America (165)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Andreea, nastere usoara si refacere rapida. Sa ai un bebe sanatos, voinicel si necolicos. Sa auzim numai de bine.

Adriana 21+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Andreea nastere usoara si bebe sanatos tun, mancacios si necolicios!

deci si eu vreau la tenis, dar mai am de asteptat vreo 4 ani pana sa o dau pe Andra ..
apropo la dans de cand se pot da copii? ca doar stiti ca a mea le are..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Andreea, nastere usoara, refacere si mai usoara, si bebelic mancacios si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Andreea, refacere rapida si bebe sanatos!

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buna dimineata fetelor!

In primul rind nastere usoara, Andreaa...refacere rapida si bebe mincacios (si-mi place numele la nebunie).

Vroiam sa zic doar ca Nicholas al meu a facut deja 11 ani pe anul asta (in februarie...deci nu mai adauga inca un an...intra in clasa VIIa la toamna tot la 11 ani). La el nu se vede diferenta de virsta foarte mare in clasa...e inalt si "blend in"...plus ca e cu aceeasi copii in clasa de vreo 5 ani! Se cunosc toti si fiind 2 clase de VI, ii tot amesteca...la matematica, engleza si science i-a impartit in advance si remedial iar restul materiilor le fac impreuna.

Despre ordonati, ce pot spune decit ca am unul din fiecare...Nicholas nu vede nimic, nu pune nimic la loc. Alex in schimb e spirt (copilul lu' mamaie...ca nu m-a mostenit pe mine).

Am gratarit si noi weekendul asta...mici, pui, salata de rosii (3 zile la rind).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea,

Mihaela, cred ca de pe la 2 ani incep cu lectiile de "balet" pt copilasi. Dar voi mai aveti ceva pina atunci. Cauta un Gymboree Play & Music pe linga voi, ca au programe super pentru virsta Andrei (inclusiv danseaza).
http://www.gymboreeclasses.com/b2c/customer/programIndex.jsp

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Andreea nastere usoara, refacere rapida si bebe sanatos, mancacios, frumos si sa fiti fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mirela, ai vorbit cu Andreea?
Oare o fi nascut? De abia astept sa ii vad puisorul.

Imi pare rau ca nu puteti veni duminica, poate altadata sau poate venim noi next time!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ANDREEA
Hai cu pozele
Refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Bebe Nicholas s-a nascut! N-am amanunte inca pentru ca s-a intamplat f.recent.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput