Pralinute belgiene 37
Raspunsuri - Pagina 9
ardeiash spune:
fetelor.. sunt shokata.. cum a putut Doamne - Doamne sa-i lase pe alde jiji si eba prin europene? nu ma pasioneaza politica .... dar asta e peste masura...
aa. si-nca ceva .. cica pipi-roz si pipi-bleu http://edition.cnn.com/2009/HEALTH/06/09/gender.prediction.test/index.html nu stiu daca e o stire tocmai ok pt unii
pup
s-auzim numai de bine! si
danyelana spune:
Salutare pralinutze,
Ieri am fost la ginecolog si totul e ok. L-am vazut pe bebe si i-am auzit si inimioara. A fost atat de emotionant incat aveam lacrimi in ochi amandoi.
Bebe are 11,2 mm, e perfect in normele pt varsta lui si ma mai duc peste doua saptamani sa-l vedem iar.
Mi-a dat si pastilute pt starile de greata si vomi si inca o reteta de dafalgan pt dureri (duminica noapte nu am dormit de durere de burta).
M-am mai linistit acum ca l-am vazut si e bine. Sunt super fericita pt samburelul meu.
Va pupic pe toate.
Acum 7+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alra spune:
helau! mersi de apreciatiuni, sunteti niste dragute
noi ne pregatim sufleteste de concediu la nemti, abia astept! azi de dimieata fi-mea a mare cica nu vrea la scoala vrea la germania la piscina ca in germania e "aaaaltijd open" piscina.
botezata e cat un mic porc, de unde avea probleme de greutate acuma mananca de sparge. nu ma plang
daniela, ufff, ale naibii lunile alea de inceput de sarcina. eu umblam ca zombi prin casa, zaceam de pe o canapea pe alta si la servici adormeam cu nasu'n monitor, sa ma impusti si nu stiam ce caut acolo. da' gandeste pozitiv, trece
mai, ce e aia zumba? am tot auzit. chiar si la sala unde merg zicea o tanti ca isi face abonament la zumba. e de slabit sau e numai dans?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Mihaela1171 spune:
Ardeiash, cat de paralela am devenit eu in legatura cu tot ce inseamna RO, si tot sunt oripilata de rezultatul alegerilor.....ca si tine...
Legat de pipi...interesant...maaai, dar e pipi verde si pipi orange
Danyelana cred intradevar ca ati fost tare emotionati ; ma bucur ca totul este OK, si iti doresc in continuare sarcina usoara, si....rasfata-te !!!
Alra concediu placut in DE si sa va distrati! Da intradevar, piscinele in DE sunt super, stie copila ta ce stie ; cat despre zumba este o forma de fitness pe muzica latina, africana, etc, deci sport pe muzica antrenanta.
O zi buna tuturor, M
alra spune:
mersi mihaela, mergem la center parcs
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Mihaela1171 spune:
Fetelor va atasez 2 destinatii interesante pentru WE asta si cel viitor, in special pentru copii dupa parearea mea :
Battle of Lumeçon din Mons:
http://www.whatsonwhen.com/sisp/index.htm?fx=event&event_id=19801
si Re-enactment of the Battle of Waterloo:
http://www.culturespaces-minisite.com/waterloo1815/01gb/01manifestation/01.html
Enjoy, M
miri_mik spune:
deci... salutare!
am spumegat de dimineata, acu m-ammai linistit si inseninat citind despre faramitsa danielei:) greturile astea au si ele farmecul lor...si uiti ca le ai cand auzi inimioara si stii ca e ok:)
am schimbat 2 vorbe si cu sanda. avea emotii pt prima eco morfologica, deh, ca orice mamica, dar sunt considera ca are emotii neindreptatit:)
deci, s ava zic de ce spumegam... am facut carte d eid copilului bruno. o capra plina de avant muncitoresc mi-a zis ca poza ce-o aveam cu individu nu e buna... ca in aia are bucle, iar copilu meu nu mai are. deci nu e valabila. pe langa ca era data in reluare se credea si ceva minisefa pe chestii de siguranta statutui bag seama ca m-a uschit de la ghiseu fara sa-i spun vreo doo chestii despre cum e cu documentele de id si ca in nici un caz parul nu are de-a face cu poza. ca un tampit de la securitate se uita la distanta dintre ochi si simetria urechilor si p-orma da verdictu ca nu-i acelasi. ca doar pe poza anterioara era fara bucle copilu si intre timp i-a crescut catamai claia... in fine. dar d eaici un circ intreg cu bruno, cu poze, cu poze nereusite si neacceptabile, cu tipete la fotograf, cu plansete si nas rosu pe doc de id. am revenit iar la primarie unde o alta javra mi-a zis ca e prea puytin sa platesc 1,20 cu bancontact. i-am zis... cucoana... n-am. ori iei de pe bc ori sa-ti...
pana la urma avemdocomentu, haleluih, dar de cand m-am intors acasa stau cu nasul e net, fac albume de poze si rod ce apuc. ma consoleaza gandul la zumba de deseara.
asa, m-am racorit. nush de mis e arata karaoke. incerc dar nu promit. poate incearca si madi.
nina si ana, nu va mai lasati impresionate de vreme, tuna fulgera, ce-o fi, la zumba cu voi:)
pusici si merg la servici:)
Bepii spune:
Hellooooo,
Fete, maine e karaoke night si implicit dans ca la nebuni, da' nu vad reactii (cu mici exceptii), pana la urma e sau nu e? Ca sa stiu si eu ce program imi fac pt vineri seara ca slava Domnului am destule optiuni. Dar voi erati si sunteti pe primul plan.
Chiar e asa de greu sa se scriu "vin" sau "nu vin"?
veronica75 spune:
Salut pralinutelor,
Sunt si eu prin preajma cu cititul, ca cu scrisul mai greu
Deci:
Bepii - eu as veni cu drag dar nu stiu: in ce consta distractia, unde se tine, vin numai gagici?, si in plus am cocutica mica aici e buba, dar as putea incerca sa o plasesz la tati ...tareee as vrea sa ma destind si eu nitel .
Alra - sa ii fie de bine micutului crestin. Am vazut si pozici cu copiluti superbi si mamici pe masura .
Fetelor - vreau si eu sa vad pozici de la bbq se poateee? si apropo: sa va fie de bine bbq-ul si la cat mai multe .
Ardeias - eu pana acum am invatat ca in viata de cuplu trebuie sa faci o multime de compromisuri si mai ales sa nu uiti de sot ...barbatul si femeia niciodata nu or sa gandeasca la fel...de ex: zilele trecute am avut 2 muncitori care au schimbat centrala si pt ca am bb mic s-a inceput o discutie generala in care unul compatimea femeia ca trebuie sa poarte in pantece copilul...era tareee convins ca e foarte greu si mai ales f neplacut...cand eu i-am spus ca pt femeie e o mandrie a ramas socat ...
Imi pare bine ca v-ati distrat frumos la iarba verde si sper sa ii fi trecut deja greata lui Vladut .
Carmita -
Danyelana - rabdare trece si asta, important e ca bb sa fie bine.
Mihaela - pune pozici cu Moni sper ca s-au vindecat juliturile si multumim de destinatiile pt we sper sa pot vedea batalia de la waterloo;
Esme - ce superba e micuta ta Lorelei, sa iti traiasca, sa fie fericita si sanatoasa
Miri_mik - hai las...bine ca s-a rezolvat.
Va pup pe toate si astept si eu sa vaz pozici cu voi...nu ma uitati pls
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
morgane spune:
Cum adica e sau nu e? sa nu va bata gandul cumva de "nu e", ca eu viu cu copilu acolo la zece fara cinci fix. Am zis !
Pupici,