creme de protectie solara pentru copil - de care ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florentaz spune:

Buna, dragutelor!
Va plangeti ca nu gasiti cremite pentru copii?
Voi ati auzit de farmaciile Sensiblu?
Acolo gasiti Mustela, Sanosan, Bioderma (un produs nou, foarte bun pentru copii)si Avene, care este la fel de bun.
Sper ca v-am fost de folos!
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui bisy83

Ce parere aveti de produsele chicoo in general?

Proasta! Cosmetice, pampers ... in afara de jucarii si haine, nu imi plac prod. chicco.

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

chicco e ok
am folosit anul trecut la mare atat eu cat si copii, n-am avut probleme, nu ne-am inrosit, iritat sau altceva
dar e f f grasa si parca lasa o pelicula cremoasa, alba, dar in rest e super
acum voi lua una bio caci chicco mai are si ingrediente "din celelalte"

Oanna, mami de tripleti Rares Mihai, Andrei Ioan si Ingrid Maria Izabel ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Noi folosim foarte multa crema de soare (sintem toti trei albi-albi)si de anul trecut am luat Elmiplant, cea pentru copii cu factor 30. Nu ne-am inrosit niciodata, e foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

si eu am luat vichy cu spf 30 pt bebelina mea de 7 luni

la sfatul pediatrului, nu am ales un factor de protectie mare (50) care ar ecrana complet razele soarelui, bebelusii au nvoie totusi de putin soare pentru a asimila vit D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Garnier cu SPF 50 si apoi cu SPF 30

mami fericita de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Eu folosesc pentru baietelul meu de la Yves Rocher crema Protectyl Vegetal, varianta pentru copii (fp 30) si fiului meu ii prieste f.bine aceasta crema de protectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri2007

Buna!

Pana la urma cred ca voi lua Avene. Am vorbit si cu pediatra si mi-a zis ca e mai sigura, fiind o dermato-cosmetica. Dupa Avene mi-a spus si de Bioderma.
Am mai citit si intr-o revista ca sub nici o forma sa nu dam cu creme cu zinc. Nu stiu daca am inteles bine din articol, dar cred ca inhiba transpiratia si asta nu e bine.
Si tocmai ce vazusem un lapte de corp protectie solara, de la Mustela cu zinc. Ei spuneau sa fie folosit impreuna cu crema de protectie pentru arsuri.

Si ca alegerea sa fie si mai grea, dupa ce am vorbit cu pediatra am vazut ca de la Vichy au crema pentru copii fara parabeni.

No, acum ce fac? iau Avene sau Vichy?

Va pup!

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Noi folosim L'oreal cu fps 50 (pentru fii-miu) si 20 pt noi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaellac

Miri,eu i-am luat de la Vichy si e foarte buna. Acum avem alte probleme cu tantarii. Am inteles ca exista un spray pt indepartarea tantarilor pt copii, stie cineva?

Mihaela

Exista in comert un aparat cu ultrasunete care emite un sunet fin si alunga tantarii din camera...nu se incarca in priza,este pe baza de baterii.Si da,exista si o emulsie pentru tantari pentru copii.Intreaba in farmacii.

Mergi la inceput