FIV 226

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

FELICITARI HUSKI!. Spune-mi te rog ai avut ceva simptome? Sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui huski

ziua 10 de la ET , BHCG = 40

nu ma pot opri din tremurat.....

multumesc pentru sustinere si incredere
va

Mai Husky mai data viitoare sa nu ma mai contrazici cand te chem la apel da numai graviduta.
Sa-ti traiasca, sa duci sarcina la termen in conditii optime. Felicitari iubita.
Hai ca plec si eu la eco sa vad daca am produs ceva.
Ziua 6 de stimulare asa ca lipseste Dana la organizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

aaaaaaa si inca ceva Huskyia uite aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Cata da' tu de ce nu mai ai rabdare un pic?

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Kora- pentru ca nu stiu daca voi fi mama, pentru ca daca o sa fiu nu stiu cand se va intampla si pentru ca pana atunci sunt copilasi care au nevoie de hainutele astea. Si m-ar bucura mult mai mult ca cineva sa le poarte decat sa stea la mine in pod sa se prafuiasca.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Sa va spun care este ultimul meu stres. Observ ca fetele care reusesc au numai embrioni A8. Eu cu 2 A6, si 1A7 am vreo sansa?Imi este tare frica ca o sa ratez si acest FIV( Eu am facut FIV cu ICSI, iar in dim cu ET 2 erau A4 si unul A6, insa pana la Et, adica dupa 2-3 ore de cand ii citise dr Cocei ultima data crescusera la A6 si A7).
P.S In loc sa stau linistita uitati-va ce intrebari tampite pun!Dar voi ma credeti,stresul e de vina.
IANA-Mari ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Felicitari, Huski! Ai reusit! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos si la termen! Ma bucur foarte tare pentru tine!
Kora, e randul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Husky si tuturor fetelor care ati reusit felicitari sarcini usoare si la termen
Kora
Catalina
Kitta,Ina-Mari,Iazminn,blue_flower,Ioanasi tuturo fetelor care sunteti in asteptare sa veniti cu teste pozitive

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

madlen

iazminn stai linistita ca si embrionii tai erau foarte buni,chiar daca putin mai lenesi,important e ca nu aveau fragmentatii. Hai nu te stresa acum ca nu are rost,sincer! Bafta multa!Si sa stii ca au fost si reusite cu A4!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

iazminn - eu te suspectez de putin masochism .
De ce nu stai tu cumintica ?

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Way to go, Husky!!!. Odihna multa si hrana sanatoasa, apica la indemana si cat mai putin stres. Sa ai o sarcina minunata!

Mergi la inceput