Gama de produse Piz Buin.
Ca in fiecare an, la inceput de vara, incep cautarea.
Lotiunile pentru plaja sunt prioritatea nr.1 ptr ca mergem pe litoral.
In fiecare an am optat pentru L'oreal Solar Expertise insa anul trecut, descoperisem intr-o revista, produsele Piz Buin, dar deja se terminase sezonul estival, asa ca anul asta am inceput sa ma documentez.
Am gasit pe www. pizbuin. com mai multe informatii, cu lotiunile pentru plaja m-am edificat, si am inteles ca anul acesta au scos o noua gama pentru cele cu SPF 15, deoarece in urma unui studiu britanic s-a dovedit ca ofereau protectie doar 12,5, insa tare m-ar tenta lotiunile autobronzante, ptr ca nu contin caroten care sa-ti faca pielea morcovie.
Imi poate da cineva mai multe informatii despre Piz Buin crema autobronzanta?
A folosit cineva?
Ce sfaturi imi puteti da?
Multumesc frumos.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Raspunsuri
mihailescu teodora spune:
Nana,draga mea,eu am folosit de curand autobronzantul www.pizbuin.com/self_tan_tanning_lotion_color_dial.jsp" target="_blank">asta.
E cel mai nou aparut la ei si este mirific,crede-ma!
Un bronz perfect uniform,fara pete,urme portocalii,nu pateaza hainele,se poate folosi si pt fata si pt corp!Isi face toti banii!In Ro e cam 130Ron,cca 30E!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Uite niste poze in care eram data cu el!
L-am folosit progresiv,de la nr.2,apoi 3 si in final 4!
Eu am pielea f alba si mi-a fost teama sa ma dau cu 4 direct!
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
madau spune:
Eu sunt fan Piz Buin, le folosesc de ani de zile, sunt mai scumpe dar merita toti banii. Acum mi-am luat lotiunea pt bronzat din gama Bronze, cea cu accelerator de bronzare, si lotiune de dupa plaja Tan Intensifier, chiar accentueaza frumos bronzul si-l face mult mai durabil. Ca lotiune autobronzanta ti-o recomand pe cea spusa de Teodora, si in plus, eu mi-am luat anul trecut spuma autobronzanta, nu pateaza, nu se ia pe haine...e foarte buna
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
Happiness_4_us spune:
Teo !
Vrei sa spui ca pielea ta cea frumos colorata este numai de la Piz Buin? Arata bestial! Nu mai spun ca tu arati super super!
Dupa ce am tot citit si eu la ei pe site, ma orientasem sa-mi iau ptr inceput Gradual Selftan si Self Tanning Lotion + Colour Dial, iar pe asta tot asa, treptat sa cresc numerele.
Inainte de aplicare faceai dus cu gel exfoliant? Sau te exfoliai inainte? Daca da, cum?
Madau crema din gama Bronze, banuiesc ca www.pizbuin.com/summer_suncare_bronze.jsp" target="_blank"> asta se aplica normal ca si lotiune de plaja, insa te ajuta sa te bronzezi de 2 ori mai repede? Sau am inteles eu prostii?
O sa-mi notez exact si produsele astea 2, ca sa stiu ce cumpar.
Aplicarea se face direct, contact palme crema, dupa care se curata usor cu apa?
Am vazut la ei pe site ca se poate folosi si zeama de lamaie daca ni se pare ca in unele locuri este mai intensa culoarea.
Am mai citit ca dureaza 1 sapt culoarea.
Are ceva daca dupa fiecare dus aplic crema? La modul sa pot intretine bronzul, nu sa accentuez culoarea. Ce ma sfatuiti, ca sunt novice in asa ceva?
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
gabrieladum spune:
Eu am folosit nivea pana acum, dar e mai buna Piz Buin. Iti recomand daca vrei sa incerci si o sedinta de bronzare organica, sa vezi cum iti place;)
Emeralde spune:
si eu votez pentru piz buin - coloreaza frumos,nu lasa urme pe piele si nu are miros urat
Citat: |
citat din mesajul lui NanaMotoc Teo ! Vrei sa spui ca pielea ta cea frumos colorata este numai de la Piz Buin? Arata bestial! Nu mai spun ca tu arati super super! Dupa ce am tot citit si eu la ei pe site, ma orientasem sa-mi iau ptr inceput Gradual Selftan si Self Tanning Lotion + Colour Dial, iar pe asta tot asa, treptat sa cresc numerele. Inainte de aplicare faceai dus cu gel exfoliant? Sau te exfoliai inainte? Daca da, cum? Madau crema din gama Bronze, banuiesc ca www.pizbuin.com/summer_suncare_bronze.jsp" target="_blank"> asta se aplica normal ca si lotiune de plaja, insa te ajuta sa te bronzezi de 2 ori mai repede? Sau am inteles eu prostii? O sa-mi notez exact si produsele astea 2, ca sa stiu ce cumpar. Aplicarea se face direct, contact palme crema, dupa care se curata usor cu apa? Am vazut la ei pe site ca se poate folosi si zeama de lamaie daca ni se pare ca in unele locuri este mai intensa culoarea. Am mai citit ca dureaza 1 sapt culoarea. Are ceva daca dupa fiecare dus aplic crema? La modul sa pot intretine bronzul, nu sa accentuez culoarea. Ce ma sfatuiti, ca sunt novice in asa ceva? Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului! Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
Da,draga mea!Doar cu Piz Buin am obtinut bronzul!
Inainte de aplicare am facut o exfoliere cu gel exfoliant si cu manusa loofa,am aplicat apoi o crema hidratanta,am asteptat sa intre bine in piele si dupa asta am folosit autobronzantul.
Si eu aplic cam o zi da,una nu.Inainte de o noua aplicare-exfoliere-fff important!
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui mihailescu teodora Da,draga mea!Doar cu Piz Buin am obtinut bronzul! Inainte de aplicare am facut o exfoliere cu gel exfoliant si cu manusa loofa,am aplicat apoi o crema hidratanta,am asteptat sa intre bine in piele si dupa asta am folosit autobronzantul. Si eu aplic cam o zi da,una nu.Inainte de o noua aplicare-exfoliere-fff important! Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007) Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Bun. Acum am inteles.
Mercic mult, Teo!
madau spune:
Nana, despre lotiunea aceea era vorba, este o lotiune de plaja, care are rol de accelerare a bronzarii...ai inteles foarte bine
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui madau Nana, despre lotiunea aceea era vorba, este o lotiune de plaja, care are rol de accelerare a bronzarii...ai inteles foarte bine Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 margele si alte zorzonele |
Perfect!
Merci mult!
Mi-am facut lista cu ce sa iau si in weekend dau "atacul"