Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

fetelor,
am o intrebare, eu nu am botezat niciodata, dar cum se face, te oferi sau astepti sa fi intrebata???

eu m-am oferit, poate nu am facut bine?

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

manixule, sincer, nu stiu, dar, cert e ca m-am oferit si eu, si degeaba...drept e ca, in ziua de azi e un lux, sa zicem, dar, ma rog.....acum, cand ceilalti se retrag usor-usor, bat apropouri ca nu au bani, mi se bate apa in piua....asa ca, no comment...
eu am spus ca, daca e baita EU il botez, dar, precum e fata, tinerii au preferat la inceput altceva....deh...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada, tot e bine ca a venit CM. Macar stii cand incepi. Strange tu frumusel tot materialul didactic postat aici (info despre ovulatie, BBT, calendar, pozitii) si pregateste-te de fufu organizat luna aceasta. Ia sa vezi tu cum apare bb.

P.S. Daca ai vreo nelamurire, suntem aici. Ne dam cu parerea imediat. Doar ne stii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

'Neata fetuci,
V-am citit in fugutza....
Vin si eu la ceiutul de dim....
Va pup......
Meni, cred ca sfatul fetelor pt crema cu propolis e bun...
Cand e fff dureros incearca si cu un cub de gheata invelit intr-o carpa vorbesc serios....
Eu trecusem de mult faza asta...la mine a ajutat doar cutitul.....
Soricica, Mayan...ceva poze ?
Gali, sa nu uitati sa va pozati cu esarfe albastre....sau galbene...ca ratusca de pe forum
Guze, pupicy.
Lumi, pupici
Blue....sper ca te-ai trezit dupa oboseala de ieri....
Vorovim....

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Galli, interesanta reteta cu cartofi. Dar prefer varianta cuptor normal decat microunde, cica e mai sanatos. Pot sa pun iaurt, in loc de smantana, ca aici nu se gaseste?
Azi e targ de fructe-legume. Voi achizitiona cele necesare si vreo 4 kg de capsuni. 2 pt dulceata si 2 pt mine- nadusesc numai cand ma gandesc ce reactii imi dau ....Si la voi au acelasi efect capsunile sau piticii mei au luat-o razna prin gradina?
La orele acelea nu dorm, motai, ma uit la TV sau ... aplicam somniferul.

Soricico, voi veni pe la inceputul lunii iunie dar voi sta 3-4 zile. Trambitez cand stiu ceva sigur.

Lummy, prezenta ca prezenta, detaliile sunt importante, ca ne face Galli dosar. Ea e ... SRI-ista sefa!
Mare adevar ai grait la final. Pe toate ne mai loveste melancolia (ca sa nu spun tristetea)dar daca nu facem si un pic de haz, unde ajungem ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

la raport, cu acordu sefei sunt si eu pe net... de tb sa rezolv alte alea, si am primit ok'ul.

eu am botez acu 2 ani, si a fost tare dragutz, bebelul unei prietene, si mi'a facut mare placere.
eu is antrenata, anu asta cunun a 2 pereche de fini, numai ca sunt ata t de zapacita incat sambata, cand au avut cununia civila, am ratat'o pe muchie de cutit... am ajuns dupa ce au zis mirificul da . pe aia religioasa nu am cum s ao ratez, meregem la Braila cu 2 zile inainte.

cat despre botez, conteaza f mult sa o faci cu draga inima, ca de banii vrei nu vrei se cheltuie....

pup

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

cat despre mine ce sa zic,

sunt o aspiranta de ani, la titlul de mamica, si ca oricare dintre voi am avut suisurile si coborasurile mele,
am facut diverse tratam, am trecut pe la o gramada de medici care m'au facut sa pierd timpul aiurea... de la cei mai celebri pana la cei no name, ca sa le zicem asa. dar de asta este, si nu pot schimba acest lucru.
am un sot care ma iubeste enorm de mult si care imi este alaturi zi de zi, imi este sprijin atunci cand sunt cu moralul la pamant si ma sustine in tot ceea ce fac.
iar lupta pt bebe o ducem impreuna.
in al ns cuplu, cele mai mari probleme sunt la mine, desi analizele ies bune, si credeti'ma ca nu m'am incurcat in a le face, eu nu ovulez, in martie insa am facut o serie de stimulare destul de agresiva, cu Gonal F+ clostylbegit+Luveris+OVITRELLE, m'am ales doar cu o hiperstimulare, in urma careia 2 luni am stat pe bara, acu ca mi'am revenit, imi intarzie CM, si nu imi ramane decat sa astept....
concluzie........la mine e cam greu cu ovulatul.... asta e de fapt principala cauza.
in functie de cum vor decurge lucrurile o sa incep cu IA si daca nu merge cu FIV, tb sa ma consult si cu dr.
tare complicata este viata mea, lunile astea o sa ne fie f greu, prea multe de facut in prea putin timp.deci incetul cu incetul.

am fugit tre sa revin la munca.dsi sincer nu am chef.dar de tre sa ma sacrific.

poop

cat de curand o sa implinesc 27 de veri.....

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png

Mergi la inceput

Menics, si eu am botezat un baietel dolofan, acum vreo 7 ani. A fost placut. Acum nu stiu cum sta treaba cu oferitul. In general, stiu ca nasii de cununie au si pretentia botezarii copilului. Daca insa nu au nicio pretentie si parintii bebelusului sunt de acord cu propunerea ta, boteaza. Se spune ca e bine sa botezi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

manixule, sincer, nu stiu, dar, cert e ca m-am oferit si eu, si degeaba...drept e ca, in ziua de azi e un lux, sa zicem, dar, ma rog.....acum, cand ceilalti se retrag usor-usor, bat apropouri ca nu au bani, mi se bate apa in piua....asa ca, no comment...
eu am spus ca, daca e baita EU il botez, dar, precum e fata, tinerii au preferat la inceput altceva....deh...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Manics, Manics, iaca si pe Galli! Ce sex are copilul "baita"?

Mergi la inceput

Lummy, vei implini abia 27 de veri? Ce varsta minunata! Ai inca timpul de partea ta. Vei reusi, cu siguranta. Probabil cu IA, daca nu sunt probleme cu sotul, nu vad de ce tb sa ajungi la FIV. Putere si curaj!

Mergi la inceput