Abdomen extra-plat (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hei, Deus, ai iesit de la barlog?

Ma gandeam eu ca ma lalai f tare, insa fiind out of shape ma doare de mor, asa ca fac pauze cam mari. Insa cred ca pe masura ce progresez, voi reduce mai degraba pauzele, inainte de a trece la 4 serii.

Aseara n-am avut chef de eliptica. Am facut fund-picioare: genoflexiuni, fandari si niste altele pt fund la salteluta. Moama, greu!

Asa ca azi nu mai pot ocoli eliptica. Ma gandesc cu jind si la ceva tae-bo, insa nu ma apuc de ceva asa greu pana nu merg saptamana viitoare la cardiolog, se pare ca exista ceva probleme in zona si vreau sa ma asigur ca va fi OK.

Macrina, uite aici: http://www.ipernity.com/doc/soepkipje/2997118
Despre asta vorbesc, se cumpara de la magazinul suedez de la Ikea (poate si pe net? habar n-am). Se toarna doar apa calda, se amesteca, se lasa 45 min la crescut in forma de copt si se baga 1 ora la 200 grade la cuptor. Si este extraordinara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

TREI COSURI PE FATA!
criza, ploua, chef 0 :)

revin eu in forta...azi am papat doar iaurturi si supa de legume adunare generala ca sa curat prostiile mancate in mini vacanta de 3 zile ( snitele de porc, supe cu rantas, prajituri )...am fost la o pensiune de vis intr-o zona ungureasca unde te indoapa doar cu chestii nesanatoase :)

Despre sport, numai de bine, doar am umblat si m-am catarta pe munte in rest nu am mai facut mare lucru si se simte...

Am sa ma adun si voi incepe si eu o vreme cu pilates. Mi-e dor sa ma intind...

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Imi bag si eu putin nasul aici, deoarece mi se pare foarte interesant subiectul, si am de invatat de la voi.

Una peste alta, eu m-am apucat de sport acasa, pentru tonifiere in special, dar si slabire ( nu f mult).
Pana acum am facut asa: Pilates, cam 10 min pe zi ( filmulete gasite pe net), mi-am luat un stepper lateral, si mai fac dupa alte filmulete diverse tipuri de aerobic, sau belly dance fitness, toate gasite pe youtube, din care incerc sa imi structurez cat de cat exercitiile.
Carolinah, as dori si eu acel program de 20 de minute. Il al pe dvd, sau cum? Ce rezultate ai tu cu pilates? Eu tin minte ca acum 2 ani, am avut rezultate rapide chiar, cu doar 10 minute pe zi.
Ah, am uitat sa va spun ca mi-am luat si coarda, ca deh, tre' sa ard si calorii.

Conchita, foarte interesante informatiile tale legate de raw food. Gasisem ceva asemanator pe net acum cateva zile, si vad ca imi confirmi si tu ca acest tip de dieta functioneaza.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

pics

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Ia uitati fetele: www.dailymail.co.uk/news/article-1205048/Bodybuilding-mother-makes-finals-national-championship-just-weeks-giving-birth.html" target="_blank">la 2 luni dupa ce a nascut

neah, e data cu photoshop, zise vulpea :-))

crinuta, bine ai venit si succes! trebuie neaparat neaparat sa iei vitamina B complex daca incepi detox/dieta asta, te oboseste foarte tare. si dupa 10 zile, reduci raw food la 50%.

Mergi la inceput

Citat:

Ia uitati fetele: www.dailymail.co.uk/news/article-1205048/Bodybuilding-mother-makes-finals-national-championship-just-weeks-giving-birth.html" target="_blank">la 2 luni dupa ce a nascut

au o ambitie enervanta! de unde atata putere? eu de cate ori sunt la ciclu parca sunt o baliga bleaga! ma enerveaza hormonii astia: cosuri, par aiurea, nervi, energie 0...inainte de sarcina nu am avut asa ceva.

Bravo ei, stie ce vrea si obtine acel lucru:)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA!

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor.
Eu aseara am facut tae bo vreo 30-40 de minute, apoi ceva Pilates.
VAd ca doar noaptea ma apuca, dar atunci am liniste :)

Merci Conchita pentru info legate de complexul de vitamine B. Eu iau oricum suplimente, dar complex de B nu iau in acest moment, insa ma apuc.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

pics

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:

eu nu cred povestile astea vinatoresti...unde s-a dus toata pielea aia care s-a intins ca naiba pe burtoiul ala timp de tzspe luni??? nu se retrage asa perfect in numai 8 saptamini nici la 18 ani cind pielea e elastica...
aia si-a facut "tummy tuck" imediat ce a nascut, stati voi linistite.

nu c-as fi geloasa...nici nu-mi place, arata mai mult a barbat decit a femeie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Eu o cred. Am o prietena langa mine, romanca, dupa nastere avea burtica putin umflata, la o luna era ca noua, si nici macar nu facuse gym. DAR, inainte de sarcina, timp de 10 ani era inraita a salilor de sport, facea abdomene la greu. Probabil avea muscii foarte buni, antrenati. La mine sunt pleostiti rau, rupti, adormiti

Buna fetele, aseara am mancat o bucatica miiica de carne si un usturoi la fel, toata noaptea le-am simtit in stomac, mi-a fost asa rau.. Trec pe raw food, asta mi-e viitorul, parca vad.
Sport, abdomene, si alergatul dupa copii.
Caro mersi, adevarul e ca daca vad painea aia, nu mai mi-e pofta, trebuie s-o-ncerc

Mergi la inceput