Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multe lunite Luana

Kea sper ca sau rezolvat acele episoade si la voi

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

casia e destul de cumintica. inca mai are recitalurile ei, dar mai mult din nevoia de a o lua mami in brate . burtica nu o mai doare. papa foarte bine, pana la ultima picatura. aseara am cantarit-o si avea 5.850 gr. imi cam rupe bratele. ii place teribil sa o pupacesc (ceea ce si fac non-stop, pe unde apuc, fara restrictii, ca doar e puiul meu si a iesit din mine) - privilegiu de care se bucura doar mami si tati, restul doar pe piciorus, si uneori pe frunte - ne povesteste si rade. e foarte activa. pedaleaza mereu, zici ca e un viermisor. ii fac baitza pe la 9 jumate , papa si doarme pana la 6-6:30. si asta se intampla de vreoi 3 sapt. aici sunt pozele cele mai recente cu ea http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/2LuniSi3Sapt#

trebuie sa-mi incep lupta cu kilogramele. luasem 25 kg, am ajuns din spital cu 74. acum sunt la 66. as vrea sa mai scap de 10

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mariaaa, ce fetita dulce ai!!! Mi se pare sau e putin roscata?
Si io as vrea sa mai slabesc vreo 5 kg, acum sint la 63.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

E vb de planeta Marte, care se va afla la 34,65 mil mile fata de Terra, si va fi asemeni Lunii pline

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mariak, e bestiala casia.
lasa nu-ti fa griji pt kg, o sa avem timp sa le dam noi jos, maine poimane n-o sa putem tine pasul cu ei prin parc si pe strada.or sa ne alerge de numa numa.

denisamada, deci azi mancam la tine?
eu dau vinul, i-am zis soacrei sa-mi trimita o sticla de vin de tara bun bun si o tin la rece. tare bine merge o juma de pahar dupa niste ficatei la tigaie inabusiti.

din 10 martie 2009, mami fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

aris, imi pare rau sa vad ca voi inca continuati cu colicii... ai incercat infuzia de rozmarin? (sa o bei tu, normal).

oli, io nu luam vitamine nici in sarcina, dar mincam fructe la greu, si cite 10kg/sapt.
Am sa vad, daca continua starile o sa merg la medic sa il consult.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

tocmai am facut vaccinele. saracau' cat a mai plans si s-a bocit. acum ar doi plasturi frumoshi cu desene animate pe ambii craci macar cu atat sa se aleaga si el. am avut noroc ca i se facuse foame exact inainte de intepaturi asa ca a primit recompensa sanul si s-a calmat rapid. sper sa nu faca febra sau alte alea si macar in seara asta sa dormim si noi bine.

25 martie 2009

Of ARIS sper sa nu ma bag aiurea si sa te ametesc dar eu stiam ca dupa vaccin nu are voie sa pape 2 ore...ci doar ceai. Poate s-au mai modificat regulile si nu sunt eu la curent cu noutatile. Din fetele care au mai facut vaccinul sa ma lumineze si pe mine careva. Inca o data te rog sa nu te superi ca ma bag dar eu asa stiam

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

E voie sa manance imediat dupa vaccine
regula era valabila cand se dadea pe gurit vaccinul nu stiu care

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Priviti cum se inteleg baietii meipe limba lor

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

ce fain!!!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

si sa ma mai si laud un pic azi si noi sarbatorim deoarece facem 4 ani de casnicie!

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

La multi multi ani fericiti impreuna !!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

La multi ani, LUANA!!!!

ZsuzsuLA MULTI ANI fericiti!!!!!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

SIMINA nu te speria iubita. multe dintre noi am avut niste dureri de cap de ne-am tavalit (eu una asa am avut).SI NU LUA ASPIRINAAAAAAAAAAA!!!!!!! nu se recomanda in sarcina decat in anumite afectiuni. incearca un paracetamol simplu (nu sinus), e mult mai inofensiv. aspirina fluidizeaza sangele si e pericol de hemoragie. din pacate e posibil sa te mai tina durerile, la mine au durat mult, si cand ma lua cate o durere stateam cu cartofi taiati pe cap, cu batiste cu apa rece..... uauuuuuuuuuu, mi-am adus aminte cum ne sfatuiam noi, fostele gravidute cand abia aveam sambureii in burticaaaaaaaa. mamaaaaaaaa, parca a fost acum un secol. stai tu SIMINA sa vezi ce repede le uiti, eu acuma mi-am adus aminte ca m-au chinuit putinel durerile alea, ca uitasem complet de orice neplacere din sarcina.
O SA TREACA. uite niste pupi, poate trece mai repede

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Multumesc mult pt sfat.....nu mai iau aspirina niciodata ca m-au luat la rost toate fetele mele de nov.dec , oricum n-am luat decat o pastila, nu are ce sa-mi faca..
De durere nu am scapat nici la ora asta (de ieri dupaamiaza) dar este mai mica putin....pe viitor o sa iau Paracetamol
Nu stiu ce sa zic , da si ieri ca si altadata am gasit pe cineva care sa-mi zica de deochi si mereu mi-au zis ca-s deocheata , si-l banuiesc pe sotul meu..

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

Citat:
citat din mesajul lui shasa
MARIAce mai faci mami? Cum a fost sa te reantorci la munca? Si cum ti se pare bona? Esti multumita de ea? Sper sa va fie bine. Astpt sa ne povestesti

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Shasa

eu sunt bine acum. chiar nu am de ce sa ma plang. m-am intors la birou de marti. nu prea am chef de munca, dar e ok ca mai prind cate putin timp de forum
casia e destul de cumintica. inca mai are recitalurile ei, dar mai mult din nevoia de a o lua mami in brate . burtica nu o mai doare. papa foarte bine, pana la ultima picatura. aseara am cantarit-o si avea 5.850 gr. imi cam rupe bratele. ii place teribil sa o pupacesc (ceea ce si fac non-stop, pe unde apuc, fara restrictii, ca doar e puiul meu si a iesit din mine) - privilegiu de care se bucura doar mami si tati, restul doar pe piciorus, si uneori pe frunte - ne povesteste si rade. e foarte activa. pedaleaza mereu, zici ca e un viermisor. ii fac baitza pe la 9 jumate , papa si doarme pana la 6-6:30. si asta se intampla de vreoi 3 sapt. aici sunt pozele cele mai recente cu ea http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/2LuniSi3Sapt#

bona e ok. e foarte curata si ordonata. iubeste fata (am camera acasa si o urmaresc fara sa stie ) am incredere in ea si ma linisteste faptul ca a fost 40 ani asistenta la pediatrie. plus ca e disponibila oricand (e singura saraca). va veni si cu noi in concediu prin august.

in rest totul e destul de ok. ma mai supar cu tati, dar in general ne trece repede.
trebuie sa-mi incep lupta cu kilogramele. luasem 25 kg, am ajuns din spital cu 74. acum sunt la 66. as vrea sa mai scap de 10

cam atat, ca deja m-am intins...

Pozele noastre

bine ai revenit !!!
deci te-ai intors la munca ??!!!
eu ma intorc in septembrie si fac scenarii de pe acum cum sa fac cu lapticul si cu diversificarea
la voi cum e cu masa ?? cat stai la birou ?? eu o sa merg cate 6 ore pana face Alexandra 2 ani (conform legii )

Mergi la inceput