Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

ela imi pare tare rau de durerea de spate dar te doare numai in spate sau radiaza si in fata?

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Clody iti multumesc de mesaj!Ma gandesc la bebe si ma simt tare vinovata fata de ea cand nu reusesc sa ma ponderez ca se agita mititica de mi se rupe sufletul.Cat despre dormit, nici pe o parte nu mai pot dormi si nici ridicata la 45 de grade.Cred ca a crescut galusca si de aceea.Ma odihnesc cat de cat, dar nu cat as vrea.
Pup mamici si bebici!M-am mai uitat la poze.Sunteti tare frumosi toti:mamici, bebici, fratiori, surioare si tatici emotionati!

Gabrilici in 36 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna dragele mele burtici si mamici

philip, ne gandim la tine; NASTERE USOARA

BebeBeca, ela, yioanna si toate fetele care m-ati luminat cu masina, multumesc

didi, foarte frumos explicat si detailat, multumim; eu zic ca merge bine Cristian

gabi, eu puneam 2 perne si dormeam mai mult in fund sau ma intorceam pe partea stanga; mai ia un nos-pa cand nu mai sunt suportabule

alynta, multa sanatate lui David

oanaalex, incearca cu feonul deasupra burticii; si cu 2 degete freac-o usor in sensul acelor de ceasornic si cu feonul deasupra sa simta caldura o sa se relaxeze f bine

la 6 mergem la biserica, deci o scoatem din casa si apoi la dr de familie; initial a zis dr ca vine ea, dar daca tot iesim mergem noi;

fetelor, a mea are manutzele si piciorusele usor vineti; adica mai inchise decat restul corpului, iar de ieri doarme continu, doar sa manance se trezeste; Este normal?

i se cojeste pielea pe la ochisori si manute, iar la burtica s-a mai linistit mai ales ca dormit toata noaptea

fug ca maraie, mai aveam de raspuns la fete da revin

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Flobaby ti-am trimis PM.

Clodyac da' rau te-a mai stresat dr. asta.
Eu am o prietena care trebuie sa nasca pe la mijlocul lui iulie si dr. i-a zis acum vreo saptamana ca o sa nasca in prima saptamana a lui iunie de intrase in panica. Acelasi lucru i l-a spus si vineri, noroc ca ea i-a zis dr. cum se poate sa nasca asa de repede, nu cumva e vorba de iulie si nu de iunie. La care dr. zice: "Aaa, ma scuzati, in iulie nu in iunie."

Referitor la durerea de spate, nu radiaza spre fata ci numai in jos si in sus, de-a lungul coloanei vertebrale si numai pe partea dreapta. Ce-o mai fi si cu durerea asta, ca e tot ce-mi lipsea?

Miine ma duc si eu la control, asa ca am reusit performanta sa ma epilez si sa-mi aranjez unghiile de la picioare.

Dicirstea mie imi place Theodor Andrei.

Nici eu n-am gasit al doilea nume pt baiat; primul este Vlad si imi mai trebuie unul de sfant si nu pot sa pun Andrei ca asa il cheama pe taica-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

go, go andreea (philip) !

sugestie pt dici : mihai
lauraa pt pielea care se cojeste poti folosi vitamina a. cum a spus si dici e normal sa se cjeasca, dupa ce a stat atata in apa...
s-au facut trei ore de cand doarme clara si tricoul meu e bun de stors acum . ce ti-e si cu comunicarea asta, cu corpul asta care stocheaza info de genu copilu tre sa manance acu ma duc sa ma schimb.

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

da ela asa e numai ca acum la urma m-am mai prins si eu cum sta treaba si nu mai intru in panica asa usor am ajuns la concluzia ca si ei sunt oameni deci pot fi subiectivi

nu mi-ai zis ce fel e durerea ? sau te-a mai lasat?

lauraa m-am uitat la pozici din nou este asa frumoasa mayaaaa si seamana cu tati bucatica taiata sa va traiasca sa va bucurati de ea

cred ca philip deja si-a cunoscut bebita

maria voi ce mai faceti? ce face bebe darius?

39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

nu mi-ai zis ce fel e durerea ? sau te-a mai lasat?

Durerea de spate nu radiaza spre fata ci numai in jos si in sus, de-a lungul coloanei vertebrale si numai pe partea dreapta.
Ma mai lasa cand ma dau cu crema antiinflamatoare, dar nu tine prea mult, iar daca stau pe partea dreapta ma doare destul de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erna_maria spune:

Buna fetelor
felicitari pt noile albinute aparute in stup sipt noile mamici.
Boi ne-am mutat asa ca o vreme nu am avut acces la net acum am stat ceva sa prind cam ce am pierdut...
BB Erika nu vrea sa apara cu toate ca DPN era 22 mai , asa ca Dr ne-a dat Ovestin sa ne convinga ... pana joi , joi iar cu boceluta la maternitate .. o sa fiu cand am sa o vad.

34 + mamica de Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna fetele!

Cam liniste la noi in stup. N-a mai aparut nici o albinuta.........
Cris, Lavinia, Philip, Erna_maria, nastere usoara!

si asteptam vesti...

34 + Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna ,fetele!
Yioanna,eu am gasit centura la centrofarm si nu are chilot ,e doar centura.Si mie imi face la fel Broscuta asta mica,se impinge indiferent ca stau pe stanga sau pe dreapta,eu dorm bine inca pe spate si dupa ce se linisteste si ea ma pot intoarce pe-o parte.Si eu ii simt piciorul,manuta.Eu merg saptamanal la dr si acum mereu control pe masa dar e ok ,m-a durut prima data(probabil din cauza "panzelor de paianjen" de pe acolo,acum ma jeneaza foarte putin.Inapoiem si noi pupicii.
Dicarstea,multumim pentru sfaturi .Foarte utile si pe intelesul nostru.Si mie tot cu Cristian sau Ciprian imi suna bine Theodor.
Clody,acum,acum vine Razvan.Tot a plecat tati pana la urma?Pentru cat timp?Scuze ca ma bag dar nu te poti duce la mama ta dupa nastere sa stai pana vine tati ,sa ai un ajutor langa tine?
Mai ai de lucru pentru facultate?
Relusha,felicitari pentru cele 38 de saptamani.Dr nu pot sti sigur cand vine bebe ,cine stie poate iti face surprize bebe(apropo ,nu vad niciun nume la semnatura ,nu v-ati decis inca?).
Mada,felicitari pentru bebe grasunel.Daca ai putea vedea cateodata ce-i in mintea mea....Stai linistita ca-i normal,si o sa tot mai avem astfel de sentimente.
Gabi,e vorba despre tatai al tau sau tati al lui bebe?Bataita din partea noastra daca mai supara fetele. sa treaca supararea.
Ela,sa nu apese bebe pe vreun nerv ceva si de asta sa ai durerile astea..
Cata,mai e un pic si gata...
Cris,tot nu da semne Miruna?Cand mai mergi la dr?
Laura,plimbare placuta.
Erna,bine ai revenit in stup.Tinem pumnii sa vina joi Erika .Sa ne anunti sa scoatem agitatele.

Mirela 37+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput