Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,

GABRILICI,si eu ma simt la fel,se pare ca e normal,bine ca mai avem putin.

DICI,si mie mi se pare ok Cristian,sau Matei daca va place.

MARIA,tu nu ne-ai povestit nasterea,nu ne spui? ( chiar daca a fost nasol )

CARLA,cand apuci sa citesti...azi am fost la control la dr 2,si am intrebat la un moment dat de cordon la pitica,si el a zis ca nu-i problema, ca a avut zilele trecute nastere naturala cu cordon infasurat de 4 ori!! ( daca vrei sa-i pui si lui o intrebare sa-mi spui sa-ti dau date prin PM )

Fetelor,mie mi-au luat astia permisul,ca aseara era sa trec peste presedinte ( eram pe o sosea cu 3 benzi si idiotul de agent era in dreptul primei benzi,am crezut ca a facut semn unuia cu x5 sa opreasca,eu am trecut bine mersi,bine ca m-am oprit in intersectie,n-am busit coloana )

elena, s.37 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)
http://community.webshots.com/user/nicuratze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

clody, multumim; este o poza cu manutza ei pe nasul lui Radu, ma innebuneste :)

miruta, multumim;

anda, si la mine cel putin noaptea se face apa tricoul ca dorm numai in tricou de ala lung sau camasuta si se uda de le pot stoarce; vitamina a de unde iau si e sub forma de crema sau lichida?

ieri i-a cazut buricul numai ca aseara a sangerat si astazi am vauzt ca a sangerat iar pe margine; cand ii schimb pampers-ul tipa de zici ca doamne doamne si se invineteste, nu-i place deloc; mie la spital mi-a zis s-o spla doar cu apa calds si apoi bepantene

uof uof

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

miruta da tati a plecat azi dimineata la 06.15 dar lasa noi sa fim sanatosi trecm si peste asta
cat despre stat la mama mi-as dori dar ea este la tara retrasa dupa ce a iesit la pensie la 80 de km de oras si nu am masina cu care sa ajung ar trebui sa ma duc cu autobuz (ceea ce este exclus) plin de navetisti beti , nespalati si ai inteles

oricum mama a facut tot posibilul si a spus ca incearca sa vina ori maine ori poimaine macar o zi sa stea offf tot mama stiti acum inteleg eu ce face o mama pt copilul ei si cand eram mica tare mai eram incapatanata

la facultate mai am 2 referate trebuie sa le termin pana maine mi le va duce o colega am examen joi la ora 16.00 dar mi-au promis colegele ca vb cu profesoara si poate pot duce un referat ceva sa trec si inca 3 examene : pe 30.05, 03.06 si 07.06 sa vad cum le dau oricum este sesiune de restante intre 9-11 iunie poate vine razvan ca sa pot termina si eu acum cum vrea dumnezeu

ela si eu cred ca bebe apasa pe vreun nerv de aceea nu iti trece cu creme poate trece

lauraaa poza aia imi place si mie foarte mult despre buricul bebelinei am vazut ca si alte mamici spuneau ca a sangerat sa nu te sperii ca o sa treaca

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

clody, mama tot mama ramane

mamicile care alapteaza: a mea cand ii este foame cauta sanul cu gurita, ii dau repede sa pape numai ca suge de cateva ori si adoarme si gata; nu mai vrea.Are anumite momente cand mananca mult sa simt eu ca se satura dar de multe ori putin si adoarme? Voi ii dati sa pape la anumite ori sau ori de cate ori cere?

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetele, vad ca de cand au aparut albinutele, cam slaba activitate......dar e normal, nu?!

Bebe a mea iar are colici si ma doare sufletul cand o vad cum se agita...se calmeaza doar dupa ce face kk sau da cateva vanturi...
Mi-a adormit greu, am luat-o langa mine in pat si i-am tinut piciorusele ridicate mai sus( i-am facut un pic de miscare, gen sport, cu piciorusele) si masaj la burtica in sensul acelor de ceasornic...a calmat-o, ca acum doarme, dar vad ca somnul il are agitat ....Pe langa asta cred ca a racit un pic, ca atunci cand respira se aude un harait...sper sa ii treaca
Iar pe langa toatea astea cu bebe, eu ma confrunt cu o problema, de fapt 2...constipatia...si o durere de san drept...
Ptr constipatie am fost la farmacie si mi-a dat un sirop care pot sa il iau in timp ce alaptez...iar durerea de san, nu am rezolvat-o inca...Voi v-ati confruntat, sau va confruntati cu astfel de dureri? Se simte si un nodul..imi fac masaj la san dar dupa aceea doare de mor...doare si cand misc mana drepata...aveti idee cam ce ar putea fi?!

Gata m-am plans destul....am vazut ca urmatoarea la nastere e Philip, asa ca nastere usoara...iar daca ai nascut deja refacere rapida, mult laptic si un bebe sanatos si mumos
Cu intarziere urez si eu Laviniei nastere usoara, iar daca a nascut ...asteptam cant mai repede vesti de la ea...refacere rapida, mult laptic si bebe sanatos
Nicuratze ce nasol ca ti-au ridicat permisul? ptr cat timp? Sincer nu era bai daca il salutai pe presedinte din mers....
Alynta sanatate lui David
Ely tu nu mai dai inici un semn de viata? Te tine bebelina ocupata rau?
Lauraoana, Cris la voi chiar nu vrea bebe sa apara? sa vine bebei!
Maria ma bucur ca va descurcati asa bine, pe bebe Darius si asteptam povestea nasteri

Restul fetelor va dulce...Ma duc sa bag masina la spalat...aveam azi in program si curatenia prin casa, dar daca pe bebe a durut-o burtica....o sa incerc sa fac ce pot ca sa nu o agit prea tare...

Apropo fetele am si eu o intrebare....legat de botez...aveti idee ce trebuie sa cumpar ptr botez?...ptr nasi?...ca eu sunt in pom la cap asta...si ma gadneam ca voi sunteti mai experimentate

Gata ies ca s-a trezit si bebe....pup!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
acum am venit si eu de la dr , dar sunt un car de nervi.Dupa ce ca ne-am invoit amundoi de la munca, am facut mai bine de o ora si ceva in trafic dus si intors, am asteptat mai bine de ora pana sa ne bage desi aveam programare, cand am intrat s-a uitat doar la plansa de la scaner, si a zis ca totul e ok( asta am citit si eu in raportul pe care mi l-au dat ieri cei de la scaner), pot sa nasc natural si gata..., ne vedem sapt viitoare. Nu tu ecografie( ca vezi draga doamne mi-a facut sapt trecuta si acum e prea devreme sa se vada daca a mai crescut sau nu), nu tu control pe masa, desi i-am spus ca am avut dureri, mi-a spus ca e normal.E prima data cand ma enerveaza tare, adica eu am pierdut atatea ore doar ca sa o vad pe ea.
A-si fi vrut macar aproximativ sa-mi spuna cat mai avem, nu de alta dar al meu sot e implicat in multe proiecte si sa stim cat de cat cum ne organizam un pic.Oricum din cate imi dau eu seama bebe al meu nu da nici un semn ca ar vrea afara, parca vad ca ajung in sapt 41.Oricum in wk ma apuc de treaba sa fac curat prin casa, ca am tot amanat si am o groaza de facut.
Scuze ca am scris cam mult dar chiar sunt nervoasa, ma plang si eu la voi.

37+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

offff ganesha imi pare rau se pare ca doctorii astia (cu mici exceptii) sunt batuti in cap ce sa iti spun multa sanatate si lasa ca trec toate cam ciudata doctorita ta pai cum spui si tu puteai sa vezi si singura pe date ca e totul ok

sa ai grija de tine

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Picky, s-ar putea sa nu fie raceala. S-ar putea sa fie doar secretiile care pana la cateva luni sunt normale. Incearca sa o aspiri si, daca scoti mucisori multi, atunci poti sa-ti faci ceva ganduri.
Ganesha, sa treaca supararea.
Laura, tot in la super oferta 2 in 1 sunteti?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Hello fetele!

In primul rand pentru Andreea! Nastere usoara iti doresc! si multi pentru Maria Felicitari si bine ai venit acasa! Am vazut pozicile! Aveti un adevarat latin acolo!

Alynta multa sanatate la bondocei!

Dici multumim de sfaturi.

Carla merci de sfat, a revenit culoarea a doua zi!

Cris,Laurao Ce faceti fetelor?

cata14 curaj, mai e putin!

Gabrilici imi pare rau ca nu te intelegi cu tatal tau, hai ca dupa ce vine bebe sigur va fi mai bine!

oanaalex sa sti ca are dreptate laurraa cu uscatorul de par, la noi ajuta foarte mult, se linisteste imediat.

Erna bine ai revenit, tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti joi!

nicuratze of, of pai ce ai avut tu cu coloana aia? pacat ca ai ramas fara carnet... pe cat timp ti l-au luat?

ganesha imi pare rau ca esti asa dezamagita de control...

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Ce fac fetele?
Am fost si noi azi la control si e totul la fel ca saptamana trecuta...adica nici un semn de la cocutza mea.Col inchis.A zis ca poate poate sa se modifice ceva pe la sfarsitul saptamanii viitoare.Eu ii explicasem ca ma cam hotarasem la cezariana si a zis ca totusi... ar fi bine sa astept macar sa dea un mic semn colul de deschidere.(a motivat ca daca e colul inchis... nu au lohiile pe unde sa iasa...sau ceva de genu...sper ca nu am scris/inteles vreo prostie).
Ganesha... imi pare rau ca ti-ai facut atatia nervi
Picky... pt durerile tale de san... cred ca cel mai bine ar fi sa suni doctorul.Eu nu ma pricep si nu stiu ce sa iti spun.Multa sanatate tie si piticei
Va pup si mai vorbim

Ramona 37+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput