Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(29)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simonette
da...noroc ca eu mereu sunt in urma si ma straduiesc mereu sa citesc tot dar raaar mai apuc sa scriu ca sunt ocupata....na si oricum voi nu prea ma bagati in seama ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 10+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
sa vezi ce te bat eu pe tine daca mai zici asa...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
simina_kin spune:
Fetele eu sunt obosita moarta...am iesit de la munca si-am plecat in cautare de canapea ca cea care am comandat-o noi nu ne-au facut-o nici acum si am trimis una bucata sot sa ceara banii innapoi, si-am colindat 3 depozite de mob..da in sfarsit am canapea ..in casa deja ca am luat-o pe loc..(a avut si asta o problema ca ne-au incurcat manerele , si a plecat sotul la centru sa le schimbe, da se rezolva rpd)
Legat de miscarile lui bb, pana azi m-a impins numai in stanga , acum de 2 min al simt in dreapta.....ce se mai suceste....si am obs ca-l simt cand stau in fund..dc ma ridic nu mai simt.
15+
Mariana
bebe
krelia spune:
care impreuna, mama...ca p'al meu nu l-am aratat
...il tin ascuns bine 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madyna Krelia saru-mana de complimente, a stiut al meu ce sa aleaga dar si eu am ales bine ![]() ![]() ![]() Si tu esti o superba si jumatate si va sta perfect de bine impreuna! ![]() ![]() ![]() ![]() |
krelia
15+tzutzupida noastra creste si pozeaza
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Romanitza_31 Krelia multumesc frumos pentru complimente, esti o draguta! si, da, momentul cu Ave Maria a fost ...coplesitor...abia mi-am tinut lacrimile!de fapt, intreaga ceremonie a fost coplesitoare, cu atat mai mult cu cat eu sunt de religie ortodoxa si nu cunosteam ceremonia catolica (poate f vag ce vedeam prin filme). pup, romanitza 12+POZE |
ai avut o nunta tare frumoasa...si l-am vazut si pe dl care canta la Carotasi (imi scapa numele)

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
monis5 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui krelia care impreuna, mama...ca p'al meu nu l-am aratat ![]()
krelia 15+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
Asta am vazut. Da di ci?
monis
16+

Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum