Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (39)
Raspunsuri - Pagina 12
anadomnica spune:
mamieea 

FELICITARI!!! Felicitari din inima, cu siguranta e bebe, altfel nu se pozitiva deloc testuletul. Sarcina usoara si linistita iti doresc 
Fetelor, eu nu voi mai putea intra asa de des. Deja am gasit o fata care sa vina sa ma inlocuiasca pe perioada concediului prenatal si de crestere copil si acum sunt in procesul de a o invata si supraveghea pe aceasta. Asa ca timpul meu de navigat pe net s-a redus considerabil fiindca trebuie sa fac si munca mea si sa invat si fata noua, sa am rabdare sa o las pe ea la calculator pana se invata si sa supraveghez totul, fiindca pana plec responsabila raman tot eu. Si... nu vreau sa ma plang, dar e obositor, mai ales in zilele in care se aglomereaza si treaba la birou.
Va rog frumos, sa va aduceti aminte si de mine in rugaciunile voastre, si sa ma pomeniti din cand in cand alaturi de celelalte gravidute sa avem sarcini usoare si asa sa se milostiveasca Domnul de noi toate de aici si sa ne faca pe rand, pe rand, mai intai burtici fericite si apoi mamici fericite. Domnul sa ne binecuvinteze!
Doamne ajuta!
18+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamieea http://img23.imageshack.us/img23/2119/dsc01191l.jpg astea sunt testele..cel caseta este sure check...celalalt am uitat cum..ceva ieftin la 4 lei...oricum mai stau macar o saptamana pana sa merg la medic. |
URRRAA..
inca o 
, sarcina usoara si la termen!
Anadomnica sigur ne vom ruga
si nu te vom uita.

ALBUM
7
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
caciantoni spune:
Hristos s-a inaltat!
mamieea- felicitari, sarcina usoara si nastere la termen! Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca!
sinaxarul de azi .....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie03.htm
housepocket480 spune:
Mamieeafelicitari draga mea!
Intr-o alta ordine de idei, stie cineva astazi incep Sfinetel masluri la Sf Spiridon la Parintele Ioan? Daca da, veniti careva astazi? poate punem si de o intalneala dupa...![]()
Mama lui Matei Alexandru
ellenii spune:
Mamieea, felicitari!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
!
In sfarsit o veste buna! Ce ma bucur!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
caciantoni spune:
housepocket480 - din cate stiu eu la Biserica Sf. Spiridon Vechi miercurea de la ora 17,30 se face Actistul Mantuitorului urmat de Sf. Maslu.....din pacate eu nu pot veni azi, dar mi-ar face mare placere sa ne intalnim intr-o alta zi....vezi ca si danuk mai vine la aceasta biserica.....pupici....
georgia_c spune:
felicitari mami ... din suflet sincere felicitari .. prima graviduta dupa post ... exact cum a patit si cami ..sa ai o sarcina de vis 

..spune-mi te rog ce semne ziceai ca aeai ..de sarcina sau de cm ?
mvb ..doamne ajuta pt stefan ..sa-i aiba DD in paza pe totii copii
mada , 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
caciantoni spune:
Fetelor si cipicah......va rog din suflet sa va rugati si pt. mine ....peste aprox. o ora merg la spital....de 2 zile aveam mici pete maronii, iar azi dimineata am eliminata vreo 2 pumni de cheaguri....si m-a chemat medicul sa vada ce-i cu mine.... menstruatia ar fi trebuit sa se instaleze joi....poate e o dereglare sau poate am racit ca sambata la nunta cumnatului meu m-am udat la picioare si pana am ajuns sa ma schimb am tremurat putin.....