creme de protectie solara pentru copil - de care ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Intre Avene si Mustela care ar fi de preferat??? Mi se termina tubul de BIODERMA si ma gandeam sa incerc una din cele 2. Observ ca foarte multe dintre voi folositi Avene si Mustela..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

eu tocmai azi i-am luat Mustela pt copii mai mari de 3 ani, cu factor 50
am ales o crema cu factor mare de protectie pt ca ea e fff palida (like me) si oricum eu am pasarica mea pe creier cum ca prea mult soare intens strica

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Evident ca fiecare copil reactioneaza diferit, dar a mea a facut o iritatie oribila de la crema de plaja Mustela cu factor 50. Trei zile a trebuit sa stea complet imbracata, dupa care am dat-o cu o crema obisnuita si n-a mai avut probleme.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama

Evident ca fiecare copil reactioneaza diferit, dar a mea a facut o iritatie oribila de la crema de plaja Mustela cu factor 50. Trei zile a trebuit sa stea complet imbracata, dupa care am dat-o cu o crema obisnuita si n-a mai avut probleme.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

brr, nasol..
eu am testat-o azi pe o bucatica de manuta de bia:) si vad ca a fost ok, in conditiile in care ea e destul de sensibilo-alergica la anumite chestii..

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eu i-am luat anul asta Uriage, cu factor 50, special facuta pentru copii, cu apa termala si fara parabeni. Tubul de 100 ml cota 50 ron. Am dat-o de doua ori si a fost ok.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Noi folosim pt. copil Avene, factor de protectie 40. E ok pana acum .

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Noi folosim lotiunea de la Nivea cu FPS 50 si sunt multumita de ea. Eu am o dematita atopica si nu am avut probleme din cauza ei, chiar daca nu este bio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pumpkin am comandat ca nu vazusem ca nu e disponibila apoi la 2 ore m-a sunat o doamna de aoclo si a zis ca vin aseara produsele si o sa mi-o trimita azi

o mai am si pe aia de la avene cu fps 50..dar are tot felul in ea...o sa o folosesc eu pana la urma

pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

recomand pe cea de la logona (life-care). e bio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Eu am folosit pentru fi-mea Mustela, iar anul acesta pentru ca nu i-am gasit prin farmaciile prin care am umblat i-am luat Klorane bebe...este super ok si asta!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput