Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Alexia Maria

happymum, nu prea mi-a placut cuvantul "resemnez"! cum adica draga mea? nu ne resemnam, ci luptam, da? Hai ca la capat te asteapta o fericire

elleni, ma bucur ca esti optimista! TREBUIE sa fii asa

anaomaria, felicitari pentru fetita! sa fie sanatoasa si un bebe la termen si voios

maria08, Doamne ajuta sa reusesti si sa fie bebe de data aceasta

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Sunt cu sufletul alaturi de voi, mai ales de Alexia Maria si Andreea Magdalena , mi-au dat lacrimile cand am citit ce s-a intamplat!
E greu sa intelegi ce si de ce ti se intampla toate astea, sa treci atat de brusc de la bucurie la adanca durere.

Doamne, intareste-i pe cei in suferinta si da-le lor intelepciunea si puterea sa mearga mai departe!

Veti fi in rugaciunile noastre!

Numai bine!

6+

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am trecut sa va postez un citat , tare frumos

“Dumnezeu insusi a dat oamenilor stiinta vindecarii, ca sa se mareasca intru leacurile Sale cele minunate… In boala ta nu fi nebagator de seama, ci te roaga Domnului si El te va tamadui.” (Intelepciunea lui Iisus Sirah 38,6-9)"

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat demult si sa stiti ca v-am simtit lipsa.
Sissica, am vazut ca ai intrebat de mine si cum ma simt. eu ma simt bine, nu am probleme cu sarcina multumesc lui Dumnezeu pentru asta..
Am mai facut o ecografie prin mai pe la inceput si mi-a spus ca totul decurge bine, dar nu a putut sa vada ce sex are copilul si m-a programat pe 16 iunie la 3D si sper ca atunci sa se poata vedea. Sunt foarte curioasa ce o fi.
In rest ma bucur de sarcina, de toate schimbarile care intervin. A inceput sa se vada burtica si la mine(pana acum era micuta rau), cred ca a si miscat(simt ca niste batai de inima in fundal) si cam atat.
Mada imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat si ma rog pentru tine sa gasesti puterea sa mergi mai departe.
Anaomaria, felicitari pentru fetita

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

georgic - Domnul sa o ajute pe Alexia Maria sa redevina sanatoasa . E atat de trist, cand vieti atat de fragede sunt puse la grea incercare... Insa stie Domnul calea Sa si nu este al nostru sa judecam, ci doar sa ne rugam sa primim mila noi si semenii nostri aflati in suferinta
Anaomaria - felicitari pt. fetita .Eeee... vom fi doua Ane cu doua Marii in burticute si apoi cu cele 2 Marii de manuta prin parcurile din Copou ...ce poate fi mai frumos??!!!
mada23- draguta, te asteptam sa revii printre noi cand se mai potoleste durerea. Suntem alaturi de tine si vrem sa contribuim la curajul tau de a o lua de la capat cu forte proaspete, si cu incredere mare, mare in Domnul Iisus, dupa modelul fericitei Laurra. Maicuta Domnului si Sf. Stelian sa te mangaie si sa-ti daruiasca un alt prunc in burtica repede, sa-ti aline durere.

Doamne ajuta!
18+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

doamne ajuta pt alexia-maria si pt andreea-magdalena. nu nadejde in doctorul de sus

fetelor si cipicah va urez o saptamana cat mai usoara, cat mai racoroasa ca a inceput bine ...

happymum te trag dupa mine, ca eu am prea multa energie. eram si eu intr-o perioada cu moralul la pamant, dar asa nu vom invinge. cu veselie, energie, zambet si speranta capatam si noi minunea. eu nici nu ma mai gandesc la asteptare, nu mai vreau sa aud de medici, medicamente, calendare si alte bazaconii. cand o fi sa apara doamne ajuta, dar pana atunci putem aduce un zambet pe chipul celor de langa noi. sa nu pierdem timp cu tristeti, suntem luptatoare.
va poooooop pe toate si va trimit floricele

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ma rog si eu pentru Alexia Maria sa fie bine si sa se dovedeasca ca a fost o eroare depistarea tumorii.Si mie mi se rupe sufletul cand aud de copii bolnavi.
Acu o saptamana am aflat de la niste prietenii de-ai nostri(ambii avocati), ca baietelul lor de aproape 3 ani a fost depistat cu cateva zile in urma ca la ecograf nu are un rinichi. Puiul se pare ca ar avea ceva problemutze si la inimioara si la ochisori......vreau sa va spun ca piticul este de o istetime de te face sah-mat.....m-au terminat vestile astea....parintii lui sunt franti de durere, nici nu stiu ce sa faca...cum a fost posibil ca pana la aproape 3 ani sa nu stie ca baietelul lor nu are un rinichi?......totul se explica prin grava si inpardonabila incompetenta a doctorilor! Baietelul se numeste STEFAN.....ma rog si pt el si pentru parintii lui, ca Dumnezeu sa le scoata in cale medici priceputi si sa rezolve problemutzele aparute. va rog macar o singura data pomeniti-l in rugile voastre si pe STEFAN(Stefanutz)....va multumesc din suflet si Dumnezeu sa aiba grija de toate mamicile si de copilasii lor.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

deeva daca ne ajuta Dumnezeu si ajungem cu bine si destul de devreme pt bebica mea ne vom vedea cu siguranta vineri pe 12 ... daca nu poate intr-o fuga pe 13 cand scap de la congres ...

anaomaria felicitari pt fetitaaaaaaaaa .. sunt tare dulci fetitele ... asta nu inseamna ca baieteii sunt acri ... dar sunt mai obraznicuti

sa ne rugam pt alexia maria sa depaseasca acest moment de cumpana majora ... si parintii sa fie curajosi ...

marijan90 si tuturor fetelor insarcinate ... sarcini usoare si pline de bucurie pe care sa ne-o impartasiti si noua ...

noi azi am inceput sa dam din picioruse in apa din baita ... si deja ne jucam cum trebuie cu jucariile ...

va pupam

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

Fetelor imi pare rau cand aud vesti atat de rele..dar ne rugam Maicii Domnului sa ii ajute pe toti.EU am fost azi la spovedit si dupa ce m-am spovedit am facut 2 teste de sarcina ptr ca maine ar fi trebuit sa vina si aveam ceva simptome..si sunt pozitive..linia de test nu este la fel ca cea de control ptr ca am facut testele acum, seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

http://img23.imageshack.us/img23/2119/dsc01191l.jpg
astea sunt testele..cel caseta este sure check...celalalt am uitat cum..ceva ieftin la 4 lei...oricum mai stau macar o saptamana pana sa merg la medic.

Mergi la inceput