Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

aici este un site unde va da numele potrivit ,care cica e in armonie cu numele parintilor si ..in consecinta relatia va fi armonioasa.."www.mihneafiran.ro"

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

citeam aici de zor si am realizat ca eu pe 5 iulie fac 6 ani de la nunta ( suntem de aproepe 11 impreuna) , si da... m 27 de ani. a fost momentul meu de inconstienta ca m-a determinat sa fac un pas pe care nu il voi regreta niciodata.... chiar daca a fost foarte devreme. 2-3 ani lumea ne facea capul patrat cu: cand vine bebe? Ma saturasem de intrebarea asta. eram studenta... abia ma angajasem... nici prin cap nu-mi trecea. acum cand lumea a incetat sa intrebe.... am hotarat noi ca e cazul.
dar lumea...... gura lumii.... la aflarea vestii m-am trezit si cu o replica de genul: vai.... dar bine ca a dat Domnul....ca era timpul de acum... ( m-am simtit tare frustrata... ca noi pe 8 martie am hotarat ca e cazul.... si pe 10-12 am ramas insarcinata

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

citeam aici de zor si am realizat ca eu pe 5 iulie fac 6 ani de la nunta ( suntem de aproepe 11 impreuna) , si da... m 27 de ani. a fost momentul meu de inconstienta ca m-a determinat sa fac un pas pe care nu il voi regreta niciodata.... chiar daca a fost foarte devreme. 2-3 ani lumea ne facea capul patrat cu: cand vine bebe? Ma saturasem de intrebarea asta. eram studenta... abia ma angajasem... nici prin cap nu-mi trecea. acum cand lumea a incetat sa intrebe.... am hotarat noi ca e cazul.
dar lumea...... gura lumii.... la aflarea vestii m-am trezit si cu o replica de genul: vai.... dar bine ca a dat Domnul....ca era timpul de acum... ( m-am simtit tare frustrata... ca noi pe 8 martie am hotarat ca e cazul.... si pe 10-12 am ramas insarcinata
Ce sa mai zic eu?! Iti dai seama cum era situatia la noi...parca vad ca toata lumea zicea "of,saracii"...poate nu neaparat din rea vointa ,dar ..

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

krelia - ar fi ideal ce zici tu acolo, insa grelut de indeplinit. nu vezi ca uneori nu se pot organiza intalniri in Buc. (se vorbea de asta mai demult, cand era si alunelsialbinuta pe aici ) si nu s-a concretizat nimic. cu muntele e mai greu, insa nu imposibil. macar o parte sa poata participa.

frumose nume insirati si voi pe aici.
o sa fac urarile de rigoare pt. casatorii la data respectiva, numai sa ne aduceti aminte...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

buey, ce Nicolae, Gheorghe si altele. ia vedeti ce nume am gasit pe site-ul dat de miany:
cele mai haoiase de baiat:
Eufrosin, Calistrat, Alecu, Agamemnon , Chesarie, Culai, Ieremia, Melchior, Nectarie, Odiseu , Samoila, Stanislav, Temistocle
ha, ce m-am distrat

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

m-am jucat si eu cu site-ul ala....la fata a iesit compatibil cu numele noastre...la baiat...nexam.
Deci, musai sa iasa fetitza

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ramona din arad ai pm
frumoase nume...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 11+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

miany, ce poveste frumoasa...
sa va dea DD tot ce va doreti si multiplu de 11 ani pana la infinit!

Ramo, stiu ca e mai greu de realizat, dar, vorba ta, nu imposibil..asa ca, lasa-ma si pe mine sa visez frumos

fetili..azi n-am fsot in forma maxima....asa ca op sa o tulesc acasa.....

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Eu sunt de acord sa mergem la libanez insa personal de cand sunt gravi am mancat de 2 ori la inceput. Intai eram foarte la inceput si nu m-a deranjat nimic. A doua oara eram in pline "greturi" si mi-a picat tare greu la stomac. Sunt multe condimente, multa lamaie, usturoi etc. In plus atunci am realizat ca parca mi-e un pic frica sa mananc la libanez pe perioada sarcinii - pentru ca nu pot identifica tot ce e in mancarurile alea si n-am incredere in restaurante ca totul e proaspat si fara riscuri de listeria, toxoplasma, salmonela etc. Nu stiu daca nu folosesc cumva si ou crud in prepararea anumitor feluri, au un iaurt de baut extraordinar de bun, dar nu cred ca e facut din lapte pasteurizat de exemplu, au o crema iaurt cu menta si usturoi iarasi bun, la fel nu stiu daca e din lapte pasteurizat, au o salata cu extrem de mult patrunjel (care inteleg ca nu e foarte recomandat pe perioada sarcinii, am citit asta chiar pe forum) So...mi-a fost teama sa mai merg. Stiu ca sunt nebuna dar vroiam doar sa stiti care au fost temerile mele.

Acum ca am trecut de trim. 1 situatia nu mai e chiar asa critica din nici un pct. de vedere deci eu m-as baga daca vreti si voi.

Sa vad cine se inscrie pe lista?

14+

Mergi la inceput

de fata
Anzelma, Caliopi, Cornea , Dragaica, Eliconida, Eupraxia, Filadefia, Leopoldina, Mitzura, Perena, Puica, Sevastita, Sulamit, Veneranda, Zaraza

aveti de unde alege

Mergi la inceput