Buna am tot citit si iar am citit dar cred ca mi-a scapat esentialul: cum vad si eu pozele voastre?!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rony Buna am tot citit si iar am citit dar cred ca mi-a scapat esentialul: cum vad si eu pozele voastre?!! ![]() |
16+
mey, io tot n-am aflat..cine e "turcia 2008"? 
krelia
15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
Krelia saru-mana de complimente, a stiut al meu ce sa aleaga dar si eu am ales bine

Si tu esti o superba si jumatate si va sta perfect de bine impreuna!

Nu am idee cine este turcia 2008 dar am verificat si nu exista un membru cu numele asta deci oricine ar fi aici are alt nume, poate o sa ne spuna chiar ea daca ne citeste in continuare..
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madyna Krelia saru-mana de complimente, a stiut al meu ce sa aleaga dar si eu am ales bine ![]() ![]() ![]() Si tu esti o superba si jumatate si va sta perfect de bine impreuna! ![]() ![]() ![]() ![]() |

16+
mamaaaaaaaaaaa cat ati scris...

..merg sa citesc...si apoi va povestesc..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Krelia multumesc frumos pentru complimente, esti o draguta! si, da, momentul cu Ave Maria a fost ...coplesitor...abia mi-am tinut lacrimile!de fapt, intreaga ceremonie a fost coplesitoare, cu atat mai mult cu cat eu sunt de religie ortodoxa si nu cunosteam ceremonia catolica (poate f vag ce vedeam prin filme).
pup,
romanitza
12+
POZE
Krelia multumesc de complimente, esti o finuta si tu...si cred ca fiecare avem parti bune si partie rele, fiecare e frumos in felul lui...nu crezi? 

13+
poze