Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata piticodrom!

Mary il pupam si noi pe Iaris sa se faca bine.

Vestea cea mare e ca ultimul pitic cu pampers din piticodrom a renuntat la pampers ziua!!!!!!! ei, nu cere la wc, ducem noi, il intrebam din cand in cand, in skimb avem parte de reversul medaliei, adika constipatia, daca nu are pampers nu presteaza , e drept ca de vreo luna a renuntat la lapte, el care beia 1 litru pe zi, nu mai vrea deloc, apa nu bea ca nu e invatat copilul, deh laptele ii ajungea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Mary eu sper sa va reveniti din starea asta cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

neata piticodrom!

Mary il pupam si noi pe Iaris sa se faca bine.

Vestea cea mare e ca ultimul pitic cu pampers din piticodrom a renuntat la pampers ziua!!!!!!! ei, nu cere la wc, ducem noi, il intrebam din cand in cand, in skimb avem parte de reversul medaliei, adika constipatia, daca nu are pampers nu presteaza , e drept ca de vreo luna a renuntat la lapte, el care beia 1 litru pe zi, nu mai vrea deloc, apa nu bea ca nu e invatat copilul, deh laptele ii ajungea.

Alina, mama de Vlad

Bravo Vlad!!! Si nu te speria nu e ultimul copil cu pampi...si Iulia serveste la perioada de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello!

Bravo Vladut de Alina, esti baiat mare, sigur si pampersul din timpul somnului o sa il "uiti" repede!

Marinela , ma bucur sa citesc ca sunteti mai bine, sanatate multa si s-auzim numai de bine!

Ieri am avut evaluarea finala a lui Alberto la gradinita caci mai are o saptamina si incheie gradinita (intram si noi in concediu din 26 iunie, yupii!) iar din august gata, la scoala. Am fost evident ffffff. mindri de cele ce am auzit si citit in fisa lui finala dar alte detalii nu mai dau ca si asa l-am laudat destul!

Duminica placuta tuturor.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Alina ma bucur din suflet ca s-a dus si ultima "problema". Mie asta mi se parea ultima si cea mai mare, ma gandesc ca urmatoarea va fi " ce fata imi aduce acasa?"
Fetele, multumesc de intrebarile despre Peter. Va sta la Bacau pana pe 11 august, apoi il aduce mama. Baby se va naste problabil pe 3 septembrie (ma preseaza dr. sa fac cezariana), mama va sta pana pe 15 octombrie si tare as vrea ca pana atunci sa facem si botezul.
Peter a ajuns in "tara fara reguli". Adica ai mei au hotarat sa-l lase sa sara in pat, sa-i ia inghetata de cate ori cere si multe altele, considerand ca am copil prea cuminte. Cam asa e, e cuminte si chiar nu sare mult in pat si mai mult de 2 inghetate nu cere. Ce a inceput sa faca nou, e sa imite catelul parintilor mei, un bichon. Bine, ca se preface ca latra, ca-l fugareste pana se baga catelul sub pat, e ok, dar ai mei l-au gasit pe balcon in putza goala incercand sa faca pipi in coltul unde face catelul
Nu l-au certat, i-au explicat ca doar Nino face pipi acolo, el face la wc si gata, s-a conformat.
La casa de la Onesti se intalneste cu verisoara lui de 2 ani, aflata in grija socrilor mei. Se impaca foarte bine, cand rad amandoi, cand plang amandoi, se alearga, Peter arunca papucii in iarba, Bianca ii aduce inapoi si invers.
Marinela ma bucur ca Iaris e mai bine
Doar o mica nota : "daca vrei tv, mananca un fruct" e constrangere, "daca vrei tv, mananca o pruna sau o para" e alegere. Atentia copilului se muta de la "nu ma lasa la tv" la "trebuie sa fac o alegere".
Generalizeaza cazul asta si foloseste-l in orice situatie e nevoie

Diana 28 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Este net in casa in care stam in Croatia, si apuc sa citesc si eu forumul.

oana, ce ai mai facut cu operatiile copiilor? Nu mai zi ca nu ai cu ce sa te lauzi - Miruna nici macar nu participa la serbari. Foarte tare Iosua cu pasarica si toaleta.
Codruta.
Marinela, sper sa se faca repede bine baietii tai. Ma bucur ca ai avut o experienta asa buna cu doctorul.
Diana, esti grozava, confirm si eu.
Casiana, Alina, drum bun si distractie placuta!
Rux, ma bucur ca a fost asa bine! Si noi ne-am prelungit sederea la Voineasa acum 2 saptamani, din aceleasi motive.
nanadana, felicitari pentru serbare.
Mihaela, Bianca, Rux, si toate celelalte fete care sunt in Bucuresti si sunt si amatoare de un meniu sanatos in Plaza, vreti sa ne vedem in saptamana cu 1 iulie? Mi-am amintit ca nu ne-am vazut din februarie, desi am promis ca incercam mai des. Irina nu a mai citit de mult pe forum, incerc sa o racolez prin alte mijloace. Mary, am uitat cand ajungi in tara, poate ti-e dor de noi si vii si tu.

Aici nu e soare, dar nici frig - am scapat de grija insolatiei. Este o piscina incalzita, si se pot balaci copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, la multi ani Soniei!
Andreea, ce mai faci? Mai ai timp sa citesti forumul?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La mine merge foarte prost forumul. Am incercat sa citesc din urma, n-am reusit chiar tot, capitulez.

E ziua Soniei? La multi ani, fetita frumoasa!

Alina, gata, ai umflat premiul cel mare pt. ultimul pampersist. Nu mai stiu in ce consta, dar contribui sa stii.
Ioana, sunt amatoare de meniu din acela sanatos in aproape orice zi ati alege. Doar sa stiu cu o zi inainte macar.
Diana, lasa-l pe Peter sa se rasfete, pt. ce sunt buncii? (unii dintre ei). Bun sfatul cu alegerea.
Marinela, sper sa rezolvati problema repede
Dana, chiar aveti de ce sa fiti mandri. Abia astept povesti de la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna ziua piticodrom!

Locca (Ruxandra), multumim mult, draguta ca de obicei. Daca te intereseaza care este continutul fisei de incheiere a activitatii si evaluare la gradinita unde e Alberto, scrie-mi pe PM ca sa iti dau detalii, OK?

Alberto ma intreaba mai tot timpul despre colegii de piticodrom, stie cum ii cheama pe multi dintre ei si insista sa se joace cu ei. I-am promis ca de sarbatorile de iarna mergem in Romania unde sunt cei mai multi colegi de piticodrom si ca voi incerca sa ne intilnim cu cei care doresc aceasta.

O zi buna in continuare si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Ioana, am noroc de faptul ca nu mai scrieti prea mult si recuperez repede.. De scris, despre Maria as avea muuuulte, dar incerc sa fiu optimista si sa cred ca va trece repede perioada asta de nerespectare a regulilor. Nu prea ma mai inteleg cu ea; vrea tot ce nu are voie. E adevarat ca nu sunt lucruri grave, dar nu e placut deloc cand e uraciosa cu oaspetii, cand imi taraie fustele de voal si sandalele cu tocuri inaalte prin curte si prin casa tropaind, cand isi alege dimineata drept haine de casa rochiile de serbare sau cele mai frumoase bluzite, rochite etc pe care le pateaza apoi, desigur, in ciuda insistentelor de a se schimba. Si sufera intens cand o fortez sau cand i le ascund... Dar nu prea mai am unde sa le ascund ca acum cotrobaie peste tot. E adevarat ca are muuulte parti frumoase si bune, dar e mai usor acum sa vad asta, pt ca la capitolul stabilirea limitelor si comportament cuviincios cu persoane noi, am cam ramas fara replica...

In rest, toate bune si frumoase. Casa plina de copii si parinti fericiti! E drept ca nu prea mai am cand sa intru pe forum (ca e vacanta Mariei), dar tot imi mai arunc cate un ochi uneori...
Va pup, concedii frumoase si copii sanatosi!

Andreea, mami fericita de MARIA (5 oct 2005), PETRU si NICOLAE(8 apr. 2009)

Mergi la inceput