Pralinute belgiene 37

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

fete, am nevoie de un dr psihiatru roman (nu e pt mine, nici pt fam mea;)) )!

pup

nu merg la vot!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinutze,

Nu am mai scris de mult pt ca nu m-am simtit deloc bine. Am program de imbratisat toaleta zilnic, sunt obosita si dorm destul de mult.

Mady, merci mult de sfat. Mi-am luat grisine si incerc sa mananc inainte sa ies din pat dar nu-mi reuseste mereu. Cum de multe ori ma trezesc pt ca trebuie sa merg la baie, imediat dupa aia incepe si greata. Sper sa treaca mai repede. Tot ce conteaza e sa fie samburelul bine.

Anto, merci mult pt felicitari. Intr-adevar ne-am bucurat foarte mult de veste.

Alra, felicitari pt botez. Ai o familie tare frumoasa.

Pt restul fetelor sa stiti ca ma gandesc la voi dar nu sunt intr-o forma de invidiat.

Va pup pe toate.

Acum 6+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ana vineri ma duc in ro si ma intalnesc cu fosti colegi de facultate daca vrei ii intreb de psihiatru(pt Bucuresti?)
pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanademunck

Ana vineri ma duc in ro si ma intalnesc cu fosti colegi de facultate daca vrei ii intreb de psihiatru(pt Bucuresti?)
pupe

nu, maah, aici, in bruxelles sau zona.....

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'nseara pralinutze

Nu am mai intrat de ...2 pagini asa ca treb. sa recuperez

Deci, incep de unde am ramas - BBQ - : Nina multumim mult pentru tot ce ai facut, rezervare, cumparaturi, agitatie, te pupam dulce ; fetelor ma bucur ca ne-am vazut, am mancat bine si ne-am hizilit ;

Morgane multumim de pont, mi-ar place sa ajung pe acolo; ma bucur ca te simti bine si sper sa ne intalnim la kara sa mai vb.

Veronica75 succes si rabdare cu....dintisorii;

Alra felicitari pentru botez; este o somoara de fetita, superba in rochita ei alba si uitandu-se mirata la camera ;

Oanademunk bafta cu noul/fost job, bafta si reacomodare usoara;

Ardeiash erai infloritoare la BBQ, se vede efectul familiei in formatie copmleta ; sper ca Vlaut si-a revenit repede si totul a fost in regula;

Anamana sorry, nu cunosc; dar daca gasesti anunta-ma si pe mine, cine stie mi-a facut mare placere sa ne vedem astazi, si sa mai aud glasiciourul Mariucai ; si ma bucur ca te-am corupt cu zumba, ne vedem marti ;

Rorurz ce faci? Vii la kara? ar fi tare bine sa ne vedem

Miricutz eu nu poci luni la zumba, dar marti, miercuri si joi voi merge; AMR vacanta?

Danyelana trebuie sa fie tare greu, te inteleg perfect; si eu am fost la fel 4 luni, si uram cand toata lumea din jur imi spunea ca imediat cum misca copilul, greturile vor trece....dar asa a fost; multa santate si rabdare

Mergi la inceput

Cat despre noi, eu am avut o perioada cu mult de lucru WE si nopti, dar acum am reintrat in normal, adica lucru doar 10 ore la birou si 2 seara ; ma rog, bine ca este ;

Moni a cazut la scoala de pe ....trotineta ; julit frunte, nas, si spart buza destul de urat....asta ar cam fi primul incident in care scoala ma dezamgeste....caci in pauza mare ei se jucau in curtea scolii cu trotinete....in sfarsit, bine ca nu a fost mai rau.

In alta orine de idei, domnisorica mea merge la zumba cu mine, facem yoga impreuna, iar ieri am luat-o si la coafor, unde si-a tras un nou look, tuns in scari si breton in ochi, precum dolescentii...este super cool ; stiu, stiu nu ma certati, nu esre frizura de 9 ani...dar nu am rezistat dupa ce ii trece julitura ii voi face poze si va pun link-ul .... si o sa-mi dati dreptate ;

So, ne vedem la kara pe 12, sper in formatie cat mai mare ; va pumpinzesc si va doresc noapte buna ; ma duc la culcuseala, caci maine ne asfalteaza stradutza noastra si cel tarziu la 7 trebuie sa scoatem masinile .

Noapte buna, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Helloooo Pralinutze,
Liniste si calm pe-aci!!
Bei, astept si eu pozele alea de la bbq.... stiu ca s-au facut o grmada si de la aparate diferite dar nu apare nimic pe contul nostru.
Eu am facut atunci un filmulet cu noul nostru aparat de filmat dar inca n-am descarcat pe pc programele necesare prin urmare nu pot sa vi-l arat deocamdata. A incercat Swa dar ne impotmolim la un anumit punct.
In alta ordine; vineri e mare karaoke mare !!!
Cine, care vine ???
Ardeiash, acu chiar n-ai nici un motiv sa lipsesti! Cristian e aici si poate ramane acasa cu Vlad. Nu acceptam scuze mai ales ca sunt ani de cand nu te-ai mai dantuit cu noi.
Danielana, cred ca de data asta n-o sa te vedem desi m-as bucura tare mult dar avand in vedere ca esti intr-o perioada critica iti va fi greu. Multa sanatate si pupici la viitoarea mamica.
Mihaela, abia astept sa vad noul look al Monicai. Frumoasa cum e ea cred ca-i sta super. Sper sa-i treaca repede juliturile si sa nu-i ramane semne. Ma bucur mult ca de data asta poti sa vi la kara.
Morgane, te asteptam cu mare drag si nerbadare. Pupici virtuali deocamdata
Miri, tu nu mai zici nimic? Fata, mi-e dor de tine dar cred ca o cafea de dimineata nu se arata, asa? La programul tau infernal.....Poate dupa concediu.. Hai vi si tu la kara?
Simona, hai mai zi-ne de tine. Prea te-ai dat la fund deodata. Ne e dor de tine si mai vrem sa auzim vesti. Esti bine? Ce fac baietii cucuieti?
Fete, trebuie sa ma opresc aici ca am ceva urgent de facut. Iata ca iar n-am timp sa va pomenesc pe toate desi as avea sa va spun la fiecare cate ceva.
Asa ca: Ana, sa nu indraznesti sa lipsesti de la kara, Nina, tu la fel ca fara tine nu concep o seara de dans, Scumpi, e valabil si pt tine aceeasi remarca, Carmen, fara tine chiar ca n-ar fi kara si implicit eu cu prezenta, Robertina, ar fi super daca ai veni si parca imi amintesc ca ai zis ceva de venit....
Oana, citesc aci ca vineri pleci in tara. Drum bun si distrctie placuta cu colegii. Cred ca abia astepti. E emotionant sa-ti vezi colegii dupa atatia ani.
Antoanela, nu stiu, v-ati intors din tara sau nu? Oricum, m-as bucura daca poti sa vi si tu.
Madi, hai si tu o data la dans cu fetele. Cateva ore acolo... Cand o sa am gata filmuletu o sa ti-l dau si tie ca Dominique e sperba pe pernele alea cu aer.
Noraaaa, tu unde esti? Mai da-ne un semn.
Fetele noi, acum aveti ocazia sa ne vedeti. Haideti!!!
Gata, acu plec, va pup si daca am uitat pe cineva s ama ierte.
Aaaa, Alra, uitasem!!! Felicitari din toata inima pt botez. Ai doua fete superbe! Sa va traiasca.
Pupici la toata cutia

Mergi la inceput

Bepii eu vin la kara, abia astept sa ne vedem

.....si diseara zumbistele participante....... ......ne vedem? la 9 seara tercute fix see you...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare dragelor,

ce bine imi pare sa vad ca va intalniti...ne-am duce si noi la intalniri din astea da' nu avem timp. Nu stiu unde zboara, ca parca mai mereu nu este si cand este mai sunt alte milioane de lucruri de facut.
Si aici pun punct plangerilor. Noi suntem bine si sanatosi/sanatoase. Am facut un anisor dovezi sunt www.flickr.com/photos/adidusa/sets/72157618680388952/" target="_blank">aici si aici. Am avut multime de invitati si multime de copii dar totul a fost bine...ca deh vremea a fost precum Lorelei, blonda cu ochi albastrii.

In rest munca, cresa, joaca, mancarea, cititul, dormitul ne ocupa toata existenta...

Viata e scurta, e foarte scurta si ar trebuis a facem in fiecare moment ceea ce ne dorim, dar cum asta nu e posibil cand o facem...o facem bine...Imi place mult semnatura lui Bepii, imi place Bepii totdeauna mi-a placut...

Saptamana trecuta miercuri la cresa ni s-a dat o veste urata...urata rau...taticul unia dintre colegii de grupa ai lui Lorelei a murit... Biata mama!

Si uite asa mi s-a mai aratat o data cat de scurta poate sa fie viata...asa ca incerc sa ma bucur de fiecare clipa cta e ea de mica mai ales daca sunt impreuna cu Lorelei si al meu sot .

O zi buna fetelor!!!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Esme, deja avem un anisor? La multi ani, sa va traiasca printesa Lorelei si sa va bucure orice clipa pana la adanci batraneti. E superba papusa cu ochi albastri si par blond.
Multumesc pt compliment, am rosit de placere. De fapt samnatura ma cam caracterizeaza dupa ritmul in care traiesc eu.....
Pupici la toata suflarea

Mergi la inceput