probleme mari pt mine, minore pt altii....
Am si eu inca o intrebare. Este posibil ca testele de sarcina sa greseasca? Am facut 2 si au iesit pozitive apoi in a doua luna in perioada in care trebuia sa imi vina menstruatia au aparut scurgeri de sange nu mari dar ...sunt. am citi ca si alte persoane au aceste probleme. Este posibil sa fiu menstruatie si testele sa nu fie bune?
Raspunsuri
dani hesson spune:
Nu cred ca au gresit testele de sarcina, esti insarcinata iar ceea ce ai este o falsa menstruatie. Eu am avut asa (scurgerile erau maronii) la ambele sarcini si se intampl numei in prima luna .
felicitari si mult noroc
dani hesson spune:
scuze......m-am grabit ca fata mare..........nu am fost atenta si nu mi-am dat seama ca era adresat doctorilor
scuze
geta_sava spune:
Dani iti multumesc foarte mult ca mi-ai raspuns nu era adreasata doar doctorilor ca nici ei nu pot raspunde la toate. Oricum m-ai incurajat si m-am mai linistit putin. Mersi mult!
Marcelle spune:
Felicitari! si dute la doctor fuguta!!
Nu mai ai ce astepta ca testul nu greseste, mai ales daca e pozitiv!
Am avut si eu o intarziere de 10 zile si mi-am facut testul si era
Negativ, din pacate, am intrebat medicul si mi-a spus ca testul nu greseste mai ales la rezultatele pozitive!
Asa ca dute repede la medic si iti spune el ce ai de facut mai departe!
Mult succes! si un sanatos!
Marcela.
crinuta spune:
Cine a spus ca apar numai in prima luna si ca sunt numai scurgeri maronii? Mama mea a avut ciclu 3 luni, dintre care primele 2 erau ca de obicei, atat din punct de vedere cantitativ, cat si al numarului de zile.
Crinuta
mitub spune:
Draga Geta,
Sper ca totul sa fie bine si sa ne aduci vesti despre un dragalas si poznas.
Eu stiu ca sunt posibile ambele variante: atat sa greseasca testul, cat si sa ai menstruatie cateva luni (2-3) dupa ce ai ramas insarcinata. Asa ca... iti doresc sa fie cum vrei tu ;)
Sanatate,
Boga
Marcelle spune:
Draga Geta,
Ce ti-a spun medicul?
Asteptam noutati!SPER CA NE DAI O VESTE BUNA !
Marcela!
Marcelle spune:
Draga Geta,
Ce ti-a spun medicul?
Asteptam noutati!SPER CA NE DAI O VESTE BUNA !
Marcela!
geta_sava spune:
Dragilor multumesc mult tuturor celor care au binevoit si mi-au raspuns, dar din pacate am o veste proasta: am fost luni la medic si mi-a facut ecograf iar luni noapte am pierdut sarcina!
Am suferit foarte mult mai ales ca nimeni nu m-a bagat in seama si durerea sufleteasca este imensa. Dar a trecut toti ma incurajeaza ca sunt tanara si mai am timp...dar durerea ramane!!!