America (165)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andreea, draga mea, totul sa decurga cum trebuie cu operatia iar bb Nicholas sa fie sanatos si papacios.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

andreea

ciuf- cum a fost revederea cu puiul drag?in ce limba comunica(engleza sau in romana) cu Eva?

am reusit sa le inscriu pe fete,dar cu mari emotii- la ora 8.20am, eram nr 52 pe lista, au inceput strigarea la 9 si am terminat la 11.20.

ramona- nu se fac online, inscrierile la noi trebuie sa te sacricifici. da, ce nu face mama pt fetele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Andreea sa dea Domnul sa ai o nastere usoara!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pentru fetele din Illinois,vreau sa ma inscriu cu fata la inot din toamna,stiti cumva care sunt procedurile si cerintele? multumesc!!!
miere nu uita de mine. si 2Xpt Aidan!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA..bafta multa maine,tinem pumnii stransi sa decurga totul bine...nastere usoara si bebe sanatos!!!..ce ar fi sa-mi dai un telefon dupa nastere,chiar daca nu merge net-ul macar ne auzim un pic,cand te simti in stare

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, nastere (cezariana) usoara miine si multa sanatate tie si bebelusului

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Bine ca vorbeati de inscrieri, c-am uitat de ele Si la noi se fac online si incep la noapte, dupa ora 12AM. Si aici, la inot si fitness pt astia mici este batalie. La gimnastica, dans si karate nu-i asa de rau, ca au mai multe clase.

Fetele care aveti copiii la tenis, de la ce virsta au inceput? Am gasit o clasa aici, peste vara, dar inca ma mai gindesc daca sa o inscriu sau nu.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sunteti cu toate niste dragute si m-ati impresionat cu mesajele voastre. mirela, aveam numarul, sa vad daca am si timp, am de sunat acasa la ai mei, 'om vedea, dar te pup si multam de gandul bun.
oana, am vazut ca aici clasele de tenis incep de la 5 ani, sanzi poate sa-ti dea sfaturi mai bune.
va pup si ne auzim

Philip
Nicholasin1day
Mommy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Andreea nastere usoara si bebe sanatos. Sa auzim numai de bine.
Hugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andreea, nastere usoara si bebe Nicholas sa fie sanatos si cumintel!!

Mergi la inceput