Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)
Raspunsuri - Pagina 17
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zsuzsu si sa ma mai si laud un pic azi si noi sarbatorim deoarece facem 4 ani de casnicie! deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006) poze cu noi |
la multi ani fericiti!
denisamada spune:
LA MULTI ANI Luana!!!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
mihaelacg spune:
zsuzsu, La multi ani pt cei 4 ani de casnicie, sa fiti fericiti si sanatosi.
referitor de temerea ta ca nu o sa mai vrea sanul daca-i dai cu biberonul.
depinde de la copil la copil.
toti medicii la care am fost mi-au zis sa-i dau lapte sau ceai numai cu lingurita, ca se invata la biberon si n-oo sa mai vrea sanul. ei bine, eu ii bag biberonul si a mea nu stie sa suga din biberon, sau nu vrea, nu stiu exact, chiar daca e tetina pt lapte si eu ii dau ceiut. tare greu trage din biberon .il mesteca pur si simple si-l da din stanga in dreapta.
azi e sarbatoare, se mananca cozonac, nu?
din 10 martie 2009, mami fericita de
m_monique spune:
zsuzsu incearca sa o pui la san. trebuie sa ai multa rabdare.
cum vei stii ca a mancat suficient? cand se satura nu mai sug.
eu si pe andrei l-am alaptat mult timp. niciodata nu m-am muls si nici nu l-am cantarit inainte si dupa masa. l-am lasat sa suga pana nu mai vroia, cand lasa sanul.
si cu ioana procedez la fel si i-a bine in greutate, fara sa ma intereseze ml mancati la o masa.
petrean spune:
Ai mei sunt hraniti si artificial si natural..si chiar nu am intampinat probleme sa nu vrea sanul...sau biberonul.Cu andrei in schimb....am avut mari probleme la 7 luni cand i-am introdus lapte praf ca nu se mai satura..abia a vrut sa deschida gura la biberon...si culmea..nu vroia biberoane chicco ce aveam in casa..doar din astea..cu forma normala.
Gemenii..in schimb..nu vor sa bea decat din biberoane din cauciuc natural...cu forma natura a sanuluicati copiii..atatea figuri
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Maria_K spune:
citat din mesajul lui shasa MARIAce mai faci mami? Cum a fost sa te reantorci la munca? Si cum ti se pare bona? Esti multumita de ea? Sper sa va fie bine. Astpt sa ne povestesti FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
Shasa
eu sunt bine acum. chiar nu am de ce sa ma plang. m-am intors la birou de marti. nu prea am chef de munca, dar e ok ca mai prind cate putin timp de forum
casia e destul de cumintica. inca mai are recitalurile ei, dar mai mult din nevoia de a o lua mami in brate . burtica nu o mai doare. papa foarte bine, pana la ultima picatura. aseara am cantarit-o si avea 5.850 gr. imi cam rupe bratele. ii place teribil sa o pupacesc (ceea ce si fac non-stop, pe unde apuc, fara restrictii, ca doar e puiul meu si a iesit din mine) - privilegiu de care se bucura doar mami si tati, restul doar pe piciorus, si uneori pe frunte - ne povesteste si rade. e foarte activa. pedaleaza mereu, zici ca e un viermisor. ii fac baitza pe la 9 jumate , papa si doarme pana la 6-6:30. si asta se intampla de vreoi 3 sapt. aici sunt pozele cele mai recente cu ea http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/2LuniSi3Sapt#
bona e ok. e foarte curata si ordonata. iubeste fata (am camera acasa si o urmaresc fara sa stie ) am incredere in ea si ma linisteste faptul ca a fost 40 ani asistenta la pediatrie. plus ca e disponibila oricand (e singura saraca). va veni si cu noi in concediu prin august.
in rest totul e destul de ok. ma mai supar cu tati, dar in general ne trece repede.
trebuie sa-mi incep lupta cu kilogramele. luasem 25 kg, am ajuns din spital cu 74. acum sunt la 66. as vrea sa mai scap de 10
cam atat, ca deja m-am intins...
Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)
Pozele noastre
denisamada spune:
citat din mesajul lui mihaelacg azi e sarbatoare, se mananca cozonac, nu? |
Si oua rosii! Eu le-am fiert ieri, dar n-am mai apucat sa le vopsesc... Le fac azi, pana vine motanul. Si fac si prijiturici! Noi suntem mari amatori de sarbatorit! Orice!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
chatonel spune:
citat din mesajul lui petrean fetele..care nu aveti somn la noapte..la 00:30 minute..sa va uitati pe cer(dc va fi senin)..vor fi 2 luni(adik o luna +o luna)..fenomen care va mai fi vizibil doar in 2287..deci...noi vom fi oale si ulcele Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
cum asa, doua luni? Si care ar fi o luna e ea si a doua luna e cine?
M-am uitat pe net pe siturile de astronomie si nu am gasit nik despre asta.
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
la multi ani fericiti! ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
la multi ani si de la noi
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose