Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Marinela, multa sanatate lui Iaris si sotului tau. Va doresc sa treceti cu bine peste aceasta perioada mai putin buna caci "dupa vreme rea sigur iese soarele"!

O zi buna tuturor,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

MARINELA imi pare tare rau ca sufera Iaris,sunt destul de incomode si durerose fisurile astea, dar o sa treaca cu o alimentatie adecvata.
Ce bine ca ai gasit un medic asa bun, poate asa te mai linistesti.
Cred ca ti-e greu, dar o sa fie bine, o sa vezi Sa ne tii la curent
Si multa sanatate si sotului tau!

DIANA esti grozavaFoarte bune sfaturile tale!Cum te simti? Bebe cum mai e? Si Petrut cum se mai distreaza departe de voi?

Cine mai pleaca in vacanta?
Casiana, DanaLucia, Codruta, Ioana - distractie placuta si vreme buna tuturor!

IOANA o sa te tin la curent cu Baby Spa.
MIFLORICICO, ai scapat de zugravi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Marinela,sanatate multa la toti.Stiu ca este un sirop dulce pentru tranzit usor la copii,dar am uitat cum se numeste...poate ma ajuta cineva.

Iosua vine de afara si-mi spune(tare necajit ca avea un kk de pasarica pe tricou si mana):Mami,o pasarica a vrut sa mearga la toaleta si pana sa ajunga acolo s-a scapat pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Fetelor gata luni plecam la mareeee!
Am avut niste zile infernale la birou dar am scapat acus.
Maine Alexia are serbarea la gradi si luni dimineata plecam la drum.

Marimela pentru constipatie exista Dulphalact sirop.I-am dat Alexiei si a mers.Acum i-am luat un sirop laxativ din fructe, sa vedem dar tare ma tem ca dupa ce o sa terminam siropul revine constipatia.Din pacate la noi nu putem shimba alimentatia.Singurele fructe pe care le accepta sunt merele si ciresele.Eu ma bucur ca le mananca si pe acestea.
Mary multumesc pentru urari.
Diana sa stii ca la mine tehnica asta merge foarte bine.Cand nu vrea fructe sa manance o pun sa aleaga:"mananci mar sau piersica" si ea sigur alege marul.Ma bucur ca cel putin mananca un fruct.
Va las, ma apuc de treaba acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Fetelor, multumesc de sustinere, de sfaturi.
Diana, nu stiu cum sunt alti copii ca al meu e cel mai incapatanat dintre toti.La noi nu merge cu alesul intre doua chestii. El are mereu o solutie pe langa noi. Ii spun "bei suc de struguri sau de prune?". El imi spune "beau apa ca nu vreau suc". Si asa la orice.Daca ii spun "te uiti la desene dupa ce iti mananci fructul, sau daca iti mananci fructul", el zice"nu ma mai uit la desene" sau se crizeaza pana nu mai poate si apoi se potoleste si tot nu face ce ii spun eu, isi gaseste altele.
Acum am reusit sa ii dam cam 30 de ml de suc de prune in fiecare dimineata plus ca in pireul de fructe pe care il manaca ii pun doua lingurite de tarate foarte bine macinate si nici macar nu is da seama ca e ceva inauntru. Sau in ciorba, tot asa doua lingurite pentru ca nu schimba foarte mult gustul. Daca ar manca iaurt as fi mai linistita ca acum nu mai bea nici lapte, branza nu mananca de felul lui, deci nu avem nici un lactat in regim.
Oricum se vad deja rezultate dupa doua zile de regim asa mai strict, adica sucul asta si taratele. De 3 saptamani nu mai mananca nimic dulce, nu mai bea lapte si nu mananca carne decat la gradi si nu in fiecare zi. Acasa mai multe ciorbe de legume, supa-crema de legume, pireut deci foarte lejer.Astept sa isi revina la normal cu toate si sa nu ii mai fie frica sa mearga la baie pentru ca am avut o perioada de groaza cu abtineri de cate 24 de ore si apoi dureri de imi venea mie sa plang de mila lui.
In alta ordine d eidei si nopi asteptam vacanta in iulie, ne rugam doar sa avem parte de soare ca zici ca ne-a uitat anu' asta.
va pup, ma intorc la dosarele mele ca nu se corecetaza singure, mama lor, si sunt si multe rau astazi.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Mary, off saracutul Iaris. Ma bucur ca sunteti pe calea cea buna si ca ati gasit un medic bun. Mai vroiam sa adaug la sfaturile bune ale fetelor ca ar fi bine ca si voi sa va schimbati regimul alimentar si sa aveti in casa doar acele alimente permise lui. Daca vede ca asta se consuma atunci nu va mai avea de ales. Te si sanatate multa intregii familii.

Casiana distractie placuta la mare!

Codruta sa inteleg ca te bucuri ca nu trece la o alta grupa Petruta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ne-am intors. Am supravietuit asa de bine ca am mai prelungit sederea cu cateva zile
Matei a fost foarte trist ca am plecat, mi-a zis pana la urma resemnat "bine, daca plecam de aici mergem si in creta"
Am gasit un 2 mai foarte putin schimbat si ne-am simtit foarte bine. Daca era apa un pic mai calda era chiar minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Locca sa va fie de bine!

Alexuta unde ziceai ca plecati ??? si noi tot luni la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salut dragele mele

vesti de la noi, astazi am avut serbarea care a fost o emotie totala sa vezi cum canta recita si danseaza ,au fost deghizati in iepurasii

marilenaimi pare rau de iaris,incearca cu iaurt bifidus, cel de la danone la noi a mers foarte bine, am facut o cura de o luna ,cumparam natural si ii mai puneam prune sau pere taiate bucatele si legume verzi(fasole verde pus un pic de unt si un pic de sare,dovlecei fierti,spanac facut piure....)cit despre fisuri este foarte buna crema de galbenele din tara,cicatrizeaza foarte bine,sanatate si curaj ca o sa treca

loccasa va fie de bine vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna ziua si de la noi.
Suntem din ce in ce mai bine. Multumim lui Dumenzeu ne revenim.
Vera, din cauza unor probleme de sanatate ale sotului noi ne-am schimbat stilul de viata foarte mult de cand suntem aici. Dupa acele probleme, sotul meu si-a propus sa slabeasca si a reusit doar prin alimentatie sa dea jos 10 kg in 3 luni si acum se mentine acolo. Nu am considera necesar sa frustrez copilul si am avut mereu in casa un out de ciocolata cu surpriza, niste batoane de cereale cu unt de arahide pe care le adora, sau biscuitei facuti de mine. Dar acum nu mai avem nimic. Noi nu mancam carne de porc de foarte mult timp, poate doar eu cateodata de pofta, cumparam multe produse bio, avem foarte multa grija de noi din acest punct de vedere. Problema lui IAris a inceput undeva la gradi cand refuza sa mearga acolo la baie. Aceste abtineri au facut sa se ajunga la constipatie prin abtinere, la scaune foarte dure si grosolane, ca sa ma exprim cat mai plastic si care i-au produs fisura la fundel. Eu stiu ca de obicei copiii imita obiceiurile parintilor, dar in cazul nostru e taman pe dos.IAris e un mofturos.Accepta putine alimente. El are tabieturile lui.Ar manca zilnic supa cu galuste sau taiteti, orez, paste.Asta mananca cel mai bine, pentru ca este si alimentatia pe care o priemste la gradi. Intotdeauna primeste pe langa acestea si legume. Acasa mananca o gustare pe la 5 cand ajungem si seara de obicei o supa-crema de legume, sau daca la pranz a papat dooar o supa, seara mananca mai consistent. Problema noastra este in mofturi, el nu accepta alimente noi, nu vrea s aguste, isi face greata daca mancam in fata lui iaurt, sau chestii pe care el nu le-a gustat vreodata si nu il putem convinge sub nici o forma ca ceea ce mancam noi e bun.
Mersi de sfaturi oricum, orice sfat e binevenit cand suntem la ananghie. Si eu de asta intru aici, pentru ca am putini oameni in jurul meu de la care sa priemsc sfaturi, ca sa nu mai zic cat de mult imi lipseste sa scriu in romana, tinand cont ca la job sunt 8 ore printre francofoni.
Ruxandra sa va fie de bien vacanta. MA bucur ca ai avut parte de copoii cuminti si ca ati profitat din plin.
Nanadana, multumim de sfaturi. Cu iaurtul cam greu la noi.
va pup pe toate si astept sa mai veniti d eprin vacante s ane aratati si poze cu soare si oameni bronzati.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput