Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Fetelor, intrebare: este recomandat sa-i iau de pe acum sandalute de piele? Am vazut dragute, dar scumpe, 80 de lei.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

NU! ce sa faci cu ele?! Doar de design poate...ca pana pe la 10 luni nu are nevoie de incaltari de mers...doar din astea de fitze
Si cand va avea Dariuta 10 luni va fi toamna...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara feteleeeeeeee

nu sunt gravidaaaaaaa ... da ce mi-as doriiiiiiiii

fetelor eu am asteptat ffff mult acest bebe pe care il am ... de aceea imi doresc ca dupa ce face fata 6 luni sa incerc iar sa raman sa nu ma mai chinui iar ... nu mai vreau laparo ... sau tratamente ... sau nervi ... etc ...

mi se pare ca sa cresti un copil ... acum cand vad ce inseamna ... e mult mai usor decat sa iti doresti si sa nu il poti avea ...

noi ne-am straduit mult ... am plans pt noi dar ne-am bucurat pt altii ... asa ca eu nu mai vreau acele stari atat de grele sufletesti ... este ceva care cei care pot face imediat un bebe poate nu inteleg ... si de aia se fac atatea plsanificari ... dar noi care facem greu ... deja vreau sa incep .. plus ca am o varsta .. si plus ca acum imi sunt in mana cu colicii si toate cele ... ahahahahahhaha

de aceea eu voi deschide lista cu bebe nr 2, 3 ... cine se mai baga???

cami_antonia bebe nr 2 de la sf verii

va pup pe toate
multam ca va ganditi la mine
si poate mi se mai alatura cineva desi sincer nu prea cred ...

o noapte buna va urez

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cami, o sa vine bebe2 repede-repede, o sa vedeti!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Cami, esti o curajoasa si incerc sa inteleg prin ce ai trecut...desi eu am ramas repede gravida cu ambele fete deci nu stiu exact ce inseamna sa-ti doresti bebe si sa nu poti avea. Am insa o prietena fff buna (prietena mea de suflet) care de 4 ani incearca si nu reuseste...mi se rupe sufletul de ea .
E bine ca vrei doi, si eu am zis la fel....insa sa-ti mai zic un lucru...daca stiam cat de complicata este crestsrea copilului intre 1.5-3 ani...si cat de mult timp iti ocupa...cred ca mai asteptam cu Sabina...sincer iti spun si nu vreau sa te demoralizez sau ceva. Iti spun doar parerea mea. Acum, cand sunt bebei mici e parfum! Stai sa vezi cand o incepe sa mearga...sa vrea mereu altceva, sa spuna NU si NU VREAU la tot si toate...sa refuze orice ii spui sa faca, sa faca crize de nervi si personalitate...si daca mai ai si un bebelus care iti urla noaptea in perioada asta, este destul de complicat.
Mie nu-mi pare rau nici 1% ca Sabina a venit pe lume cand a venit...dar daca acum as putea da timpul inapoi as alege sa mai fi stat inca un an.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa draga, e o scumpica Anuta ta, ce frumos stie ea sa manance. Sa-ti ramana la fel de mancacioasa!

Io o-ntind maine spre Romania, inca nu mi-am terminat bagajele si tre' sa ma si epilez. Ce ma enerveaza toate nimicurile pe care trebuie sa nu le uit. Si mi-e un somn de mor. Am mari emotii cu drumul, sper sa fie bine si sa doarma Carla cat de mult. Ce mi-as dori sa am zbor direct, nu sa schimb trei avioane plus asteptarea de rigoare din trei aeropoarte.

Va pupicesc si mai scriu cand ajung acasa. Sa fiti cumintele si sa nu va certati cat lipsesc.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

iulia,drum bun

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici si licurici,

intram si noi pe fuga, ca mami invata.. off, si cand nu invata este cu Stefan in parc.
Si noi avem minunata girafa, de care Stefan este super incantat, si la carucior mai avem o girafa(prima lui jucarie cumparata de mami) pe care o tot trage, strange... dar pe Sophie o mananca cu totul-cap-picioare-gat...
Azi mergem sa facem vaccinul de 4 luni, si sa avem o sedinta cu pediatra: npua pana acum nu ne-a masurat perimetrele:cranian si toracic, fontanela... am aflat ca pot lua Vigantolul gratis... deci trebuie sa lamurim niste lucruri
Orium din septembrie vom plati vizitele la dr. si spitalizarea si ce o mai fi....

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Sper ca sunteti toate bine.

Nu am mai scris zilele astea, dar v-am citit, pentru ca urlam . Cand vine vorba de masa si mai ales de pozitiile de mancat ne punem pe un urlat de speriem vecinii .

Ii e foame dar parca atunci cand simte biberonul si e pus in pozitie de mancat se pune pe urlat frate ca m-a speriat.

In concluzie azi la 11 vine pediatra sa vada cum se desfasoara o masa. Sper sa nu aiba nimik piticul si sa fie o faza trecatoare. In rest suntem destul de cumintei.

Ieri nici nu am mai iesit in parc de frica sa nu inceapa din nou urletele.

Va pup pe toate

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Cum, se poate lua Vigantolul gratis? Mie de ce nu mi-o fi spus nimic dr. de fam? Cami, incearca sa ramai gravi! Cu doi copii unul dupa altul este minunat pentru ei! Eu am avut un frate cu 1,2 luni mai mic decat mine si mi se parea cel mai tare lucru din lume, care mi se mai pare inca! Am si o sora, dar e mult mai mica, ceea ce nu-mi prea place. Mama mea spunea mereu ca mi-a facut si o fetita sa am si eu sora, iar eu mereu ii raspundeam, ”ce folos daca ai facut-o atat de tarziu!”. Sa stii ca acum lumea face copii la distanta mare unii de altii, dar inainte nu era asa. Toti verisorii mei (5 frati mama si 5 tata, toti cu cate 2-3 copii, deci vezi ca sunt multi) erau nascuti la distanta de 1-2 ani. Si atunci femeile lucrau (nu aveau posibilitatea de a sta 2 ani acasa la fiecare copil) si bona eu nu stiu ca fi avut nimeni pe aici prin zona.
Chiar acum am o verisoara care are doi copii nascuti in acelasi an, unul in ianuarie si unul in decembrie, au acum cam 2 si 3 ani. Mi-a spus ca asta iarna a fost f bine, ca nu trebuia sa se joace non stop cu ei, ca se jucau impreuna, dar ca prietena ei era terminata, ca avea un singur copil si trebuia sa-l intretina mereu.
Tot asa imi aduc si eu aminte, ne jucam rar cu parintii, tocmai ca ne aveam unul pe celalat (eu si fratele meu) si nu aveam nevoie de altcineva.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Pentru intalneala eu prefer Herastrau!De data asta vin!!!!!
Porumbita eu sunbt zilnic cate 4-5 ore in parcul Circului, daca vrei sa ne intalnim... si suntem cateodata si in wk...
Aryia nu cred ca borsul e contraindicat la slabit... oricum e zeama cu legume...
Alinuksuperba poza.... ce ii place apa!!!
Roxana stii ca sunt topita dupa ochii lor!!

Fetele sambata cand am mers dupa girafa, poate ca ati aflat, m-am intalnit cu IrinaC vreau sa va spun, cele care nu stiti, iar celor care stiti sa va reamintesc ca este o dulce!!! Am recunoscut-o imediat, nu doar pe ea ci si pe Andrei si Radu....este o familie frumoasa!

Crisspy ieri Stefan a mancat tinut in brate pe verticala si biberonul era undeva pe la umarul meu!!!! , nu mai vrea sa stea culcat...

Stefan ridica protectia aia laterala de la pat (care e de la lenjerie) si se uita pe sub ea, poate e o , se rostogoleste de pe spate pe burta dar invers nu mai poate... se plimba prin tot patul... doar cand doarme sta si el locului...
Gata ca l-am laudat destul!

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput