ginecologi din GALATI / BRAILA (2)
Raspunsuri - Pagina 6
ANI.G spune:
aaa, si mai e ceva fetelor : vreau un medic care sa imi dea sa-mi fac analize hormonale ! M-am saturat de cei care "trateaza" "la chioara" . Stiu sigur ca e o problema hormonala, pt. ca toate inclusiv HSG au iesit OK.
Daca ma duc la medic si incepe iar cu orgametril, clostilbegyt....etc, fara analize, plec si nu ma mai intorc !!! Ca sa nu mai zic ca pe perioada cat am facut stimularea, nu mi-a facut si monitorizare, ma rog, macar sa-mi fi recomandat. Deci...ce sa mai...
Dar parca nu mai vreau sa irosesc timp si bani
Scuze, da-s putin cu nervii capului, cam asa se intampla in fiecare luna cand incep simptomele de ciclu, iar cand vad rosu chiar vad rosu !
alintutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANI.G aaa, si mai e ceva fetelor : vreau un medic care sa imi dea sa-mi fac analize hormonale ! M-am saturat de cei care "trateaza" "la chioara" . Stiu sigur ca e o problema hormonala, pt. ca toate inclusiv HSG au iesit OK. Daca ma duc la medic si incepe iar cu orgametril, clostilbegyt....etc, fara analize, plec si nu ma mai intorc !!! Ca sa nu mai zic ca pe perioada cat am facut stimularea, nu mi-a facut si monitorizare, ma rog, macar sa-mi fi recomandat. Deci...ce sa mai... Dar parca nu mai vreau sa irosesc timp si bani Scuze, da-s putin cu nervii capului, cam asa se intampla in fiecare luna cand incep simptomele de ciclu, iar cand vad rosu chiar vad rosu ! |
Eu una nu mai inteleg nimic...nu ai zis ca te duci la endocrinolog, la d-na doctor Coltofeanu pt. analizele de glanda tiroida?Ei bine, ea fiind endocrinolog iti da trimitere pt. analizele hormonale.Stiam ca e in concediu de odihna si ca dupa 01.06.2009 vine, iar consultatia e pe baza de programare.
Sa ne povestesti ceea ce ti-au spus, dupa controale! Asteptam vesti!
cone spune:
vin si eu cu o parere legata de medicii braileni..
Dr.Banu nu mi-a lasat o parere buna deoarece n-a facut decat sa ma chinuie cu tot felul de trat.si interventii fara a-mi cere si o spermograma a sotului.Coltofeanu in schimb ne-a cerut-o din prima,asa aflam ca problema noastra era oligoastenoteratospermie,dar ne-a indrumat catre un medic endocrinolog.A urmat Botezatu(timp pierdut..)si in final am ajuns la Giulesti unde am facut un FIV cu rezultat negativ.Asa am ajuns si eu la concluzia ca cel mai bun medic e trenul spre Bucuresti!Aici nu faceti decat sa irositi timp si bani.parerea meea...
eu va doresc din suflet mult succes si rabdare.Pupici
happymum spune:
raportez Z1... sau Z2... depinde...
ieri foarte putin... azi normal... dar nu e asa rosu parca...
va cu drag.
sorina numai bine maine.
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
alintutza spune:
citat din mesajul lui cone vin si eu cu o parere legata de medicii braileni.. Dr.Banu nu mi-a lasat o parere buna deoarece n-a facut decat sa ma chinuie cu tot felul de trat.si interventii fara a-mi cere si o spermograma a sotului.Coltofeanu in schimb ne-a cerut-o din prima,asa aflam ca problema noastra era oligoastenoteratospermie,dar ne-a indrumat catre un medic endocrinolog.A urmat Botezatu(timp pierdut..)si in final am ajuns la Giulesti unde am facut un FIV cu rezultat negativ.Asa am ajuns si eu la concluzia ca cel mai bun medic e trenul spre Bucuresti!Aici nu faceti decat sa irositi timp si bani.parerea meea... eu va doresc din suflet mult succes si rabdare.Pupici cone |
TRIST SI DIN PACATE ADEVARAT!!!!
Bravo cone!!! iti admir determinarea si increderea!
Sa ai speranta, sa crezi si minunea se va infaptui.
P.S. poate ne mai tii si pe noi la curent cu ce ti se intampla.
Ganduri bune!
happymum spune:
buna fetelor.
va amintiti de sorina cum ca urma sa mearga la dr mereuta?
ei bine a reusit.
am vb cu ea astazi si e deja internata. i-au facut tot felul de analize. deocamdata e bine. maine e ziua a mare... sa ii ajute Dumnezeu!
va pupik.
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
zmeura spune:
bune.eu merg la doctorita ioana pop.
mie mi-a dat trimitere la doctorita statescu sa imi verific trompele(histerosonografie).dar mai intai trebuia sa imi fac vsh-ul.mie mi-a iesit marit- 18(in loc de 13).cred ca am o infectie in organism,am un abcces la o masea.
eu am rugat-o pe doctorita sa imi dea sa fac si analizele hormonale.saptamana viitoare imi fac secretie si papanicolau.
imi pare rau ca la noi in galati nu sunt doctori specializati pe infertilitate.
te tin 10 min in cabinet si trebuie sa tragi de ei sa obtii informatii.
eu am ovare polichistice.luna asta a fost a treia luna de monitorizari si am aflat ceva nou:ca ovulez numai pe partea dreapta.nu am primit nici o informatie de la doctorita daca e grav sau nu ,sau ce inseamna asta,ca un ovar nu functioneaza sau e o intalplare ca am avut 3 ovulatii pe dreapta.voi ce parere aveti?
va pup
ANI.G spune:
citat din mesajul lui alintutza Eu una nu mai inteleg nimic...nu ai zis ca te duci la endocrinolog, la d-na doctor Coltofeanu pt. analizele de glanda tiroida?Ei bine, ea fiind endocrinolog iti da trimitere pt. analizele hormonale.Stiam ca e in concediu de odihna si ca dupa 01.06.2009 vine, iar consultatia e pe baza de programare. Sa ne povestesti ceea ce ti-au spus, dupa controale! Asteptam vesti! |
Pai nu inteleg ce nu intelegi tu Asa am zis, ca ma duc.
Am si fost ieri dimineata . Mi-a dat sa-mi fac doar analizele pt. glanda si PRL, care banui ca e prolactina ca nu mi-a zis nimic...doar a scris pe biletel
Bineinteles ca a spus dinnou sa-mi fac stimulare cu Clostilbegyt...pt. ca i-am aratat cat am progesteronul si a zis ca nu e ovulatie, pt. ca e prea mic. Clostilbegyt fara monitorizare a ovulatiei ??? Mi se pare total aiurea sa faci stimulare fara sa vezi si ce se intampla ! Cand, cum, ce fel...Credeam ca o sa-mi dea toate analizele care se fac inclusiv estrogen ca e f. important si sa ma indrume in ce zi sa le fac.
Offf, oi fi eu mai ciudata
am facut tratament cu estrogeni luni de zile si cum venea timpul sa iau progesteron, cum dupa 2 zile imi venea ciclul.
Deci e un talmes-balmes in hormonii mei
oricum astept sa vad cum mai ies si analizele la glanda ca nu le-am mai facut de 2 ani
cone a spus ceeace stiam cu toate : BUCURESTI !!! iar
zmeura...ce sa zic ? Tu de ce crezi ca eu sunt suparata si mi se pare ca deja nici nu ma mai intelege nimeni pe aici ce vreau ?
Astia sunt medicii nostri; nu ti-ar explica nici daca-i pici cu ceara. Pe principiul : "las' ca stiu eu ce fac . Is destept, ca doar am invatat N ani...ce tre sa stii si tu, ca oricum nu pricepi nimic;stiu eu prea bine ce am de facut ! "
alintutza spune:
Draga ANI, neintelegerea venea din faptul ca doreai un medic care sa-ti dea sa faci analizele hormonale, dar urma sa mergi la d-na Coltofeanu pt. consult, care fiind endocrinolog iti putea da aceste analize...asta e tot, ai fost haios de neatenta
ANI.G spune:
citat din mesajul lui alintutza Draga ANI, neintelegerea venea din faptul ca doreai un medic care sa-ti dea sa faci analizele hormonale, dar urma sa mergi la d-na Coltofeanu pt. consult, care fiind endocrinolog iti putea da aceste analize...asta e tot, ai fost haios de neatenta |
Ei, uite ca nu mi-a dat pana la urma ; sau cel putin nu ce ma asteptam eu in afara de cele pt. glanda. Deci am avut dreptate cand am spus ca vreau un medic care sa imi dea sa fac analize. Poti sa faci tratament de stimulare doar dupa ce ai vazut ca ai progesteronul mic ? Nu mai trebuie si altele ?