Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)
Raspunsuri - Pagina 9
kawaichan spune:
Bia,l-am luat cand am fost in Toronto,l-a carat saracul sot prin aeroport,cu tot cu cutia de Bugaboo bineinteles
Leganutul e superb,problema e sa si vrea in el,ca am auzit multe cazuri in care nu-i placea copilului deloc la leganat.Se poate baga in priza,deci n-ai grija bateriilor si de asemenea pt muzica,daca vrei sa-i pui tu altceva in afara de ce are in memorie,poti sa-l conectezi direct la un CD player.
Sa speram ca nu l-am luat degeaba lol
Kawaichan,cu la purtator 25+
kawaichan spune:
Hai ca am uitat sa spun esentialul la leagan-are 6 viteze de leganat,2 de vibratii si ce-mi place cel mai mult e ca scaunelul e detasabil (e ca o scoica din aceea pt masina) si-l poti lua cu tine prin casa.Pozitiile de leganat sunt fie lateral,fie fata-spate.
Iulika29 spune:
Biaz foarte frumos ai vb de nostalgii, familie ai gasit cuvintele perfecte cat sa imi trasmiti si mie putin din acele trairi frumoase care fiecare le are cred in sufletul lui
Lutoniana si eu sunt fixata cu carut cu 3 rotiNu stiu de ce dar pur si simplu din ala vreau pt bebe..Si cu absentele alea asa..cate am voie??ASta pana såpt viitoare...
Selene ma bucur ca nu ai påtit nimik la acea cazatura..Si mie imi e frica de vreo 'bushiturå' ca asa ma pricep la astea din cand in cand
Monica Må astepti si pe mine pana joi da?(stii concediul)Eu joi intru..
Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas
biaz29 spune:
Eu m-am uitat pe site-ul lor cand s-a vorbit despre el aici pe forum si tipa care ii facea reclama crea impresia ca nu mai ai nevoie de nimic altceva ca sa cresti un copil. Oricum, era fainut.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+
kawaichan spune:
Kemsy si bebele meu bate cu picioarele-n col dar sambata cand am fost la eco mi-a zis doc ca e breech si ca de aia ii ajung picioarele pana jos,asa ca pana se intoarce o sa-l tot simti asa
Fetele fan carucior pe 3 roti-si noua ne place la nebunie insa are un singur inconvenient-nu poti sa-l ai pe bebe cu fata la tine,toate carucioarele de genul asta sunt super cool insa cu maner nereversibil.Asa ca noi din cauza asta am renuntat..cat e bebe mic mic parca as vrea totusi sa pot sa-i vad fatuca,nu stiu,asa am eu un fix
kawaichan spune:
Bia lol Nu ma astept nici pe departe sa nu mai fie nevoie de nimic,chiar mi-ar displace ideea de a-l tine tot timpul acolo,eu l-am luat pt bebe sa se distreze,in rest cochetez cu ideea wrapului si in casa,mi se pare super pt primele luni mai ales.
raluk16 spune:
mimika, gegea va multumesc si voua de raspuns!
Diana, concediu placut!
Vik multumesc !
kawaichan bine ai revenit si felicitari pentru caruciorul albastru!
19+
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 De la mine nimic nou...doar ca astept cu nerabdare sa treaca si ziua de azi sa fiu libera, si apoi sa vina ziua de sambata, cand merg la control sa vad daca bebelina a fost afectata de accidentul meu... va 25+ cu |
Tinem pumnii sa fie totul bine si sa iti zambeasca bebelina.
Monica 18+ cu
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 kawaichan bine ai revenit si felicitari pentru caruciorul albastru! 19+ |
Multam Raluk,si tie la fel! Vad ca suntem in aceeasi barca