Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(30)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
Simonette cum as putea sa nu te tin minte cand ne-am petrecut atata timp impreuna la aspirante?
Maria este bine,avem deja un an si 7 luni si facem numai prostioare..
Sper sa iti ajute Dumnezeu si sa faci si tu o printesa mica langa cei 2 ingerasi pe care ii ai deja
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
vias spune:
fetele...nu stiu daca v-am zis...cand am fost luni la Tg Mures mi-a facut si 2D si 4D si cu ultrasunete...de toate
Ideea e ca l-am vazut pe bebe f bine...statea ghemuit asa cum sta bebe si in imaginile astea de ticker..
Are capul rotund, nu e mare in comparatie cu corpul, isi tinea manuta la fel ca si darius...la nasuc , avea un fundulet rotunjor, picioruse si manute frumoase, burtica...nu era deloc slab...era frumos, se vedeau gurita si nasucul...este extraordinar..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
rgagapie spune:
Eh las, k la mine e si mai nasol, nu am voie sa mai pun nici un kg. in plus k am probleme cu coloana si degeaba am multe .
Ramona +14
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus fetele...nu stiu daca v-am zis...cand am fost luni la Tg Mures mi-a facut si 2D si 4D si cu ultrasunete...de toate Ideea e ca l-am vazut pe bebe f bine...statea ghemuit asa cum sta bebe si in imaginile astea de ticker.. Are capul rotund, nu e mare in comparatie cu corpul, isi tinea manuta la fel ca si darius...la nasuc , avea un fundulet rotunjor, picioruse si manute frumoase, burtica...nu era deloc slab...era frumos, se vedeau gurita si nasucul...este extraordinar.. Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
superrrrr, sa creasca mare sanatos voios voinic si sa aibe mult NOROC
13+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b_carmen Neata fetele! Am niste stari de imi vine sa ma dau .Voua vi se intampla sa aveti stari de nervi si plans necontrolat, asa din senin?... bine nu chiar din senin ca pana luni tre sa fac rost de o caruta de bani (marti, eco+ control+triplu test), miercuri taxa facultate (incep sasiunea si daca nu platesc nu ma pot prezenta), of zici ca sunt nebuna, in loc sa ma bucur de minunea din burtica, eu ma plang. sper ca nu v-am ametiti de dimineata, dar asa ma simt si stiu ca in voi am un sprijin. +15 |
Ai sprijin clar . Incet ca se rezolva toate - despre starile de nervi s-a scris acum cateva capitole, si in trim II se mai calmeaza, dar nu la toata lumea aparent
monis 16+
monis5 spune:
Ramona din Arad vezi ca ti-a trimis Miramar () un raspuns cum nici una din noi nu am facut-o. Te asteptam cu rezultatul de la echo
monis 16+
rgagapie spune:
Miramar ms pt respuns, in familie din cate stim nu am avut cazuri, dar un frate d al bunicii a murit la vreo 3 anisori si zicea d ceva la inima, nu se prea stie exact k era fratele cel mai mare si nu isi aminteste mai nimic d el (are acum 76 ani).
Si au fost corelate masuratorile, adik am dus fisa d la dr. cu masuratori la lab. cand am fost la recoltat.
Ramona +14
miany75 spune:
Citind asa din urma,vad ca s-au intamplat multe..nici nu mai tin minte..oricum voiam :
1.sa urez bun venit tuturor noilor venite..(Biara am inteles ca esti clujeanca de-a mea ,cine iti supravegheaza sarcina?!)
2. sa le urez sanatate celor care sunt racite sau se confrunta cu alte probleme (Ramona din arad ai incredere ca va fi bine ,noi suntem alaturi de tine );
3.sa va felicit pe toate,veti fi niste mamici superbe toate...judecand prin prisma albumului de poze..
Gata ..nu mai stiu..
miany
16+