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani fulguleti si fratiori / surioare!
La multi ani si parintilor de fulguleti! (ca un pic mai suntem si noi copii)

Nu ma dati disparuta :). Am doar foarte mult de lucru, dar promit sa revin in forta cand termin :).
Bursucii sunt bine si voiosi, smecheruti si lipiciosi :). Fetele au serbarile de sfarsit de an, iar Victor "canta" la cot cu ele :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sa ne traiasca fulguletii, sa creasca mari si frumosi si sanatosi. sa ne dea DD sanatate, sa ne putem bucura de ei.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

la multi ani copilasi!! si mamici de copilasi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR, FIE CA AU CATEVA LUNI SAU ANI BUNI! LA MULTI ANI TUTUROR!!!

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ...

"Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos"

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput