Prietenie la plesneala 47 Ne recunoastem defectele
Raspunsuri - Pagina 5
andata spune:
puppa, esti in avantaj, ca eu nu mai am pe nime' cu aceeasi grupa. Doar daca n-o fi vreunul din copii, ca nu i-am verificat pana acum
devoska spune:
kay, sper ca esti bine. Daca ai totusi probleme cu glezna
de ce nu te duci sa te consulte doctorul ala dragut... Stephan. 
Kokiy, zii si de raci. 
marami spune:
Eu nu recunosc nimic, nimic!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Eu nu recunosc nimic, nimic! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!![]() mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii! |

kokiy spune:
RAC (22.06-22.07)
Planeta dominanta: Luna, astrul toanelor si nascocirilor.
Animalul sacru: lipitoarea
Personalitate: Racul este un profitor nesatul, al carui unic scop în viata
e sa care în bârlog tot ce-i pica în mâna .Este mai zgârcit si mai apucator decât tot neamul harciogilor la un loc. Se spune ca ar fi diplomat, dar în realitate manipuleaza pe toata lumea ca sa-si rezolve interesele. Zâmbeste gratios, însira verzi si uscate si joaca tot timpul teatru, fiind foarte po****r printre cei gura-casca si slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de ratati pe care îi psihanalizeaza sau îi îndoctrineaza cu predici filozofice ori cuvântari patriotice. Îsi iubeste casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi ... În dragoste este adeptul romantismului siropos si lesinat. Asta, la început, caci mai devreme sau mai târziu va scoate la bataie un nimicitor arsenal de tocare marunta a nervilor: toane, nazuri, îmbufnari, bombaneli, banuieli, accese masochiste si santaje sentimentale.
Pe scurt orice rac veritabil este:
depresiv si panicard
credul
ironic
zgârcit si profitor
extrem de gelos si posesiv
Meseria potrivita: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, blogger, instalator, camatar, pitic de gradina;.
Pizza magica: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
devoska spune:
Multam! Nu se potriveste nimic!
Unde imi era mie norocul sa fie politician sau afacerist interlop
.
Pestii i-am "citit"... are dreptate marami, nu se potriveste
.
Hai ca eu va pupic si va urez noapte buna si zodii "meseriase" 
misha71 spune:
Io m-am scos la capricorn
Ma domina planeta anchilozarii, sint incapatinata, voi supravietui cu sobolanii datorita cozii de cazma inghitite pe vremea cind eram catir!
Kokiyleaso, mai ai d'astea? Baga si Sagetatoru' sa vaza si okiu' meu cu cine sade de 15 ani in casa
Alinuta, tu n-ai decit o singura proba de trecut: daca faci ceva din oricare banc cu Alinutza, esti admisa ![]()
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
marami spune:
| citat din mesajul lui kokiy Marami,credeai ca scapi PESTI (20.02-20.03) Planeta dominanta:Neptun, planeta confuziei si dependentelor. Animalul sacru: balena Personalitate: Pestii sunt niste vietuitoare blânde si buimace, care cred tot ce le îndruga primul venit.Adevarat! În capul lor este un talmes-balmes de impresii si intuitii, ce face imposibila o activitate neuronala decenta,fiind incapabili sa emita vreun argument logic, au devenit la rândul lor experti în aburealasi îmbrobodireFals!. Se spune ca sunt creativi si talentatirelativ adevarat, ceea ce înseamna ca productiile lor îi turmenteaza atât de tare pe ceilalti, încât le anihileaza puterea de discernamânt.. Foarte sociabili din fireadevarat, se înteleg de minune cu animalele, handicapatii, delincventii si spiridusii de casa .Misterele si superstitiile exercita asupra lor o mare fascinatie: admira grozav iscusinta cu care îsi apara intimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afara îsi îmbraca plini de încredere hainele pe dosFALS. Dar marca lor distinctiva este enorma capacitate de a iubi. Pestii se îndragostesc total si iremediabil de cine nu trebuie, când nu trebuie ADEVARATsau... de câte persoane nu trebuie! Pe scurt orice peste veritabil este: pe scurt certaret si agasant -A mitoman si trisor F speculant A aerian A superstitios F Meseria potrivita:veterinar, fotograf. curatitor de piscine, hipiot, medium, traficant, maistru în gaz metan. hmmm, ce pacat ca mi-am gresit cariera Pizza magica:Tonno. bleah, ador Diavolo sau Mexicana Medicamentul norocos: Untura de peste. o fi ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar teledon Mihaita 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 eur Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Devo,
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui violeta69 Miha,cum l-ai scapat in mare? ![]() e apa calda ? Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM **********0 900 900 320-pt 10 euro********** **********0 900 900 325-pt 5 euro********** ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
vio,daca iti spun..3 adulti,nu am fost in stare sa avem grija de el..eu,ta-su si soca-meu..a plecat sasha de langa noi,noi toti 3 dupa sasha,mihai a profitat si tup in mare...
si asa au facut copii mei baie in mare,imbracati..i-am filmat,sper sa reusesc sa va pun si filmuletul..
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
Io ma duc miine la munci
da' numa' 3 zile, ca de luni sint la munteeeee!!!!!! ![]()
Noapte buna mahala draga! 

Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)

,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit