Puiuti de Randunici 2008!! (264)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ia uite Rebbecoasa ce danseaza si ce simpatica e cum merge ca o balerina! si Muffy e fixat sa-mi aduca pantofii, ba d-ai lui, ba ai nostri, doar-doar ne prindem sa mai plecam pe undeva!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI CLAU!!!FIE CA ACEASTA ZI SA-TI ADUCA UN VIITOR PLIN DE SUCCESE,SANATATE,FERICIRE SI MULTA BUCURIE ALATURI DE PUIUTZII TAI..SA AI O ZI MINUNATA

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

fuga,fuga

LA MULTI ANI FERICTI,draga CLAU!!!!sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU FERICIRE,DRAGOSTE IN CONTINUARE SI TOT CE E MAI FRUMOS,DRAGA CLAU!!

Alice,cred ca nimeni nu vrea sa pleci de pe crenguta.Si mie imi esti tare draga.Fetele au spus foarte bine cam ce s-a inteles din acel mesaj,in special Luny Olga, Raluca.La fel ca ele as zice si eu...eu am pus emoticoane in ideea de ooooooooooo,Tea mea e departe tare,dar nu ca Thea ar fi geniu sau a mea prostuta,ci am luat ideea cu umor fiindca nu aveam alt raspuns..si sper ca vei reflecta la toate mesajele noastre de chemare..
Mimo, pentru tine: cand m-am urcat pe cantar acum 1 sapt si am vazut ca indica 55,5 kg de la 59 kg inainte sa incep serviciul(adik am luat-o pe Luny.Supara-te,Luny!),m-am gandit la tine ca te tot vaiti si am zis:Munca ii trebuie Mimoei!!
Puppa,nu stiu ce sa zic in problema personalitatii puiului,dar stiu ca si berbeaca mea tuna si fulgera cand nu-i convine ceva.De ex ieri,pentru ca nu am lasat-o sa tot deschida-inchida usa de la sifonier si am mustrat-o usurel,s-a pus in genunchi si s-a tot dat cu capul/nasul de podea..Tot incercand sa o opresc sa mai faca asa,ea tot mai violenta era...Doamne fere...incepe sa imi fie frik.

Si sa va zic marele of:nu mai vrea Tea deloc lapte seara,dar deloc,si asta pt ca pica franta cand venim din parc,dupa amiaza nu o mai pot determina nici in ruptul capului sa mai doarma (are doar un somn de 1-2 ore la 12.00).Abia mananca iaurt cu banana si cereale ca altceva nici ca vrea.E adevarat ca inca nu i-am luat alta marca de lapte,dar nu cred ca laptele conteaza fiindca dimineata bea..
Cam cat lapte e bine sa bea copilul la 1 an si??

SI intrebare pt doctoresele noastre: are ceva daca inainte sa duc urina la analiza a stat in frigider 6 ore??Am dus urina mea si a randunoiului sa vedem daca mai e bolesnita si dupa ce am vb cu dra sa ne pregateasca hartii de decont,am aflat ca randunoiul a trebuit sa plece la 3 noaptea in delegatie la cluj,asa ca l-am pus sa ia atunci urina ca cine stie cand mai ajung la dr..Help cu raspuns va rog,sa stiu daca e bine ca am dus urina dupa 6 ore.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ursulet, sooo nice to see you Vrem pozeeeee cu Ursuletul mic, si cu China si cu Mihnea si cu Carmen gravi

Puppa, eeeeeei, mult de scris si nu am tiiiimp , dar incerc sa imi fac timp cat de repede.

Luny, sa mor de stiu ce e cu bolile autoimune, dar suna naspa rau. Nu stiu daca mai tii minte, dar atunci cand a facut Mufa rubeola, eu exact la asta m-am gandit, la un vaccin care sa nu fie si antirubeolos...Oreionul e urat ca e fff contagios, il urasc ca desfigureaza copilul si ca la baietei e periculos din cauza posibilei inflamatii a testiculelor...Nu stiu ce sa zic...

Revin!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, dar tu i-ai facut Mufarinului IgG si IgM de rubeola?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

mstela amalia bea cam 500 ml lapte de vaca zilnic, seara si dimineatza.
M-am mai linistit cand am citit cum reactioneaza berbeaca ta...Nu a ajuns inca sa se dea cu capul de ceva, insa am observat ca are tentatia de a se musca de mana. De vreo 2 ori am vazut asta, i-am tras mana si vad ca nu a mai facut asa. In schimb se uita ffff urat la noi, sotul meu ii zice pitbull

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc in continuare fetelor, imi incalziti inima cu atatea urari, va pup si va iube mult.
Si multumesc si de aprecierea Rebecutzei, asa e, e o mica balerina, ce sa zic!

Stela, cred ca la varsta asta este ok cam 500 ml pe zi de laptic. Rebe bea mult mai mult, dar pe cutia de Milumil asa scrie, pentru varsta asta 2 biberoane de 250 ml, unul dimineata, unul seara. Noi mai bagam unul si la pranz.

Puppa, ca si Olgutz, ar fi mult de scris despre personalitatea puilor, despre ambitiile si incapatanarile lor...cand o sa am timp o sa scriu si eu ce parere am mai cu seama ca l-am avut pe Razvanel un bebe si apoi un copilas super cuminte, iar acum o am pe Rebecoasa, super nazdravana, incapatanata, ambitioasa, nervoasa, nazbatioasa....intr-un cuvant este o naravasa!

Olgutza, n-as putea sa ma supar pe tine nicicum, te iube mult.

Ursuleata, ce frumos ca ai aparut putin, imi place cum ii explici Ursuletului mic despre animale si asa este, sunt momente cand ne derutam si nu stim cum sa le spunem mai bine sa inteleaga creierasele lor. Dar ei chiar sunt foarte inteligenti si mintea lor este acum ca un burete care absoarbe tot.

Doamne ajuta, Rebecca s-a culcat imediat dupa ce si-a mancat legumele cu vitel...I-am facut biberonul si pana sa-l termine dormea deja. Acum mananc si eu ceva repejor si la teme cu Razvanel.

Dar pana una, alta, sa mai servim ceva, un piscotel, un fursacel, un pepsic, un ceiut, o inghetata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

STela...Antonia bea asa:dimineata in jur de ora 6 aprox.200 ml, inainte de somnicul de la ora 11-11.30(depinde cand se trezeste dimineata) inca vreo 180ml si mai are un somn dupa amiaza in jur de 17.00 si bea si atunci, si seara inainte de culcare tot 200 ml.

Nu stiu cum sa fac ca as vrea sa-i shimb programul, ca vin caldurile si in intervalul 12-16 as vrea sa fie somnul de dupa amaiza.
dar tot nu stiu cum sa imapart timpul ca tot doua somnicuri trage in timpul zilei de o ora si jumatate -doua.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Gecko e mortal cat de serios vorbeste Patrick si cum comunicati
Iar Rebecca e o minune de frumoasa si imi place ca stie ce vrea: pai cand e de distractie, danseaza fata si chiar modern, cand e de plimbare, scoate papucii si cand e de treaba fura biroul fratelui.. Si inca ceva..tot imi vine sa musc din piciorusele ei

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput