Pralinute belgiene 37

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fete....sunt in Ro!

Vroiam sa va transmit gandurile mele bune si sa va spun ca Doamne-Doamne ne-a mai daruit un baietel!

Va pe toate!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
17+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

hei fete.. multam fain de raspunsuri! miha : merci mult de idei..

sambata vladut va face 10 anisori si nu ne hotaram unde sa-l ducem .. ca o surpriza ma -re sa fie !

carmen: suntem foarte fericiti, da. multumesc de intrebare.. practic ne-am "reconsiderat " sau nu gasesc cuvintele.. totul e mult mai frumos acum ... si sper ca in curand sa reintre in normal ..

prettysunshine: poti sa -mi mai povestesti , te rog cate ceva? este adevarat ca multe din pavilioane sunt strict informative? adica mai mult pedagogice? merci

Simonette : super veste ! ma bucur mult pentru voi! Doamne -Doamne sa va daruiasca inca un baitele sanatos si super inteligent.!
insa sa stii ca se poate si mai "dulce"
m-am intalnit cu o vecina de-a mea in lift, trebuia sa nasca … avea la picioarele ei 3 baietei , ii veneau pana la genunchi , asa de mici sunt.. unul pe an ..
si o-ntreb : e fetita| ? iar ea .. nu , e baiat.. dar foarte calma..
era toata familia in lift .. si eu stanjenita le zic poate al 5-lea (tampita de mine)
- amandoi au gemut .. ha ha … da tot ma mai saluta !

pup cutiuta

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Simonette sa fiti sanatosi amandoi, si sa ai o nastere usoara! asta este cel mai important! Frumos nume, vad ca l-ati si ales deja ! va pupam si sa va distrati in RO!

Ardeiash eu in WE voi avea doua ture de musafiri care se suprapun deci nu voi mai sti de mine, asa ca iti spun de pe acum La Multi Ani lui Vladut, sa creasca mare, sanatos si voios, si sa va distrati la maxim sambata!
O alta alternativa de parc, care noua ne-al placut enorm de mult, si unde am merge din nou cu placere chiar si ca adulti, este Efteling in NL, cam la 200 km; este foarte mare si extrem de bine dotat pentru copii de toate varstele; uite aici link-ul: http://www.efteling.com/home.aspx?LanguageId=2; este putintel cam sumput, dar iti garantez ca merita! cine stie, poate sambata ii conving si eu pe ai mei sa mergem, mai ales in gasca mai mare este super fun!

Carmencita am omis sa-ti raspund: in afara de RO, unde de fapt avem de rezolvat chestii administrative caci nu am mai fost de apropape 2 ani, nu avem alte planuri deocamdata; poate dupa ce ne dezmeticim putin dupa musafiri si smortu in RO....vom vedea ;

O zi buna tuturor, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Da,ardeiash,sunt cam pedagogice pavilioanele,cu tot felul de informatii despre vietatile respective,ce e distractiv e cum am spus dresura de foci,pinguinii,interesante sunt acvariile cu pesti,broaste testoase,chiar si rechini micuti,pe sub care se trece efectiv,pisicile de mare.Insa daca-i vorba de ceva special pentru aniversare,atunci probabil un parc de distractii ar fi mult mai potrivit.Acum depinde si ce prefera baietelul tau,al meu daca ar fi sa aleaga,ar alege mereu numai parcul de distractii

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Simona, felicitari pt cel de-al treilea baiat . Sa fi sanatoasa, sa ai sarcina usoara in continuare si sa dai nastere unui bebe sanatos, frumos si norocos. Curand vei deveni "soacra cu trei nurori" da' sunt convinsa ca vei fi o soacra buna ca painea calda.
Ardeiash, desi e devreme, totusi n-a mai ramas mult pana sambata ziua cea mare cand Vladut va implini 10 ani. Ai baiat mare, cand a trecut vremea? Ii doresc sa fie sanatos, sa fie feicit in viata si sa va bucure in fiecare clipa pana la adanci batraneti. LA MULTI ANI VLADUT!!!
De asemenea felicitari pt ghidul Rombel! Buna treaba si excelenta idee. M-ar interesa si pe mine ghidul propriu-zis.
Iar pt Victoras al Norei un sincer si calduros LA MULTI ANI, sa va traiasca baiatul, sa fie norocos, fericit si viata sa-i ofere tot ce e mai bun.
Carmen, ai grija de tine, ma bucur ca totusi ai sarcina relativ usoara. Abia astept sa te vad. Sunt sigura ca rezultatele la analize sunt bune. Tin pumnii. Pupici la viitoarea mamica.
Mai aveam de zis cate ceva dar am uitat si trebuie sa ma opresc aici ca vine sotu la masa. De', varsta mamaie
Oricum, pup toate fetele, copilasii bolnaviori sa se vindece repede, repede si vacanta placuta tuturor care deja se afla pe meleaguri straine dar si celorlalte care curand vor pleca.
Miriiii, da' tu nu mai zici nimika?
Pupici la toata cutia de praline si nu numai

Mergi la inceput

multumesc mult de urari fete!

acum ma preocupa sa fac un tort- corabie... ioi. n-am mai facut de cativa ani un tort.. m-a apucat acuma .. sper sa-mi iasa panzele ... si sa vad de unde gasesc un pirat

cred ca vom merge pana la urma la safari.. sunt numai animale , iar puiul meu le adora ...

miha: foarte misto parcul .. dar pare mare de tot .. si ar trebui sa alergam prin el in continuu.. ca sa putem sa le testam pe toate . eu vreau ceva usor ,, sa avem timp sa ne facem poze cu tort.. cu lumanarici etc...
dar negresit vom merge .. pare ceva special. voua ce v-a placut de-acolo?

aaa. bafta cu musafirii .. desi e agreabil sa-i ai pe cei dragi aproape .. e tare obo ..

pupici pralinute

prettysunshine: merci mult de raspunsul tau.. m-am decis: nu vreau sa stau sa citesc prin pavilioane..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

ardeiash,la Grottes van Han ati fost?Si acolo sunt animale in libertate,daca zici ca-i plac animalele,iar pesterile sunt extraordinare.Numai ca-i cam departe.

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

multumesc mult de urari fete!

miha: foarte misto parcul .. dar pare mare de tot .. si ar trebui sa alergam prin el in continuu.. ca sa putem sa le testam pe toate . eu vreau ceva usor ,, sa avem timp sa ne facem poze cu tort.. cu lumanarici etc...
dar negresit vom merge .. pare ceva special. voua ce v-a placut de-acolo?

aaa. bafta cu musafirii .. desi e agreabil sa-i ai pe cei dragi aproape .. e tare obo ..

Asta asa este Arediash, intradevar este mare; nu stiam ca vrei as mergi si cu tort....; ce ne-a placut noua....nu stiu....sunte multe....cinematogragful 3D cu efecte speciale, pagoda, lumea elfilor, este greu de descris in cuvinte....; o sa mergi si o sa vezi ;

Success cu tortul, aripile, panzele, piratii, etc.

Mercic de urarea cu musafirii...so far so good, desi tare as vrea putin liniste....si maine vine a 2-a tura........dar sunt draguti, iar pana vinerea viitoare trece timpul imediat; maine am homeworking in loc de officeworking (minunata inventie ) si printre 2 rapoarte mai pregatesc camera lor, iar de sambata plecam hai-hui pana marti, caci sunt libera (ziua Belgiei pe 21).

Pupe cutiei, M

Mergi la inceput

merci miha
merci pretty

hi hi .. am gasit papier a manger.. din asta fac panzele ... sunt super incantata.. imi ma ilipseste piratu'

fetele , am inceput un nou capitolas .. spor

Mergi la inceput