Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Buna fetelor!

doamne dar cat ati mai scris .....abia daca reusesc sa tin pasul cu voi!

vreau si eu, va rog, parola pt contul de poze, sar'na mult!

pupici
romanitza

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Camy - sanatate, am vazut ca ti-au scris fetele retete, spor la aplicare

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Multumesc pentru aprecieri, adevarul e ca a fost f greu sa aleg ce sa pun, pentru ca am cca 3000 de poze din vacante si de aiurea... si multe f faine
Ramonika - ascult progress si rock de cand ma stiu, m-ai dibuit
Ce ai facut, nu mai conduci, acuma esti... "cupidoana"?
Miany - merci, sunt niste porumbei grecesti, cam nemancati saracii, su urcau pe tine sa le dai seminte

Toate pozele sunt minunate si apar si burticile incet-incet

tuturor

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza burtix!

ieri am plecat repejor, ca m-a luat al meu pe sus spre dormaretz ....la somnik...

monis, scuze ca nu am mai apucat sa-ti raspund.....era vorba de poza cu ochelari de soare

Vicky, te pup si eu ..bine ai revenit
Sa-ti traiasca Mateo!

alexa, bine ai venit!

camy, treci pe ceai de lamaie..si eu mi-am reluat obiceiul ..ca m- mancat undeva sa beau apa rece ieri..

Laura, ai grija de tine si sa ne tii la curent, da?

Ramo, felicitari pentru cele 12s! La mai mare!
(eu imi aduc aminte ca ai comentat..ca ai zis de "ghini" ..si sa stii ca poza mea pref. e aia cand stai cu pufoshenia in brate )
chiar mah..cine o fi turcia2008?

of...tre' sa ies...ca e balamuc aci'...avem un eveniment pe 3 iunie si suntem calare gramada sa pregatim invitatiile....si nici macar BT n-am dat...ala are lista unde tb sa trimitem...da' nu reusim sa dam de el...ala vrea sa vada forma finala..sefu' tipa....e ca la nebuni..asa e cand se ocupa toata tarla de o singura treaba....ce nu-mi plac fazele astea....
vb mai incolo...

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata si de la mine...cred ca sunt cam singura cre se trezeste la 11...eu nu pot sa ma dau jos din pat inaite de 11...de cand sunt dorm "ca lemnul"...si mai dorm cate o repriza si dupa-amiaza...laura si eu am avut o dezlipire de placenta la sarcina asta...si tot asa cu sangerare...ziceai ca e de la robinet ..dar s-a oprit in cateva ore..2 saptamani mi-a zis doc.sa stau fara nici un fel de efort...si utrogestan 200-o pastila pe zi sa continui..oricum imi daduse de la incep. sarcinii..acum sper a fie totul bine ish'allah...ma duc sa vad ce pot sa devorez

Mergi la inceput

ah..sa stiti ca libanul nu este departe deloc de romania ...doar ca este f mic ..dar este cea mai frumoasa tara..

Mergi la inceput

Pentru ca s-a dovedit rolul aspirinei in etiologia sindromului Reye (o encefalopatie insotita de hepatita fulminanta si edem cerebral), medicamentul nu se mai foloseste pentru a trata simptomele de gripa la copii. Mai mult, acest medicament e interzis pana la varsta de 4 ani, deoarece folosirea ei in mod frecvent provoaca tulburari de asimilare a fierului si carenta de potasiu. Consumulde aspirina este interzis si in sarcina, de la conceptie si pana dupa nastere, asta pentru ca medicamentul a fost gasit vinovat pentru aparitia problemelor la fat, complicatii la nastere. Administrarea in timpul alaptarii este considerata nesigura, deoarece un mic procent din doza utilizata trece in laptele matern si astfel ajunge in organismul sugarului caruia ii poate provoca sangerari usoare.

Mergi la inceput

Sarcina si aspirina - si totusi ...

Exista cazuri, totusi in care aspirina este folosita in sarcina, sub foarte atenta supraveghere medicala cu scopul de a preveni preeclamsia si tensiunea arteriala. Diferite asociatii medicale din UK sau USA au tras insa alarma despre riscul major pe care il implica folosirea aspirinei in aceste cazuri.

Preeclampsia in sarcina

Preeclampsia este o conditie periculoasa a sarcinii, ale caror cauze nu sunt inca complet cunoscute de medicina.

Preeclampsia este caracterizata prin hipertensiune arteriala si urme de proteine in urina sau umflarea mainilor si picioarelor gravidei in jurul saptamanii a 20-a de sarcina. De asemeni, se poate caracteriza si printr-o vrusca luare in greutate in ultimele luni de sarcina.

In forma cea mai pericoloasa, preeclampsia poate cauza blocaj renal, intoxicatia ficatului, arest cardiac, atac cerebral sau chiar moartea. Preeclampsia este una dintre cauzele cele mai frecvente care pot conduce la decesul gravidei.

In forme mai putin severe, preeclamsia poate sta la baza nasterii premature sau a nou nascutilor cu o greutate mica la nastere.

Riscul folosirii aspirinei in timpul sarcinii

Luind aspirina in timpul sarcinii, creste riscul gravidei de a i se desprinde placenta de peretele uterului (ruptura de placenta) - lucru care poate cauza moartea gravidei. Tocmai de aceea, doctorii sunt foarte rezervati de a recomanda aspirina gravidelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Madalina T..felicitari pt !

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

si tie ,Ramonika pt cele 12 saptamani..si la mai mare!!

miany
16+

Mergi la inceput