Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_carmen spune:

Neata fetele! Am niste stari de imi vine sa ma dau .Voua vi se intampla sa aveti stari de nervi si plans necontrolat, asa din senin?... bine nu chiar din senin ca pana luni tre sa fac rost de o caruta de bani (marti, eco+ control+triplu test), miercuri taxa facultate (incep sasiunea si daca nu platesc nu ma pot prezenta), of zici ca sunt nebuna, in loc sa ma bucur de minunea din burtica, eu ma plang. sper ca nu v-am ametiti de dimineata, dar asa ma simt si stiu ca in voi am un sprijin.

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Miramar - foarte draguta in poze

douradoudou - intr-adevar e interesant sa avem printre noi o graviduta dintr-o lume asa de exotica... si noi avem in Iasi un restaurant libanez, am fost o data acolo si am mancat mai multe... chestii... nu mai retin numele, insa m-au si afumat aia rau de tot cu narghilelele lor (bine, nu eram pe atunci, ca altfel nu stateam in asa fum).

krelia - frumusel consortu' ce bebe o sa iasa...

Biara - bine ai venit!

rgagapie - ne rugam pt. tine, curaj daca ai nevoie de ajutor din partea noastra, spune-ne !

Jay - ai primit parola? ca eu aseara n-am fost pe faza sa ti-o trimit.

busymummy - felicitari pt. nu se dezminte odiseea noastra... numai baietei aproape.

Laura Garner - ai grija de tine si viziteaza-ne mai des.

ionelamaria - ma bucur ca iti place de noua dr. este vorba de Dr. Dalas? sau asta era aia veche? cu cat de de citit aici, chiar ca te chiaunesti de cap...
chiar, cat ai dat pe caise?

lauradi - ma bucur ca mai face cineva ditamai listoaia cu raspunsuri...

camy - felicitari pentru cele 17 saptamani

Madyna - total de acord cu ce spui tu acolo, desi prima fraza (cea cu sa nu ne abtinem de la nimic, sa ne facem toate poftele) se cam bate cap in cap cu cea de-a doua (sa nu abuzam, sa nu mancam pt. doi) deci eu clar sunt de acord cu partea a 2-a...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Buna burticile!
Bun venit noilor gravidute si felicitari fetelor care si-au vazut sambureii la ecograf.Eu n-am mai scris de o saptamana si ceva...ca nu mi-a mers net-ul la munca...dar voi ti fost tare harnicute...ati scris la capitole...Noi am facut 11 sapt ieri si am fost la eco...am crescut si dr a zis ca bebe are 11 sapt si 5 zile.Se misca de se minuna si dr dar bataile inimii sunt de 170 pe min si mie mi se pare cam mult dar el a zis ca sunt ok.Sper sa nu sufere de tahicardie ca mine
Aaaa si eu am o alergie la polen de stau cu nasul in batista ca-mi curge tot timpul si stranut intruna.
toate burticile

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
Ramonika
mama mītzelor
Madyna - total de acord cu ce spui tu acolo, desi prima fraza (cea cu sa nu ne abtinem de la nimic, sa ne facem toate poftele) se cam bate cap in cap cu cea de-a doua (sa nu abuzam, sa nu mancam pt. doi) deci eu clar sunt de acord cu partea a 2-a...

Pai Madyna are dreptate cu faza sa nu ne abtinem d la nimic, sa ne facem toate poftele, dar cu masura. Nu zice nimeni k nu putem manca d toate, dar mai mult d fapt sa gustam

Ramona +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ah, daca e vorba numai de gustat putin da, sunt de acord, insa nu toti se pot opri numai la gustat...
de asta eu nici macar nu gust dulciurile...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

ma doare capul in fiecare zi..nu mai suport..nu stiu ce sa fac...si simt ca-mi scade tensiunea...mai e cineva asa? eu simt ca ametesc daca stau 20 de minute in picioare...

Fetelor...eu am mai scris aici....cand va doare capul, daca aveti tensiunea mica, sau va stiti cu tensiunea in general mica, in timpul sarcinii tensiunea scade si mai mult...beti o cafea mica si nu foarte tare dimineata...va creste cu siguranta macar putin tensiunea si va mai opri din durerea de cap

si mai este o varianta sa faceti perfuzii, care nu au cu ce sa va afecteze...eu fac si destul de des, te vitaminizeaza perfuzabil, si cand aproape perfuzia e gata, durerea e ca si luata cu mana si tine o parfuzie din aia si pana la o saptamana...

va doresc mult succes

13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele, am o dilema si vreau sa stiu si de la voi ce luati centrum materna sau elevit ?

merci

13+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Vaaaai cat ati scris. Mi-a luat o ora sa citesc tot.

Monis 5 - bineinteles ca mergem la ski, abia astept sa faca piticul 3-4 anisori

Douradoudou - si mie imi place muuult de tot mancarea libaneza, toate restaurantele libaneze din Bucuresti le calc pe rand, Krelia te duc io si iti arat ce sa mananci

Biara - bine ai venit din CLuj

Rgagapie - 1. ceea ce ai facut tu nu se cheama dublu test se cheama kk maka. Dublu test asa cum ti-au spus si fetele consta in coroborarea masuratorilor de la ecografie cu rezultatele de la analizele de sange unde se masoara anumiti hormoni(by the way masuratorile se fac intotdeauna in 2D, 4D e doar asa pentru impresie artistica sa-l vezi mai bine pe bb, e drept insa ca un aparat care are functia 4D e de obicei mai performant, insa vei observa si sg. toate masuratorile ti le face in doua dimensiuni, nici n-ar avea cum altfel, 4D inseamna cele 3 dimensiuni ale oricarui obiect plus a patra care inseamna umbra miscarii). 2. Atat dublu test cat si triplu test sunt de fapt niste statistici - pt. o femeie de o anumita varsta 25 de ani in cz. tau, cu bebe care masoara ata si atat (masuratori pe care tu nu le ai, respectiv nu ai translucenta nucala care este cea mai importanta), cu antecedente in fam., sau nu, care a fumat, a luat anticonceptionale, droguri sau nu etc etc - anumite nivele hormonale trebuie sa se situeze in anumite limite, daca ies din acele limite s-a dovedit (statistic vorbind) ca acele persoane pot da nastere unorr copii cu malformatii sau SD. Asta e tot - aceste teste au aparut in SUA ca urmare a faptului ca s-au nascut multi copii cu malformatii si acolo sistemul de asigurari sociale suporta costurile cresterii, intretinerii si tratarii unor astfel de copii - costuri rdicate. Asa incat ei au vrut sa reduca costurile prin convingerea familiilor sa renunte la sarcina cu risc ridicat. TEstele sunt foarte controversate, dat fiind ca rezultatele lor sunt intr-un procent ridicat false. 3. Medical vorbind un rezultat fals nu duce automat la test de vilus corionic sau la amniocenteza, ambele fiind proceduri cu risc de avort, inainte de a se ajunge acolo se recomanda triplu test care, deoarece se face cand sarcina e un pic mai inaintata da rezultate mai clare. Am o prietena care a patit exact la fel ca tine - risc la dublu test, rezultat bun la triplu test, are un baietel perfect sanatos acum. Din aceste motive unii medici nici nu recomanda dublu test ci direct triplu test, sau dry test (ultima gaselnita cica) care le-ar inlocui pe amandoua. Teoretic tu ai putea face dry test acum caci ca termen se face intrre 13 si 16 saptamani, insa din cate stiu eu se face doar la Medsana in Bucuresti. 4. Ai 25 de ani - riscul de SD este ridicat dupa 35 de ani. Cumva ai antecedente in familie, tu sau partenerul tau? 5. Avortul se face si al 17 saptm. deci dupa amniocenteza 6. Parerea mea este - du-te la eco unde te-ai programat, fa-ti toate masuratorile - translucenta nucala trebuie sa fie peste 3 ca sa indice SD, la mine a fost 1,05 de ex., apoi asteapta sa faci triplu test si mai vedem dupa. Mai presus de orice nu te stresa degeaba. 7. Cat despre banuti nu-ti face probleme - cum au spus si fetele suntem peste 80 de gravidutze aici - e foarte simplu sa strangem 1000 lei. Ai grija de tine!

Vicroria 28, Krelia, Ramonika ma bucur ca va plac pozele si rochita mea de mireasa mai ales ca eu am fost mireasa in 2004 de atunci au aparut atatea modele frumoase.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu am renuntat la dulciuri...siin schimb mi-am umplut frigiderul de fructe...nu va zic de care...ca sa nu apara afte la fete..

ce bine e acasa...ascult muzica...pt bebita..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

neata fetele, am o dilema si vreau sa stiu si de la voi ce luati centrum materna sau elevit ?

merci

13+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

eu iau centrum materna

le-am luat si in sarcina cu darius si au fost ok...nu am pus multe kg...atunci am pus in total 13 kg...
numai acumvad ca am pus 8...dar vad ca ma mentin la 8...sper sa nu mai trec de pragul asta...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput