Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(29)
Raspunsuri - Pagina 7
laurairina13 spune:
In sfarsit am citit si eu din urma....phiu...![]()
Am intrat si eu si am vazut pozeleeeee...![]()
![]()
ce de gagici sexi si frumoase avem la odiseeeeeeeeeee...
Una mai frumoasa ca alta, vazut si miresici pe acolo...ca aia ma doare pe mine...aku.
Simina, citeam de patania cu coafura de miresica, si ma hilizeam...da parca vad ca si eu patesc la fel
Ca si mie la proba mi-a facut cocul de mireasa si nu mi se pare asa trainic..dac ma zbantui mai tare.,....parca vad ca imi ies si mie suvite si altele..
Camy, ma bucur ca esti mai optimistaaa!
Laura Garner, stai cumintica la pat, si incredere multa, cu tratament nu are cum bb sa nu fie bine!
Mai..si ce de fete noi pe aici...
Ramona.copot,Rgagapie, Douradoudou..bine ati venit la noi! Si sa aveti sarcini usoare, bebei sanatosi, si nasteri si mai usoare!
Rgagapie, inevitabil am citit si discutia cu reactia prietenului, sa stii ca un bb e mare bucurie, o sa vezi ca se aseaza toate incet incet..Si imi pare tare rau ca spuneai ca nunta o sa fie cumva dupa nastere, si ca nu o sa fie cum iti doresti tu! Un
mare de la mine! Si poate cine stie, o sa faceti nunta frumoasa si o sa ai domnisorica de onoare-piticuta ta ce va veni pe nume sa iti duca trena...![]()
Ramonika, inevitabil, nu puteam eu sa nu remarc matzoiul ala dungat care il strangi in brate in pozaaa

Krelia, ramonika, mare rabdare aveti sa raspundeti mereu la fiecare...
Eu cand am timp sa stau pe forum, nu e miscare delok, iar cum lipsesc putin, cum umpleti 15pag, si nu mai apuc sa tin minte ce si cui sa ii raspund!
Na ca si acu mai voiam eu sa raspund cuiva, da...am neuronu scurt bineinteles!
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
16+
poze
vias spune:
se pare ca pe mine raceala m-a apucat ca naiba..
imi curge f tare nasul 

fetele.. acum plec la medic, apoi la servici sa vedem ce facem cu riscul asta maternal...Doamne Ajuta!
sa reusesc!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Krelia, ramonika, mare rabdare aveti sa raspundeti mereu la fiecare... Eu cand am timp sa stau pe forum, nu e miscare delok, iar cum lipsesc putin, cum umpleti 15pag, si nu mai apuc sa tin minte ce si cui sa ii raspund! |
sa stii ca nu tin minte tot, n-as avea cum.
insa iti zic un mic secret
deschizi doua pagini, una in care dai "reply" si unde scrii, iar alta cu acelasi subiect, dar luat din urma, si pe masura ce citesti posturile fiecareia dintre noi, scrii in fereastra alaturata raspunsurile, pana ajung la zi.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
krelia spune:
asa fac si eu 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
sa stii ca nu tin minte tot, n-as avea cum. insa iti zic un mic secret deschizi doua pagini, una in care dai "reply" si unde scrii, iar alta cu acelasi subiect, dar luat din urma, si pe masura ce citesti posturile fiecareia dintre noi, scrii in fereastra alaturata raspunsurile, pana ajung la zi. Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() |
krelia
15+tzutzupida noastra creste si pozeaza
vicroria28 spune:
Buna fetele ce active sunteti sper sa ma reobijnuiesc sa tin pasul cu voi,
si va rog sa-mi trimite-ti si mie parola pt picasa
vicky
18+Matteo

18+
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vicroria28 Buna fetele ce active sunteti sper sa ma reobijnuiesc sa tin pasul cu voi, si va rog sa-mi trimite-ti si mie parola pt picasa vicky 18+Matteo![]() ![]() ![]() 18+ |
AI PM
monis
16+
Madyna spune:
Fetelor va rog din nou, trimiteti-mi si mie pm cu parolele alea plsssss Am PM activat sigur
Douradoudou
Bine ai venit!! Sa ai parte de o sarcina perfecta si de tot ce iti doresti! Frumoasa tara Libanul....

myrella_21 spune:
Krelia nu mai gasesc unde mi-ai scris tu ce tre sa scriu in paranteza si unde sa intru sa sciu in paranteza linkul unde puteti voi vedea poze de ale mele??
mai spune-mi odata ca eu mi-am facut un link dar nu mai stiu ce tre sa fac ca sa il bag....
nu da cu rosii...dar e prima oara cand incerc sa fac asta aici si nu stiu , merci 
13+
vicroria28 spune:
In primul rand va 
pe toate ,sunteti niste frumoase si sunt sigura ca si bebelusii vostrii vor fii fulgusori atat de reusiti ...

, stiu ca par un pic deplasata dar ma tot gandesc oare cum va arata bebelusul meu ?oare va semana cu mine sau cu tati mai mult?eheeee mai avem pana acolo,voi incerca sa pun si eu niste poze azi.
Krelia esti o scumpa si ochii ma rog sa-i daruiesti tzutzupidei tale
Camy,ma bucur enorm pt vestile bune si pt baieteii nostrii scumpi,bafta sper sa reusesti cu concediul ala de risc maternal,
si arati atat debine graviduta.
Pt restul de gravi va pup si sper sa ajungem sa ne cunoastem mai bine de acum incolo
Vicky
18+Matteo
18+