Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Menics,noi avem patru fini scumpi foc,noi am fost intrebati de fiecare data,placerea a fost de partea noastra.

Lumy,doamne ajuta sa-ti vezi visul implinit cat mai repede si pe noi aceasta infertilitate ne-a unit mai mult as spune eu.

Nico fata faina,tu esti o draguta si vrei sa ajuti pe toata lumea,iti multumesc pentru asta,eu am trecut peste faza de masurat temperaturi,teste de ovulatie si monitorizari eko,tocmai ca incercand de atata timp am ajuns sa-mi cunosc organismul destul de bine,ovulatie exista demonstrata eko,foliculul s-a spart si singur si cu pregnyl,DH is ok,schimbat doctori si doctorasi care ne-au trimis acasa ca avem de lucru si inca mai lucram.Promit sa intreb cand am vreo nelamurire desi niste pozitii noi nu refuz niciodatafata faina.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

va fi fetita, sper ca nu asa zvapaiata ca ma-sa!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Lummy, vei implini abia 27 de veri? Ce varsta minunata! Ai inca timpul de partea ta. Vei reusi, cu siguranta. Probabil cu IA, daca nu sunt probleme cu sotul, nu vad de ce tb sa ajungi la FIV. Putere si curaj!

da abia 27, dar lupta e de mult, sunt cu sotul meu de 10 ani, si tot incercam. el este mai mare ca mine, de tb sa ma ia cineva de crescut

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neata la gagici.
am ajuns si eu la servici, am baut o guritza mica de cafea si ma apuc cu drag si spor de munca.
azi nu prea am timp de stat pe forum, dar pot sa va anunt ca nu mai simt nimic. Nici intepaturi, nici burta umflata nu mai am, absolut nimic. Doar somn la pranz.
Oare o fi ca trebuie sa imi vina CM sau pt ca .....se implanteaza -ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

pupici la gagici!!!

Te referi la fetita surorii tale, nu-i asa?
Las' ca fac eu un "baita", nu scapa nepoata-ta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

pupici la gagici!!!

Te referi la fetita surorii tale, nu-i asa?
Las' ca fac eu un "baita", nu scapa nepoata-ta!

ufffffffffffff,mai, chiar!!!! uite ce am imbatrinit...
ieri -alaltaieri o tineam pe ea in brate, si acum???
da, fata buna, ca turcu nu-i nimeni!!! abia astept!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

of am citit partile cu mancarea si mi-a ploat in gura, tare pofticioasa mai sunt. bune retete si de la galli si de la nico
azi l-am trimis pe sot in piata dupa cirese, sper sa fi aparut cele romanesti si vreau si capusuni.
am alergat toata dimineata sa fac amarata aia de injectie, puregon. am mers la un cabinet langa mine dar nu aveau seringi, du-te pe la trei farmacii si de-abia am gasit ceva care sa nu aiba acul cat o surubelnita.
eu nu prea am facut injectii, mai niciodata. trebuie sa ma concentrez foarte tare ca sa ma stapanesc si sa ma relaxez si sa nu o iau la bataie pe asistenta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Neata la gagici.
am ajuns si eu la servici, am baut o guritza mica de cafea si ma apuc cu drag si spor de munca.
azi nu prea am timp de stat pe forum, dar pot sa va anunt ca nu mai simt nimic. Nici intepaturi, nici burta umflata nu mai am, absolut nimic. Doar somn la pranz.
Oare o fi ca trebuie sa imi vina CM sau pt ca .....se implanteaza -ul?

Neata, BlueFlower si spor la munca!
Stai linistita, ca vei avea burtica umflata 9 luni, bucura-te acum, cat mai poti fi usurica! Iar somnul de la pranz in niciun caz nu prevesteste venirea CM ci a lui ! DD ajuta!

Mergi la inceput

micule, cred ca azi i-ai luat locul lui menics...........ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micomic
am alergat toata dimineata sa fac amarata aia de injectie, puregon. am mers la un cabinet langa mine dar nu aveau seringi, du-te pe la trei farmacii si de-abia am gasit ceva care sa nu aiba acul cat o surubelnita.
eu nu prea am facut injectii, mai niciodata. trebuie sa ma concentrez foarte tare ca sa ma stapanesc si sa ma relaxez si sa nu o iau la bataie pe asistenta

Sa inteleg ca faci Puregonul intramuscular, in poponet? Atunci sa-ti explice o fata cu experienta:
1. Nu tb sa te concentrezi tu la injectii, ci asistenta.
2. Inainte sa-ti bage acusorul, trage aer in piept (n-ai cum sa te mai incordezi, in acelasi timp). Pe masura ce introduce serul, expiri usor. Dupa injectie, maseaza-te cu vibratii daca asistenta n-o face. Gata, a trecuuuuut!

Mergi la inceput