Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

HRISTOS S-A INALTAT!

Anadomnica la mine mai dureaza pana imi fac testul..luna viitoare..sa vdm daca imi m vine CM (pe 15 ar tb, dar ar face bine sa nu vina )..dar asteptam vestea de la celelalte mamici.

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

Adevarat s-a inaltat!

Eu incep stimularea sambata si sper sa se prinda cv luna asta si sa nu ajung la hsg. Doamne ajuta!

la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrasonia

Adevarat s-a inaltat!

Eu incep stimularea sambata si sper sa se prinda cv luna asta si sa nu ajung la hsg. Doamne ajuta!

la toate

DOAMNE AJUTA-NE!

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Din pacate, vin cu cele mai proaste vesti : Madutzul nostru drag a pierdut sarcina . Va rog din suflet sa va rugati pentru ea, sa o ajutam cu rugaciunile noastre sa depaseasca acest mare necaz si sa treaca peste aceasta trauma cumplita . Doamne Dumnezeule, ajut-o pe Andreea Magdalena, intareste-o si fii alaturi de ea in orice clipa .

Andreea Magdalena

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

magdita ... of, of, of... ce veste trista Sa o ajute Maicuta Domnului sa treaca peste aceasta mare durere . Nu am cuvinte... Doamne, ai grija de Andreea Magdalena!

Doamne ajuta!
18+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

M-ai bulversat total.Nu-mi vine sa cred.Cum de s-a intamplat una ca asta?
Doamne, ajut-o sa treaca peste aceasta durere imensa.

Citat:
citat din mesajul lui magdita

Din pacate, vin cu cele mai proaste vesti : Madutzul nostru drag a pierdut sarcina . Va rog din suflet sa va rugati pentru ea, sa o ajutam cu rugaciunile noastre sa depaseasca acest mare necaz si sa treaca peste aceasta trauma cumplita . Doamne Dumnezeule, ajut-o pe Andreea Magdalena, intareste-o si fii alaturi de ea in orice clipa .

Andreea Magdalena

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

HRISTOS S-A INALTAT!

dragutelor si cipicah.... sinaxarul de azi

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai28.htm

imi pare tare rau pt. Andreea Magdalena.... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ii aline durerea si sa ii dea putere sa treaca peste aceasta incercare grea.....

Mergi la inceput

Doamne intareste-o pe Andreea Magdalena si ajut-o sa treaca cu bine peste acest hop

Citat:
citat din mesajul lui magdita

Andreea Magdalena

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Hristos s-a inaltat!

Doamne ajut-o pe Andreea Magdalena sa treca peste aceasta incercare. Imi pare foarte rau, Bunul Dumnezeu sa fie langa ea.
Andrasonia sa-ti ajute Dumnezeu luna aceasta si sa ne dai vesti bune luna viitoare.
Anadomnica ce nume frumos i-ai ales fetitei tale. Maica Domnului sa fie langa voi si sa va apere de tot raul.
Caciantoni multumim pentru toate postarile tale. Sa te ajute Dumnezeu.
Sisica foarte frumoase invataturi ale parintelui Cleopa. Multumim.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Multumesc sandaa. Sa te-asculte Dumnezeu si sa ne binecuvanteze pe toate.

Citat:
citat din mesajul lui sandaa

Hristos s-a inaltat!

Doamne ajut-o pe Andreea Magdalena sa treca peste aceasta incercare. Imi pare foarte rau, Bunul Dumnezeu sa fie langa ea.
Andrasonia sa-ti ajute Dumnezeu luna aceasta si sa ne dai vesti bune luna viitoare.
Anadomnica ce nume frumos i-ai ales fetitei tale. Maica Domnului sa fie langa voi si sa va apere de tot raul.
Caciantoni multumim pentru toate postarile tale. Sa te ajute Dumnezeu.
Sisica foarte frumoase invataturi ale parintelui Cleopa. Multumim.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput