Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)
Raspunsuri - Pagina 11
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Iar nu ma baga nimeni in seama si pe mine, si mor aici.....oooof. 21+ se pare ca fluturasul va fi Alessia |
O sa vina si randul tau.
Litlelight ma bucur ca mai apari printre noi din cand in cand. Felicitari pt bebelina.
Monica 18+ cu
biaz29 spune:
citat din mesajul lui alex25 Iar nu ma baga nimeni in seama si pe mine, si mor aici.....oooof. 21+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
Mai zi o data ca probabil am ratat.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+
raluk16 spune:
litlelight fa-ne niste poze te rugam cu mobilierul si caruciorul. Caruciorul l-am mai vazut pe net, dar de kika nu reusesc sa dau pe net, sa vad niste poze. Ca pe mine decamdata ma bat ganduri sa trag o fuga ori pana la Bucuresti, ori pana la Budapesta, pentru mobilier.
19+
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui diana_n Buna fetelor, noi suntem la Bacau acum, vizitam rude in lungul si-n latul Moldovei. Nu stiu ce ati mai scris, sper ca toata lumea e bine. Mi-a trimis cumnata mea un www.petreanu.ro/2009/05/botez-unghi-subiectiv/" target="_blank">link amuzant, sper sa va placa. Diana 24 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Super tare....
Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas
biaz29 spune:
Offf, Adela, tare e rau in spitalele noastre din punctul asta de vedere. Nici pe mine nu m-a invatat nimeni cum sa alaptez. Nu se ocupa nimeni in mod sistematic de treaba asta desi ar trebui. Sau, poate ca nu am dat noi peste persoanele astea. Ce-i drept, la mine nu au fost probleme asa ca la tine, dar au fost altele. Noroc de o prietena mai cu experienta care a venit acasa la mine, m-a incurajat si m-a ajutat.
Stiu ca in perioada aia gasisem niste pagini web care aveau filmulete si iti aratau cum sa alaptezi si ce sa nu faci. Erau foarte utile. Acum nu le-am mai cautat. Dar poate se gasesc unele fete mai harnice pe aici.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+
Emy10 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Stiu ca in perioada aia gasisem niste pagini web care aveau filmulete si iti aratau cum sa alaptezi si ce sa nu faci. Erau foarte utile. Acum nu le-am mai cautat. Dar poate se gasesc unele fete mai harnice pe aici. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+ |
Sunt niste filmulete pregatitoare chiar pe prima pagina la "Marea pregatire pentru alaptare: VIDEOCLIPURI"
23+ cu
Iepurica
litlelight spune:
citat din mesajul lui raluk16 litlelight fa-ne niste poze te rugam cu mobilierul si caruciorul. Caruciorul l-am mai vazut pe net, dar de kika nu reusesc sa dau pe net, sa vad niste poze. Ca pe mine decamdata ma bat ganduri sa trag o fuga ori pana la Bucuresti, ori pana la Budapesta, pentru mobilier. 19+ |
http://www. kika. ro/db/content/prospekte/pdf/Prospekt1611.pdf
e un plian in pdf. mobilierul care l-am luat noi e la pagina 14, sper sa-l poti deschide
23+ cu Ilinca Anamaria
litlelight spune:
citat din mesajul lui monikus Litlelight ma bucur ca mai apari printre noi din cand in cand. Felicitari pt bebelina. Monica 18+ cu |
merci Monikus sunt cat pot de prezenta...si mereu i-mi propus sa fiu mai activa de forum...dar mereu se gaseste altceva de facut
23+ cu Ilinca Anamaria