Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata fetelor
Am bagat si eu un nas inainte de serviciu.
alina.a - imi pare rau sa aud ca esti in continuare la pat, dar pari foarte ambitioasa si cred ca vei reusi si de data asta
simonette - patiseria Fadell rules!!! . Eu nu sunt mare amatoare de dulciuri, dar acolo sunt chiar bune, bune - mie mai repede imi faci pofta cu ceva sarat
betty - sanatate, fa ceva cu tusea aia, ca nimic nu e mai neplacut decat o raceala pe cele 30 de grade de afara. Si ne vedem la jogging primavara urmatoare.
ramona cu fetita din arad - ma bucur ca te-ai trezit in forma - aparent gandurile negre (negative etc) sunt legate f puternic sa starile proaste de sanatate (e o teorie).
ramonika - pe unde esti, n-ai mai dat semne...

Haideti, o zi usoara sa aveti

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata Camy si Pirelia. Camy, felicitari, Pirelia, vezi ca asta cu nasul infundat e si:

E bine de stiut ca nasul 'infundat' este o senzatie destul de intilnita de-a lungul sarcinii - ca de altfel si hemoragia nazala. Pina si nasul trece printr-o perioada de transformari odata cu corpul dvs. Nivelul progesteronului si estrogenului se ridica simtitor si ca urmare produc umflarea mucoasei membranelor inclusiv celor nazale si a Cervixului. Evitati spray-urile nazale sau orice alt medicament - si retineti ca uneori un vas care sa produca abur in camera - poate ajuta in acest caz. - dintr-un articol DC

Eu il am infundat de luni intregi

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

ah si inca ceva krelia: aici sarmalele sunt sunt considerate mancare libaneza...si sunt de mai multe feluri...mmmmmm acum ca mi-ai adus aminte am o poftaaaaaaaaaaaaa...cred ca maine mananc...ahh si salata de vinete.

eu stiu ca le fac pe alea cu legume...oricum pe aici nu prea gasesti cam nici un fel de sarmale pe la restaurantele libaneze: ce este mai des intalnit ar fi humus (cu alte ingrediente - carne, muguri de pin, libanez...), tahina, falafel, fatoush, multe feluri de kebab, etc...

Mie imi place tare mult mancarea libaneza...asa ca sunt experta, in a manca-o la restaurant

Betty78 16+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

si mie imi place mancarea libaneza...tare mult..tot la restaurant

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Buna dimineata fetili!

Betty imi dau seama ca ti-a fost greu cu kilogramele, dar parerea mea este ca macar cand suntem gravide nu ar trebui sa ne privam de nimic, sa ne facem toate poftele, sa ne rasfatam culinar, pentru ca oricum femeile toata viata se gandesc de 10 ori inainte sa bage ceva in gura si chiar si atunci cand iti faci cate o pofta suferi si te culpabilizezi... ma rog... Eu cel putin mananc tot ce poftesc, singura "chestie" e sa nu abuzam, sa nu mancam pentru 2, si mai ales pentru fetele care au o sarcina fara probleme, sa facem cat mai multa miscare, mers pe jos, innot, si ce se mai recomanda..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Si vorba lui Monis, la cate suntem aici,chiar si 30ron daca adunam noi mana de la mana si tot se aduna suma, ca doar cu gandu ca am fi in situatia ta...nu ne-ar place deloc sa nu putem face nimic doar din lipsa finantelor. Asa ca , incearca sa fii operativa, si afla medici buni, eco, preturi, si ...tinem legatura! Tre sa fie bine, si pt tine si fustita ta!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

daca se strasng bani SAR SI IO!!!...ca si pe mine m-au ajutat colegele de la cealalta odisee cu Darius ...nu trebuie sa-ti fie rusine..o facem pt bebe....avem sdi noi puiuti in burtica!

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata gagici,
da cat ati putut scrie aseara
mi-a luat o ora sa va citesc...

monis - pai un' sa fiu? p-acilea, insa ieri chiar am somat toata ziulica la servici (sefu' plecat) si m-am benoclat in ecranul calculatorului si ma dureau si ochii si capul ieri, asa ca aseara am deschis calc. doar ca sa-mi fac programelul de dar n-am mai citit la subiect. oricum stiam ca o sa am timp de citit azi.
aaaa... si m-am uitat si la Mondenii de la 8.30 la 10 si ceva... is belea... imi plac teribil
acum sa ma duc putin in urma sa mai vad ce e de raspuns...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

hop si eu, neata
sunt o neserioasa, am zis ca azi pun poze dar nu am avut timp, si aici la servici nu am poze de la nunta...offf ....
mie imi curge nasul ca la robinet....asa m-am trezit azi....
in rest ok, mananc din ce in ce mai bine ...doamne ajuta...
ramo din arad, doamne ajuta sa fie bine

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

si mie imi curge foarte tare nasul....dar macar nu ma mai doare gatul....la cat laptic cu miere am bagat in mine

Azi ma tin tot de medici...offff..sper sa reusesc cu concediul de risc maternal ..pt ca vreau sa stau acasa.. in pat...pt pui mic...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Gata, am gasit eco 4D in Arad si mi-am facut programare pt miercuri, adik peste o sapt.Sper sa fie totul bine abiea astept pana at.

Ramona +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

am pus si eu niste poze cu noi....cele cu nunta vor veni mai tarziu ...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput