Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Bianca m-a rugat sa va scriu ca este in spital cu unul din bebei.Nu mi-a scris mai mult si nici nu stiu cauza internarii. De aceea cateva zile nu va posta pe forum. Am sa intru in contact cu ea sa vad daca este ok si cu ce o pot ajuta. |
Ayumi, sanatate, sa scapati repede de boala!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Carpatina, si eu ma intrebam de ea. Sper ca e bine si ca a iesit din butoil cu melancolie. Zicea ca e cam obosita din cauza ca Eliza se trezeste des noaptea si ca nu o prea ajuta sotul (tigaile mele sunt la usa, gata de trimis in ajutor, daca e nevoie |
Cred ca vorbiti de 2 Marii diferite. Cred ca Duamna C o striga pe bikMaria, dar sunt sigura ca vrea sa stie si ce mai face Mariana (ramonaiani)...
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cecilia L
nici nu am pretins ca ai fi scris ![]() ![]() |
Hai, mai, Cecilico! Capul sus! Apuca-te de treaba, termina ce lucrare ai de terminat si apoi poti cauta linistita si gradinita. Ia-le pe rand si se rezolva, ai sa vezi!
Poze
papanash spune:
buna dimi,multumesc pentru cafea, foarte buna 
azi e zi de sarbatoare, nu va apucati de spalat, calcat, mai bine haideti la forumeala.
multumesc pentru parerile despre programul de gradi.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Valentina, la ce spital sunteti ? Multa sanatate puiului si tie multa rabdare !
Ayumi, care-i cauza spitalizarii ? Of, iar sunt o gramada de copilasi bolnaviori
.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Carpatina, si eu ma intrebam de ea. Sper ca e bine si ca a iesit din butoil cu melancolie. Zicea ca e cam obosita din cauza ca Eliza se trezeste des noaptea si ca nu o prea ajuta sotul (tigaile mele sunt la usa, gata de trimis in ajutor, daca e nevoie |
Eu o strigam pe bikmaria... tu zici de mariana..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash buna dimi,multumesc pentru cafea, foarte buna ![]() azi e zi de sarbatoare, nu va apucati de spalat, calcat, mai bine haideti la forumeala. multumesc pentru parerile despre programul de gradi. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
vaiiiiiiiiiiii
eu am uitat de sarbatoare si am spalat

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

papanash spune:
Hristos s-a inaltat !
cine a inrosit oua ? Cozonaci, ceva ?
Daniellle, e pacat daca stiai ca-i sarbatoare si spalai, daca nu, nu-i bai, eu asa stiu.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
Neata. Eu tot cu munca, dar la 12 bag un masaj. sic!
Valentina, incearca glicerina boraxata de la farmacie pentru aftele lui Andrei. Eu am mereu probleme cu aftele si stiu ca ingrozitor. Insa glicerina m-a ajutat.
Papanash, eu am auzit numai chestii bune despre Ada, ma bucur ca Ghighi s-a adaptat.
Moldoveanca, mama ce preturi super pe acolo pentru gradi si bone. Ma bucur ca va este asa bine in tara, mai ales lui Vladut.
Gabriela, e cam greu cu bolile, asa e, insa gasiti voi o solutie.
Erina, incearca sa ma invidiezi in serile cu batai si certuri intre frati. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Papanash, si eu as merge pe program lung, desi recunosc ca in prima luna il las pe Andrei numai pana la pranz, de acomodare. Daca reusesc sa fac asta in vara, din septembrie ramane si la somn. Stiu de la Alex ca nu a mers bine cu plecatul asta la pranz, adormea in masina, acasa era maraita, voia sa ramana si ea cu colegii, etc. Eu zic ca e sigur mai bine cu somn, insa problema mea e ca Andrei nu doarme cu nimeni, se foieste, si are probleme daca ii schimbi patul, de aici probabil va fi ceva scandal la somn.
Off draguta de Puppi, imi pare rau ca iar are probleme, multa multa sanatate!
Sanatate multa si gemenilor lui Ayumi!
Gabitz, pare ca Stefan s-a simtit bine acolo, ma gandesc sa o duc si eu pe Alex.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi