ginecologi din GALATI / BRAILA (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

CMV este periculos daca il contactezi in timpul sarcinei,la tine analiza Ac IgG 232.6 arata ca ai anticorpi formati,asa ca este de bine,daca Ac IgM era mare, inseamna ca este activ,este de"naspa".
Doamne ce frumos ma mai exprim,de la bautura mi-se trage.
ANI.G sa inteleg ca pana la urma se opereza de galci cineva de la tine din familie,de fapt si de drept ptr.sotul tau ne tot dam cu parerea dar nustiam cum sa-ti spunem(glumesc) Sanatate multa sotului si te inteleg foarte bine cand sunt bolnavi,sotul meu a venit acasa cu mana bandajata de am zi ca nu o mai are, si el avea de fapt o mica rana.
O seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Mda, fetelor ii fac poligon penicilina + gentamicina. Doamne ce se mai alintaaaa... Noroc ca am cerut la farmacie penicilina de aia sodica, sa nu doara ca daca ii faceam potasica ma stiati si in Galati !
Acum a vazut si el cu ce ma lupt eu de ani de zile. Nu am mai avut probleme dar oricand pot aparea iar; si intr-o sarcina...nu cred ca ar fi tocmai bine.
Trecem noi si peste astea ca avem treaaabaaaaa !!!

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

noapte buna fetelor.
ani Doamne ajuta sa se faca repede bine "alintatul" tau...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Buna fetelor
Apelez la experientele voastre, sau ale cunostintelor...
Am tot citit pe ici pe colo pareri despre Tovarnac, Coltofeanu, Caprariu.
Voi ce ziceti ? Unde sa ma duc ? De data asta as vrea sa ma duc unde trebuie, nu vreau sa mai dau gres.
Din pacate vad ca doctorita aceea tanara despre care v-am spus(Chirigiu) nu mai face in policlinica. E doar Tovarnac si Popescu(care iese din discutie, pt. ca nu e om, d'apoi medic...)
Pt. ca tot am trimitere vroiam sa ma duc mai intai in policlinica sa- mi fac o idee despre medic si apoi sa vad daca ma duc la cabinet la el
E ok Tovarnac ? Am inteles ca ar lucra cu Botezatu din Galati, pt. ca aici nu avem aparatura necesara; sau cel putin din cate stiu eu nu avem de exemplu in Braila pt. monitorizarea ovulatiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

Salut
Ani eu merg la d-na doctor Banu. Nu stiu daca ai fost la ea, vad ca nici macar nu e mentionata in lista cu medici, dar mie imi place.
Merg de un an la ea cu diverse probleme si a fost de fiecare data f amabila si problemele s-au rezolvat. La inceput are fata de om sever si te cam sperii dar in final e o femeie ok. Si e si buna ca medic. Mie mi-au recomandat-o mai intai mai multe prietene care au facut cu ea tratament pt sterilitate si acum au niste minunatii de copii. A si apropo, din cate stiam e si ea in maternitate.

Mergi la inceput

andrasonia si eu am auzie de ea. De bine, oricum. Ma tot framant atat ca nu as mai vrea experiente neplacute.
Multumesc pt. opinie

P.S. daca vorbim cu happymum, poate o pune si pe doctorita Banu Ioana in lista

hmmm...am mai cautat si eu acum; parerile sunt impartite ca in cazul tuturor medicilor. Trebuie sa gasesti ce ti se potriveste. Mie insa mi-e teama de doctorii care te "miros" imediat ca nu prea ai bani !

Mergi la inceput

Ba da ! E in lista, cum de n-am vazut ???

sau a pus-o acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

am trecut si pe dna dr banu.
eu trec pe listuta in functie de noutatile aduse de voi.
de aceea va rog sa scrieti cat mai multe despre doctori. si chiar despre asistente...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

De asistenta d-nei doctor Banu nu pot spune prea multe, dar eu chiar sunt f incantata de d-na doctor. Si inca ceva: am observat ca preturile la ea sunt mai mici decat la ceilalti. De ex consultatia e 40 ron. Eu am fost odata la ea si nici nu mi-a luat bani. Am facut niste analize si eram nerabdatoare sa le vada si m-am dus la cabinet. Acolo i-am spus asistentei pt ce am venit, ea a vb cu d-na doctor si m-a bagat 5 min printre programari.S-a uitat pe analize, mi-a dat tratament si cand sa platesc a zis ca nu e nevoie.
Ca sa nu ma mai lungesc Ani cred ca poti merge linistita si la Banu ca nu e de aia care te miroase ca nu ai bani si nu isi mai da interesul. Si inca un lucru care imi place la ea e ca daca am avut ceva de intrebat mi-a explicat cu rabdare.
Singura chestie e, ca tb facuta programare dinainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintutza spune:

Buna fetelor!
Ma bag si eu,hmmmm, Banu nu mai e ce-a fost, din cate stiu e cam necomunicativa, contrar a ceea ce spunea andrasonia,.... mie asa mi s-a parut acum vreo 5 ani, poate s-o fi schimbat, atunci era sefa de sectie si poate avea alte aere...
Eu te-as sfatui sa mergi la Coltofeanu. Banu are cabinet pe str. Sulinei, parca pe lanaga Gradina Mare, iar Coltofeanu e pe Mihai Bravu, nu stiu nr. dar il pot afla, daca te intereseaza, oricum aproape de Piata Mare.

Mergi la inceput