ginecologi din GALATI / BRAILA (2)
Raspunsuri - Pagina 7
alintutza spune:
Oooof, sincer iti spun ca mi se rupe sufletul sa te "vad" la fel de nedumerita sau cu tot atatea semne de intrebare, iar vis-a-vis de intrebarile tale... nu ma prea pricep, poate iti vor raspunde fetele cu mai multa experienta.
Poate ca totusi analizele date urmaresc ceva, au o logica...nu mai am cuvinte...
ANI.G spune:
Sa speram ca au o logica desiii...pana ma voi putea duce la Bucuresti ma mai chinui pe aici, poate reusesc
numai bine sorina(asteptam vesti), alinutza, happymum
larao cum e ?
toate fetele
inna30 spune:
conesunt de aceeasi parere, cel mai bun medic este drumul spre bucuresti, si sotul meu a avut acelasi dig ca si sotul tau , oligoastenoteratospermie si am facut la giulesti 3 inseminari, a treia cu succes, toata lumea , medicii de acolo ne spuneau de fiv dar neavand bani am incercat inseminari, deci se poate, nu dispera si mult succes.eu am mers la dr diana cocei, ste o scumpa si o recomand la toata lumea.
ANI eu am pierdut multi ani pe gl, am fost pe la multi medici, timp si bani cheltuiti aiurea si fara nici un rezultat, la bucuresti este altceva..am facut n ..analize hormonale, hsg, instilatii pe trompe ani de zile si de fapt nu aveam nimic, este parerea mea si o mentin, pe la noi medicii te storc de bani si te tot cheama la controale si eco eronate, habar nu au sa citeasca si sa masoare foliculii.va pup si sper ca nu v-ati suparat pe mine dar asta este parerea mea, de nascut am nascut cu dr botezatu de care am fost multumita in rest ..nimic.
denisa220972 spune:
Mai fetelor nu vreti voi sa punem mana de la mana si sa ne cumparam un ecograf,sa facem cu randul la monitorizari, fiindca diagnostice am invatat,eu cel putin am aflat de ce nu s-au nidat embrioni, (si mi-am pus unul, endometru prea "batran").Mi-se pare strigator la cer ca un doctor sa nu-ti recomande amanarea ET pana se obtine un endometru bun . Mai ales ca platesti si 2500E+alte atentii.atept propuneri
happymum spune:
astazi am fost la spital la sorina.
e bine, se pregateste pentru operatie maine.
sa ii transmitem toate gandurile noastre de bine.
Doamne ajuta-i!
fetele
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
cone spune:
Buna ziua la toate fetele!
v-am impartasit experienta mea din dorinta de a ajuta cumva,deoarece acum 5 ani eram total pe dinafara in ceea ce priveste infertilitatea si tare bine mi-ar fi prins un sfat de la cineva..Si eu am incercat 3 inseminari,dupa care am facut FIV-ul anul trecut in iunie.Acum stau pe bara din lipsa banilor,deoarece am ramas fara servici.Timpul este f.pretios,nu-l pierdeti cu medicii nostri fiindca sunt depasiti in probleme de genul asta,cat despre d-na dr.Cocei, e super, cu ea am facut si eu.
Felicitari Inna,esti o norocoasa! la tote fetele.
ANI.G spune:
Chiar ca, mai fetelor...cat am tot citit, si cat suntem de informate mai avem putin si ne tratam singure, ca astia...
asaaa, sa va zic : am fost la ORL la dr. Lapusneanu
m-am indragostit ! Ati avut dreptate. Mi-a zis ca amigdalele mele oricand pot rabufni. Sa fac analizele pe care mi le-a dat si sa luam o decizie; oricum el nu e pt. scoaterea lor totala, ci doar reducere cu laser si intr-o jumatate de ora cica pleci.
pe toate
alintutza spune:
Insanatosire grabnica Sorina si sa de-a Dumnezeu sa iti vezi minunea cat mai curand!!
Ma bucur pt. tine Anisor draga, daca iti recomanda dansul chestia asta... go for it!!
happymum spune:
ani e bun asa. macar o sa te lamuresti in privinta asta. uite de incurajare.
apropo de ecograf... cat costa?
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
singura75 spune:
ANI G,din cate mai stiu eu din lupta mea cu infertilitatea (care a durat 2 ani),stimulare se face numai cu monitorizarea ovulatiei obligatoriusi nu se fac mai mult de 2 stimulari pe an(3 luni stimulare,3 luni pauza),altfel iti dai organismul peste cap rau de tot.
Teoretic,analizele hormonale se fac asa:FSH,LH,estradiol,prolactina=inziua a3-a a ciclului,FSH,estradiol=in ziua a 14-a si LH,progesteron in ziua 21,astea la un ciclu de 28 de zile.DAR...daca ciclu e mai lung sau mai scurt schema se schimba,logic
Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand