Gradinita Little Artist

Gradinita Little Artist | Autor: iubu77

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor

sunt interesata sa-mi dau copilul la aceasta gradinita la sectia de germana.daca aveti copii acolo careva astept pareri si sfaturi.ma intereseaza sa se poarte ok cu copilul si sa invete germana..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miakatja spune:

Buna!
Am vizitat si eu aceasta gradinita, dar sunt inca nehotarata daca sa-l duc acolo pe fiul meu, sau nu. Din pacate, nu te pot ajuta cu opinii despre grupa de germana dar, poate daca schimbam cateva pareri, ne vom lamuri reciproc...poate intervine si cineva care are deja copilul acolo.
"+" - cladire noua, sali spatioase, dormitoare separate, curatenie
"-" - educatoarele stau decat jumatate de zi, dupa care raman ingrijitoarele; sunt multi copii in grupa (14); in meniu este inclusa doar carnea de pui (fara vita, peste); nu toate cursurile postate pe site sunt valabile (ex. actorie, inot)
Tie ce ti-a placut/nu ti-a placut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna

Mie mi-a placut cum arata..ff spatioasa, curat totul nou..faptul ca dorm separat, separat se joaca si manaca separat in alta camera. La stat manaca, dorm in aceeasi camera.
Sa stii ca educatoarele mai peste tot pleaca la 13..ca dupa au masa si somn..si dupa cred ca se joaca.
Eu vreau sa invete germana si vreau sa mearga la grupa de germana..daca nu ar fi fost asta l-as fi dus la stat. Inscriu cam 14-15 dar am auzit ca vin maxim 12..din diverse motive..Nu-mi place ca daca nu vine nu ii scade mancarea..asa ar fi normal.
Pentru anul acesta taxa era mai mica..pt 2009-2010 mai scump..
Eu inclin sa il dau la un program scurt ca e mai ieftin.. dar as vrea daca intra cineva sa-mi zica cum se poarta cu copii..si mai ales daca invata ceva germana. Asa in rest arata si pare ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

si eu sunt interesat despre asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

eu am inscris deja copilul acolo..pare ok deocamdata si sper ca s-a acomodat..
al meu e la grupa de germana..om vedea cum va evolua cu limba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaRitter spune:

Buna,

eu stau la pta domenii si am o fetita de 1 1/2 ani si caut o gradi buna pentru ea. Am auzit si de Little Angels - cum e?? sunteti multumiti?

eu sunt nemtoica maritata aici si am lucrat inainte de sosirea fetei mele - si m-asi bucura daca poate si vorbi in germana la gradi.

Si voi daca vreti ca eu se ii ajut la teme sau se fac conversatii cu copii vostrii mi-ar face mare placere.

Astept sfaturile voastre.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_david spune:

Stiti ce tarife au la little angels? va rog mult sa scrieti si pentru alte mamici care vor sa se decida unde-si vor inscrie copilul . multumesc

Mergi la inceput