creme de protectie solara pentru copil - de care ?
Raspunsuri - Pagina 4
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dalina2x2 recomand pe cea de la logona (life-care). e bio. _ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) Albumele noastre Suntem maricele "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!" |
De pe site vad ca intr-adevar zic ca nu folosesc decat ingrediente naturale, interesant.
E germana firma vad.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
ina_nz spune:
Eu iau de oricare dar cu factor de protectie cat mai mare. Noi folosim peste 10 sticle pe vara asa ca am renuntat sa mai ma uit dupa marci...... in general nivea imi pica in mana. Si noi adultii ne dam tot cu cea de copii tocmai pt ca are factorul de protectie mai mare. niciodata nu folosesc fp sub 50
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
Qamar spune:
citat din mesajul lui ina_nz Eu iau de oricare dar cu factor de protectie cat mai mare. Noi folosim peste 10 sticle pe vara asa ca am renuntat sa mai ma uit dupa marci...... in general nivea imi pica in mana. Si noi adultii ne dam tot cu cea de copii tocmai pt ca are factorul de protectie mai mare. niciodata nu folosesc fp sub 50 Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby |
hihi, pai la ce soare aveti, cum altfel?
sunt tare curioasa daca lui husband o sa ii placa si pe timpul iernii (o sa vina iar in iulie), ca in septembrie si ianuarie i-a placut ffffff mult
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
ina_nz spune:
Daca o sa se duca la munte la sky o sa-i placa si iarna. Daca sta in Auckland si are norocul sa-l ploua nu o s-i mai placa asa mult. Dar o sa faca economie la crema de soare :))))
Si apropo de creme de soare .....trebuie sa fie si rezistente la apa o ora-doua
miri2007 spune:
Buna!
Pana la urma cred ca voi lua Avene. Am vorbit si cu pediatra si mi-a zis ca e mai sigura, fiind o dermato-cosmetica. Dupa Avene mi-a spus si de Bioderma.
Am mai citit si intr-o revista ca sub nici o forma sa nu dam cu creme cu zinc. Nu stiu daca am inteles bine din articol, dar cred ca inhiba transpiratia si asta nu e bine.
Si tocmai ce vazusem un lapte de corp protectie solara, de la Mustela cu zinc. Ei spuneau sa fie folosit impreuna cu crema de protectie pentru arsuri.
Si ca alegerea sa fie si mai grea, dupa ce am vorbit cu pediatra am vazut ca de la Vichy au crema pentru copii fara parabeni.
No, acum ce fac? iau Avene sau Vichy?
Va pup!
Miri2007
alexpa spune:
am si eu o intrebare: daca ii tinem pe copii afara in intervalul indicat - dimineata pana in 11 si dupa-amiza dupa ora 5, mai trebuie dati cu crema?
ina_nz spune:
citat din mesajul lui alexpa am si eu o intrebare: daca ii tinem pe copii afara in intervalul indicat - dimineata pana in 11 si dupa-amiza dupa ora 5, mai trebuie dati cu crema? |
eu il dau.
Si niciodata nu sta fara sapca
mihaellac spune:
Miri,eu i-am luat de la Vichy si e foarte buna. Acum avem alte probleme cu tantarii. Am inteles ca exista un spray pt indepartarea tantarilor pt copii, stie cineva?
Mihaela
Happiness_4_us spune:
Miri2007, noi aici folosim crema Vichy. Cand zic aici, ma refer din mai cand da caldura si pana in iulie cand plecam in Ro in vacante, pe urma o mai folosim dupa ce ne intoarcem, cam 1 luna.
Este foarte buna, singura chestie cu , care nu ma impac eu, este ca mi se pare prea parfumata.
In rest, intra imediat in piele si o protejeaza la fel de bine ca si Avene.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!