Prietenie la plesneala 47 Ne recunoastem defectele
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 |
adica ce vrei sa spui,ca scorpionii sunt lenesi?

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Io ma duc miine la munci da' numa' 3 zile, ca de luni sint la munteeeee!!!!!! Noapte buna mahala draga! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Teledon Mihaita - ROMTELECOM 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 eur Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
noapte buna si distarctie placuta!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kokiy spune:
Ssssstttt!ca dorm ai mei ![]()
SAGETATOR
Planeta dominanta: Jupiter, planeta exceselor si a glumelor proaste.
Animalul sacru: Grangurul.
Personalitate: Sagetatorul este un inconstient optimist, a carui specialitate este datul cu bata in balta: scoate perle dupa perle cu un aer de savant atotstiutor, face glume proaste si rade tot timpul fara rost. Este un snob care-si poarta hainele cu etichetele pe-afara. Promite marea cu sarea, dar cand trebuie sa-si tina promisiunile este lovit de amnezie. Adora masinile, pe care le conduce cu placere si cu mare viteza, in cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. Daca nu le conduce el, face orice pentru a sta pe locul de langa sofer. Fiindca se crede cel mai bun in toate, se baga in bucluc si trece razant pe langa dezastre. Scapa insa cu bine, caci beneficiaza de clauza berzei chioare, care i-a fost acordata pentru a nu ramane horoscopul cu doar 11 zodii. Cand se indragosteste, iubeste cu foc, din toata inima.Problema e ca, avand o inima foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi intr-un ventricul teribil de aglomerat.
Pe scurt orice sagetator veritabil este:
Mincinos profesionist
Lenes
Betiv
Snob
Glumet pana la capat, chiar si atunci cand da masina peste el
Inconstient
Meseria potrivita : Parlamentar, stomatolog, sociolog, pocherist, parasutist, turist.
Pizza magica: Hawaiana.
Medicamentul norocos: Laxativele.
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
rhoneea spune:
La mine la Leu e 100% adevarat.
Mai adaug ceva:sufar de sindromul tzatzei ![]()
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui andata dodo, as fi venit cu tine in oras daca m-as fi deplasat cu usurinta si as fi putut sa tin greutati, dar abia ma duc pe mine. Daca ai nevoie insa pot sa vin sa stau pe post de baby-sitter cu micuta printesa pana rezolvi tu treburile cu Bodo. Cum stau in Lumina, nu fac prea mult pana la tine, deci m-as bucura sa te pot ajuta in vreun fel. Iti trimit pm cu nr. de telefon ca sa putem lua legatura, daca te hotarasti sa accepti solutia mea miha, blogul meu nu stiu cat e de citit, dar o sa bag si acolo mesaj cu teledonul si o sa trimit si eu mesaj pe mess la toti din lista. Te dulce, si sper sa o scoatem la capat cu atata forta "plesnita" pusa in miscare |
ana,pe dodo o ajut eu,o iau si o plimb maine cu folos bineinteles si stau si cu pitica,daca este necesar(desi am cam uitat cum este si are o gurita cand nu-i convine ceva,mamaaaa),asa ca tu stai linistita acasa si ai grija de burtica...
cat despre blog..ti-a zis baga-l la semnatura,sa vada toata lumile ce fac doua maini dibace...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kokiy spune:
| citat din mesajul lui rhoneea La mine la Leu e 100% adevarat. Mai adaug ceva:sufar de sindromul tzatzei |
Sindromul tzatzei de matza ?
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui rhoneea La mine la Leu e 100% adevarat. Mai adaug ceva:sufar de sindromul tzatzei Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() ***SONIA - docs` did miracles *** Si Mihaita,are nevoie de noi!! **************************************************** "Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea" **************************************************** |
cum se manifesta?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
marami spune:
| citat din mesajul lui kokiy Ssssstttt!ca dorm ai mei SAGETATOR Planeta dominanta: Jupiter, planeta exceselor si a glumelor proaste. Animalul sacru: Grangurul. Personalitate: Sagetatorul este un inconstient optimist, a carui specialitate este datul cu bata in balta: scoate perle dupa perle cu un aer de savant atotstiutor, face glume proaste si rade tot timpul fara rost. Este un snob care-si poarta hainele cu etichetele pe-afara. Promite marea cu sarea, dar cand trebuie sa-si tina promisiunile este lovit de amnezie. Adora masinile, pe care le conduce cu placere si cu mare viteza, in cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. Daca nu le conduce el, face orice pentru a sta pe locul de langa sofer. Fiindca se crede cel mai bun in toate, se baga in bucluc si trece razant pe langa dezastre. Scapa insa cu bine, caci beneficiaza de clauza berzei chioare, care i-a fost acordata pentru a nu ramane horoscopul cu doar 11 zodii. Cand se indragosteste, iubeste cu foc, din toata inima.Problema e ca, avand o inima foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi intr-un ventricul teribil de aglomerat. Pe scurt orice sagetator veritabil este: Mincinos profesionist Lenes Betiv Snob Glumet pana la capat, chiar si atunci cand da masina peste el Inconstient Meseria potrivita : Parlamentar, stomatolog, sociolog, pocherist, parasutist, turist. Pizza magica: Hawaiana. Medicamentul norocos: Laxativele. ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar teledon Mihaita 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 eur Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Aha, l-am prins! Di vor teeez!!! Nu stiam eu de ce nu am loc de flik-flakuri
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
rhoneea spune:
Buey,ia numai radeti da?![]()
Nu e tzatza (san) si tzatza (mahalagioaca)
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
marami spune:
| citat din mesajul lui rhoneea Buey,ia numai radeti da? Nu e tzatza (san) si tzatza (mahalagioaca) ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() ***SONIA - docs` did miracles *** Si Mihaita,are nevoie de noi!! **************************************************** "Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea" **************************************************** |
eu sunt blonda, tu? no hai la o tigara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

da' numa' 3 zile, ca de luni sint la munteeeee!!!!!!
Alexandru (14.03.2008)
(LadyJ)