ginecologi din GALATI / BRAILA (2)
Raspunsuri - Pagina 3
alintutza spune:
ANI G. asa se intampla si cu mine, in copilarie imi tot iesea aslo si vsh-ul marit, deci o infectie localizata undeva, analize,peste analize pana am fost diagnosticata cu reumatism, am facut 5 ani moldamin si vreau sa spun ca analizele cateodata imi ies triple ca valoare alteori sunt normale fara tratament, reumatismul nu se vindeca....ceea ce ai tu nevoie este un diagnostic clar si un tratament bun, incearca-le prin eliminare, fa-ti fibrinogenul si celelalte analize, pt. reumatism,apoi daca totul e ok ca si rezultate, mergi la un urolog, fa-ti analize pt. anemie... sincer, te admir ca totusi faci ceva, eu am ajuns in faza in care cred ca Bucurestiul ramane unica mea sansa.
Ma bucur ca existati, voi fetelor, colege de asteptare si ca ne putem sfatui!
denisa220972 spune:
sorinake I-ti tin pumnii,succes si tot ce vrei tu, numai sa fie ok.
clodyac - care val.este mare de la CMV? Ac.IgG sau Ac.IgM.
ANI.G draguta ia-o si tu prin eliminare si ce doreste DD,eu am dat exemplul cu amigdalele fiindca am cunoscut persoana si stiu cat sa chinuit si poate a fost o minune ca sa intamplat dupa operatie,eu am incercat sa-ti dau o ideie care ar fi cauza ptr.VSH si AS-lo marit.
o zi buna
sorinake spune:
si, totusi, nu mere nimeni la dr mereuta? nu ati auzit despre el ce si cum???
http://tt.lilypie.com/Ookbp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
singura75 spune:
ANI G,eu sunt patiata cu amigdalele.In cls a vI-a, asa pe nepusa masa,n-am putut sa mai merg,sa indoi articulatiile bratelor.M-au dus ai mei de urgenta la spital...diagnostic:reumatism poliarticular acut.Am stat 6 saptamani internata,facut tratament,apoi 5 ani moldamin saptamanal.La un an m-am operat la dr Buzdruga(cred ca s-a pensionat).
In 2004,pe fondul unei raceli puternice combinate cu tutun,am facut o laringita cronica.De atunci ma tratez (cand recidiveaza )cu dr Lapusneanu,dupa parerea mea,super, super ok.(sa vezi ce tanar si frumooooos este).Iti explica tot ce vrei sa stii,este adeptul tratamentelor naturiste, nu sare cu antibiotice imediat.Acolo merg si cu puiutul meu de la 10 zile(nu-l aspirasera bine la materniate si nu respira bine pe nas).
Sper sa-ti fie de folos informatiile
Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
clodyac spune:
buna ziua
denisa valoarea mare la : Ac IgG 232.6 si Ac Igm - in zona gri 0.450 am facut test de aviditate care a iesit mare ceea ce inseamna ca am facut virusul inainte de sarcina adica cred eu chiar in perioada cu amigdalele a fost groaznica 6 luni de chin internare si in spital injectii cu antibiotice dar de cand e bebe m-a pazit dumnezeu
multa sanatate
38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
ANI.G spune:
Fetelor va multumesc la toate !
La Lapusneanu am zis si eu sa ma duc; tocmai am aflat de el. Stiti cum ???
Ieri am tot vorbit de galci,galci,galci...Si azi ce sa vezi(de fapt de azi noapte a inceput). Sotul meu are probleme !!! Tot gatul e alb, dar degeaba asa.. ca nu a baut sau mancat nimic rece ! Mai fetelor si aseara pe la 18 am fost la medicul de familie si atunci nu avea nimic; sa-l fi vazut si sa-i fi dat ceva
Si cum nu stie ce e aia durerea de gat va dati seama cum face !
L-am sunat pe dr. Lapusneanu si ne poate primi tocmai pe 1 . Ce ma fac cu omu meu ? Ca e mai rau ca un copil ? Rezolvam noi...
Despre CMV nu stiu nimic; nici nu stiu ce e. O sa dau un search pe google sa vad ce si cum ca sunt tare curioasa
clodyac spune:
ani.g multa sanatate sotului
CMV este citomegalovirus - un virus care nu are remediu si care are simptomele pe care ti le-am spus poti sa cauti sa vezi mai multe info ideea este ca se poate lua de copii, batrani prin atingere saliva stranut
in sarcina este foarte periculos daca il faci pt prima data
38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
sorinake spune:
gata, m-a programat pt laparo. marti dimineata ma internez pt analize, iar miercuri laparo. cu voia lui DD, joi sunt acasa. s-a uitat pe toate analizele mele, dar nu vrea sa le ia in considerare si imi face inca o data toate analizele. a spus ca nu-l intereseaza unde si cine mi le-a facut, pt ca el vrea sa vada ce si cum cu ochii lui si sa pipaie cu mainile lui!
acum ma pregatesc sufleteste pt saptamana viitoare. bine ca mi-a venit astazi ciclul, pt ca operatia se face imediat dupa ce trec uratii!!! am avut mare noroc!
http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html