Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Monica multumim de capitol... si multumesc pt. caruciorul postat. Eu voi avea din ce in ce mai putin timp de citit forumul la birou ca am gasit o fata care ma va inlocui si va trebui sa o initiez in toate cele. Uff... cand a fost data trecuta am vb o zi intreaga si parca nu mai aveam suflu deloc, extrem de tare m-am obosit. Acum... dupa ce vad ca se descurca si misca singurica in front trec la verificare doar si rest am liber de la sefi sa navighez pe net, doar... raspunderea ramane a mea cat timp mai bantui prin birou.
Fetelor, cred ca am mai intrebat... reiau: face vreuna dintre voi gimnastica in apa??? eu as vrea sa incep.
Hai va pup si noapte buna

Doamne ajuta!
17+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Nuuuuuu....dar sa tii cont de atmosfera de afara....ce amintiri frumoase am din splendidul Brasov, se umpleau terasele, stateam pana tarziu pe strazi....iar acum ma simt atat de batrana si de grasa....
Dar deh....eu voi avea bebelusul mult visat
Fiecare etapa din viata are farmecul ei.....si ar fi splendid sa descoperim ce e frumos de fiecare data, la fiecare varsta.....

Cea mai fericita 24 + cu

Fiecare etapa are frumusetea si farmecul ei. Si eu incerc unele nostalgii fata de o perioada sau alta din viata mea. De exemplu, ma gandesc uneori la vremea cand am fost doar eu si sotul (timp de 6 ani) si ne plimbam de mana pe strada in serile de vara si faceam planuri despre cariera, copii, casa si multe altele (eram si studenta pe atunci.). Eiiii, ce vremuri... Dar nostalgia asta e buna doar in doze mici, ocazional. Si in rest, fuguta la medici, schimbat, hranit, spalat copilul etc.

Printre toate astea, am un moment de seara, cand, inainte de a ma culca, trec prin camera lui Busici sa-l mai invelesc o data si sa-i privesc somnul dulce, pe urma ma asez in pat si il privesc pe baiatul meu cel mare, mai mare decat mine si atunci spun in gand: "Doamne, iti multumesc pentru minunile pe care mi le-ai dat." E prea de pret fiecare clipa ca sa nu ma bucur de ea si sa mi se para ca am fost mai fericita in trecut. E prea mare minunea ca, intr-o lume atat de insingurata, am o familie ca sa nu ma bucur cu toata inima de fiecare zi pe care o traim impreuna. E prea frumos privilegiul de a iubi ca sa nu-l savurez acum, cand am varsta si experienta pentru a intelege valoarea tuturor acestor lucruri.

In concluzie, (iarta-mi divagatiile de seara) tare mai era frumos pe vremea studentiei, dar e mai frumos acum, fiindca stim sa pretuim timpul si comorile pe care le-am primit odata cu el.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

anadomnica eu nu fac nimic in apa cu toate ca mi-ar placea enorm pentru ca iubesc apa.
Cred ca e tare placut sentimentul acela de a te apropia de perioada libera...cel putin la mine asa este.

Am stat de cateva zile si am calculat si rascalculat de cand sa stau acasa si am ales sa stau august si cele 10 zile din septembrie daca vine Bebitza exact cand trebuie.
Cu alte cuvinte mai am 2 luni de lucru, iunie si iulie si atat de multe de facut in acest timp......
Saptamana aceasta merg si eu in vizita la moasa sa vedem cu ce se mai lauda si trebuie sa-i arat si notitele facute de la spital cand m-am dus speriata nevoie mare ca nu-l mai simteam pe Bebitza.
Vroiam sa spun ca aici sunt o groaza de hatii si hartioare pe care va trebui sa le completez incepand cu saptamana 25-26 de sarcina care imi vor aduce si ceva beneficii. O parte din formulare mi le va da moasa miercuri cand merg la vizita pentru ca ma aflu deja la sfarsitul saptamanii 24 si trebuie sa ma apuc de treaba.
Sper sa le razbesc ....ca daca nu copiez de la MangaGirl....sau cred ca va fi invers ca eu sunt inaintea ei cu termenul

Insa am sarit de la subiect....vroiam de fapt sa spun ca e asa de placut cand stiu ca voi lua si eu o buna meritata pauza de la lucru .....

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Biaz ai mare dreptate si pe langa asta ai si darul de a asterne foarte frumos cuvintele.
Chiar si atunci ...cand eram tinerica si nebunica visam la familia mea cu ochii deschisi si faceam tot felul de planuri cum as vrea sa fie.....iar acum ca o am e ca un vis implinit. Dupa ce am intemeiat familia plina de dragoste si voie buna ....era ca un firesc natural sa fie familia mai familie (ma scuzati de exprimare) si sa ne dorim amandoi concretizarea iubirii si a dragostei cu un prunc....si pentru ca nu ne-am dat batuti si nu ne-am pierdut increderea timp de 2 ani .....uite ca am fost rasplatiti.
Ca oricare am multe neajunsuri si neimpliniri (profesionale si financiare desigur) dar faptul ca am reusit sa am familia mea si ca stiu ca Bebitza va poposi intr-un loc plin de glume, tandrete, muzica, voiosie, spirit, intelect si atata iubire....este cel mai de pret lucru pentru mine.
Este atat de dorit micul pui...

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Da,deci eu am picat in butoiul cu melancolie dupa cele citite pe ultima pagina....imi revin eu.
In legatura cu suzetele,am citit ca multe dintre voi ati cumparat...sfatul meu e sa o lasati moale si va zic din experienta,eu i-am luat lui Alex 3 suzete care mai de care mai frumoase (si scumpe,deh,de firma) si el nici macar nu le-a acceptat...m-am chinuit mult cu el dar nu a vrut nicidecum sa le tina. Le mai am si in zi de azi....poate poate le-o lua fetita
Asa cum au zis si unele fete,exsita costuri pe care le putem scuti,cel putin deocamdata...

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 25+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monica, mersi mult de detaliile cu caruciorul! Arata super! Si am inteles ca astea pe 4 roti sunt mai mici pliate decat cele cu 3 roti.

Maria, tu iti iei duo pentru ca si scaunul se lasa de tot pe spate si consideri ca nu mai are rost landoul? Acuma am vazut ca si Clau a scris acelasi lucru.

Tot incerc sa caut si ceva Graco sa-mi placa la fel de mult ca chicco asta, dar nu reusesc, mai ales pentru ca asta are 7.5 kg si graco toate au peste 12... Cred ca v-am zis ca toata lumea din jurul meu de aici, dupa studii lungi pe net au hotarat sa-si ia graco. Eu tot incerc sa-mi dau seama de ce (ca au cercetat cateva luni problema).

anadomnica, eu inotam zilnic inainte de sarcina, dar doctorul mi-a interzis orice efort in primul trimestru. Iar acum nu ma lasa decat in apa sarata. El spune ca noi gravidutele facem foarte usor infectii urinare. (si stiu pe cineva care a pierdut o sarcina dintr-o infectie urinara nedepistata la timp, facuta intr-o piscina, deci n-am comentat deloc la doctor, chiar daca era relaxarea mea preferata si chiar daca m-am ingrasat enorm). In plus am citit pe net despre clor ca provoaca avort si produce o gramada de prostii. Intreaba-ti medicul, vezi ce-ti zice. Mie mi-a zis ca doar la mare (dar e tare departe...) si numai daca nu e rece si nu e murdara si nu bat valuri.Daca mergi, sa incerci sa nu faci miscari cu abdomenul, de rotire, de ridicare a picioarelor, etc. Un inot bras ar fi cel mai ok. Nu ai voie crowl, si pentru efort si pentru faptul ca iti tii respiratia. Am citit ca nu e voie sa ne tinem respiratia mai mult de 5 secunde, ca nu se mai oxigeneaza cum trebuie bebe. Pe mine ma batea un gand sa-mi cumpar pantaloni din aia scurti de scufundare sa nu-mi intre apa in zonele sensibile, si sa pot inota in orice apa, dar in zona noastra nu este un astfel de magazin, si de pe net n-as lua ceva asa scump fara sa probez inainte.

ramona, multumim de detaliul cu ikea! La mine singurul inconvenient ramane ca e foarte, foarte departe. In rest, am vazut ca si anexele astea sunt la pret mai bun decat altele.

Of, Selen, ce sperietura! Sa speram ca totul e bine din moment ce te-ai atins de pat in zona stomacului.

andraiulia, felicitari pentru caruciorul roz! Sa fiti sanatoase!

Vaaaiiii, Danuta, nici nu ma gandisem ca prindem decembrie intre lunile cu plata intarziata... ooffff...

kemsy, sper ca listele alea super planificate nu o sa le tii secrete

Lore, felicitari pentru baietelul sanatos! Ce ma enerveaza cand gresesc doctorii astia...

Alex, ce firma e aparatul de aburi 3 in 1? Suna bine sa-l mai poti folosi la ceva pe langa biberoane.

madyrizi, eu am tot citit ca la boala mea autoimuna e foarte posibil sa fac sindrom fosfolipidic, insa doctorii mei de provincie nu mi-au dat sa fac nici o analiza. Tu ai avut ceva simptome sau cum si-au dat seama doctorii de problema asta? Multa sanatate ! Imi amintesc ca ai spus si data trecuta de lichidul amniotic, dar de problema astalalta nu...

uve_got_mail succes maine! Sa vii cu vesti bune!

Bia, Lutoniana, ce frumos ati vorbit...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

madiryzi sa ne dai datele sa te trecem in listuta, ma bucur ca s-au rezolvat problemele

IAr am vrut sa scriu ceva si pana sa ma apuc am uitat

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monica azi de cateva ori am strigat-o pe mami si pe cand imi raspundea nu mai stiam ce voiam sa spun

Ca sa nu mai spun ca de o saptamana imi caut cardul si nu-l gasesc. Daca nu eram gravida, eram sigura ca mi-a fost furat, dar asa sunt sigura ca e pierdut pe undeva prin casa. Asa ca voi merge sa-mi fac cerere de unul nou...

19+

Mergi la inceput

Ah, vroiam sa va spun ca va invidiez pe voi cele care primiti lucruri pentru bebe. Si eu as fi primit cu draga inima dar n-am de la cine... prietenele mele care au copilasi fie sunt mai mari copilasii, fie sunt fetite, fie sunt la fel de mici etc. DEci n-am de la cine. Tocmai de aceea nu ma bazez pe nimeni ca mi-ar da sau mi-ar cumpara ceva. Intr-adevar am primit anul trecut de la prietena mea cea mai buna 2 pompe de san parca si niste tampoane tot de san si cam atat. Fetita ei avea aproape un anisor acum are aproape doi. DAr si ea avea un nepotel imediat dupa fata nascut si ii mai daduse cumnatei ei, deci... la parinti nu am pretentii pt ca nu au de unde si chiar daca ar avea.... Probabil ca voi primi o jucarie un costumas o maslina o atentie dar atat.
Pe de-o parte ma gandeam anul trecut ce bine ar fi sa primesc si eu patut, carut, etc, dar pe partea cealalta imi doream pentru bebe sa fie lucrurile noi, sa fie ale lui.

Si parca mai vroiam sa zic ceva da nu mai stiu...

lore, nu imi amintesc daca te-am felicitat pentru . Iti doresc sa fie sanatos si sa vina la termen sa va umple vietile de bucurie asa cum o face si Roni.

Si din ce in ce, imi doresc sa fiu mama de doi baieti. Cat de mult mi-am dorit eu anul trecut fetita uite asa imi doresc acum sa am 2 baieti (3 cu ingerasul).

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

raluk, sti ce-am patit eu cu cardul? Am platit cu el la o farmacie. Pe langa cardul de bani l-am dat si pe cel de reducere in marmacia respectiva. SI le-am bagat pe amandoua in buzunarul portofelului. O saptamana am cautat innebunita cardul. M-am ds la farmacie sa intreb de el. NU l-am dat pierdut ca aveam oricum zero lei ramasi pe el si in plus stiam SIGUR ca nu il pierdusem. Dupa o saptamana mi-a picat fisa sa ma uit in buzunarul portofelului ca mi-am aduc aminte ca am dat cardul de reducere. Asa ca ia vezi poate cine stie, l-ai bagat in alt loc decat de obicei

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 23+ cu
O noua viata

Mergi la inceput