Pralinute belgiene 37

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Nina eu nu poci pt ca sa viu ca la noi luni e zi de soacra (care a cazut si i-a fost amputat un deget, deci saraca are dureri nu poate face nimic cu mana nu mai poate merge ca nu poate prinde bastonu, ii e frica sa conduca deci ma tem ca s-a cam plictisit de viatza..deci noi ne mobilizam toti in fiecare zi cate unu sa ne ocupam de ea si lunea e ziua noastra(ca tot era singura zi libera pt amandoi...deh)
pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete.. am intrat numai sa va spun ca in etterbeek este la ora asta si va mai fi si maine un festival medieval superb.. este si o piata medievala.. super de super. branzeturi. mezeluri , sapunuri, dulciuri .. ce vreti voi.. dupa retete vechi. ceaiuri cum n-am vazut in viata mea.. sare neagra de lava din etiopia si hawai..
esarfe, rochii, bijuterii superbe. .. haine si obiecte medievale.. parada medievala, spectacole ecvestre .. e o atmosfera super.. imi place la nebunie
diseara va fi tare frumos.. aici aveti detalii http://www.opt.be/informations/evenements_etterbeek17eme_marche_medieval/fr/E/42734.html

pe luni
\pupi tuturor

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Fetele...multumesc pentru primire, pentru sfaturi, pentru informatii.
Cum va spuneam sotul este in Ieper dar eu sunt multumita sa fiu in BE si sa ne vedem duminica, dar pentru inceput caut undeva la fix...pana ma acomodez cu toate...ma descurc in engleza...mediu...dar pot invata ..daca se vorbeste in jurul meu...sunt ambitioasa..si perseverenta tre sa ma descurc.
Acum sper sa gasesc ceva...sa fiu si eu acolo...numai ca asa prin cunostinte ..prin variante..fara contract pentru ca nu pot lucra undeva cu ctr...cv-ul meu din romania...nu este atat de valoros in Be..asa ca pentru inceput ma multumesc cu ce se poate.

Eu sunt pe aici...numa ca intru mai rar...nu mai am net..pt o perioada...dar voi intra cu siguranta.

Va pup pe toate si va doresc week-end placut...impreuna cu familiile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu,

de data asta pa pt bbq. muncesc de dupa-masa, of course. dar orishicum sunt terminata si numai gandul s conducem pana acolo o ora si inapoi ma... demoralizeaza complet.

deci va pumpizez si sa aveti distractie frumoas. pour le reste... zumba marti:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la multi ani piticilor nostri! celor care ne umplu zilele de zanbete, si celor care se pregatesc sa vina pe lume, care sunt bobitse sau norisori roz si care se pregateasca sa vine printre noi:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

La multi ani pt toti copiii.
La anul va fi si ziua puiului meu care acum este, cum spunea Miri, "bobita".

Pupici

Acum 6+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

La multi ani tuturor copilasilor mici si mari

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI tuturor copiilor ! Sunt adevarate minuni ce-ti fac viata mai frumoasa!

Fete ma bucur ca v-am vazut chiar si pt. scurt timp! Multumim Nina pt. organizare si tuturor celor care ne-au oferit mancarica delicioasa!

Pupici tuturor

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara fete dulci,

La Multi Ani tuturor copiilor, sper ca ati petrecut bine azi.

Sa va fie de bine bbq, noi suntem inca in Rom pana duminica.

Danyelana, felcitari din suflet, stiu cat iti doreai sa vina bebe si iata, s-a implinit. Sarcina usoara in continuare, ma bucur f mult pt voi.

Rorutz, imi pare f rau ca nu a fost sa fie acum. Nu fii prea trista, mai e timp, bafta multa data viitoare.

Va pup pe toate, pe curand,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Helloooo pralinute, pe unde sunteti?
Presupun ca sunteti ocupate de nu dati un salut pe-aci.
Si eu nu-mi vad capul de treaba, nu stiu cum se descurca cei care au si copii ca eu sunt in urma rau de tot cu toate mai ales cu gradina. Dar am trecut pe aici sa va spun ca m-am bucurat f mult ca v-am vazut luni la bbq si ca m-am simtit f bine.
Nina, organizatoarea sefa, ai fost de nota 10 !!! Am ramas surprinsa de cate bunataturi ati pus pe masa si din belsug. A fost buuun de tot. Iar copilashii....niste frumosi cu totii.
Si vrema a tinut cu noi.
Inca o data iti multumesc pt efortul depus. Dar eu tot am impresia ca nu ai facut bine calculul ala. Am platit muuult prea putin pt cata abundenta a fost pe masa.
Mai vorbim cand ne vedem. Acum plec sa pregatesc masa ca trebuie sa vina Swa.
Astept pozele.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput