Pralinute belgiene 37

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!
Incerc sa scriu repede ceva ca mai am de facut bagaje....deci, maine plecam spre Romania!Copii sunt tare fericiti ca vor sta la mamaie o luna jumate...Alex e bolnavior,are otita si el(ca si Mariuca) si il mai dore si burtica raaauuuu!De ce oare se intampla toate cind suntem pe picior de plecare,nu stiu.In fine,sper sa fie bine pina la urma si sa nu am pb in avion.
Cu bagajele sunt praf...tot bag si scot si mi se pare ca nu am luat mai nimic,dar valiza se umple vazand cu ochii.In fine,tre sa ma reintorc la treaba ca Reina e deja in valiza!
Va pup pe toate,va doresc o vacanta super reusita celor care pleaca,iar celor care raman acasa,mult soare, relaxare maxima si enjoi shopping!

Aaa,sa nu uit...mi-am schimbat nr de telefon.O sa va trimit un SMS cu noul nr,iar daca aveti nevoie de ceva din Romania sa-mi spuneti!
Nu cred ca am sa mai intru cit timp sunt la mama ca nu are net...dar daca prind un calculator tot vin sa va salut!
Pupici apasati pt toata cutiuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna dimineata

Ninutzuc chiar te-am sunat ieri de cateva ori sa-ti urez drum bun si vacanta placuta, si nu mai intelegeam nik ; daca citesti mesajul asta, da-mi un sms cu nr. tau nou te tel. poate ne vedem prin RO la un gratar ; in alta ordine de idei, imi pare tare rau ca s-a intamplat tocmai acum cu Alex......; ai verificat daca are voie sa zboare? ma rog....oricum sugestia mea vine prea tarziu.......si sunt convinsa ca si-a dat doctorul cu pararea.....
Deci, vacanta palcuta, sa te odihnesti, sa te distrezi

Anamana si tie vacanta palcuta, sa va intoarceti cu bine, relaxati, bronzati, si cu bateriile incarcate ; dati un semnt cand veniti, poate ne vedem la o bere

Antoanela chiar ma inrebam pe unde sunteti, nu mai auzisem nimic de la tine de ceva timp; super ca puiutii sunt bine ; cat despre Germania te tin la curent, o sa ma uit de ceva hoteluri mai incolo; mercic de rcomandarea cu Kessel Lo, o sa arunc si eu o privire.

Oanademunk super ca toate merg struna, vacanta placuta si bafta cu vitro 4;

Alra bine ai revenit din vacantasi multa sanatate lui bebe mic ;

Ardeiash am vazut si eu ghidul, intradevar foarte util si bine structurat; felicitari ; mercic si pentru adreas de la George, s-au descurcat ai mei pana la urma;

Miricutz maine zumba, nu?

Va pup pe toate, care pe unde sunteti, acasa sau in vacanta, si va doresc o saptamana minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Ce mai faceti, dragutelor?

Eu sunt la mama cu copiii...e tare greu...copiii sunt putin speriati, nu stiu cum sa reactioneze, mama se simte din ce in ce mai rau... ce mai, greu.

Dar ieri a fost ziua lui Victor si i-am comandat un minunat tort de ciocolata, i-am cantat si l-am sarbatorit, a primit cadou de la unii, altii si a fost tare fericit... Viata merge inainte.

Vacanta frumoasa si sa va fie bine.

Va pup cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna fetele,

Noi suntem bine, Sebastian este un nazdravan, umbla peste tot, nu-i coltisor unde sa nu intre, exploreaza tot , i-a mai iesit un dintisor asa ca acum avem 2 jos. Ma bucur ca s-a luminat afara, ca am capiat de atata stat in casa, lui ii place mult, nici nu zici ca am copil in carucior cand iesim.
Pe 5 august sper sa reusim sa plecam si noi spre Romania, de-abia astept.

Nora La multi ani lui Victor pt. ieri !
Ce baiat mare ai, oau! Sa fie sanatos si sa creasca frumos

Nina drum bun si sa va distrati tare tare !

pupi, poate revin ca tre sa fug sa-i dau papa

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Nora La Multi Ani lui Victoras, sa creasca mare, voios si sanatos !
Iti transmitem toate gandurile noastre bune si iti dorim multa putere !

Scumpilici chiar astazi ma gandeam la tine, ce mai faci, ce mai zici, si cum este dragutul de Sebastian! Ma bucur ca sunteti bine cu totii, si va doresc drum bun in RO si rasfat la maxim la mami acasa! By the way, si eu plec pe 5 in RO! Poate ne vedem putintel pe acolo....caci parca suntem vecine, nu? poate elucidam si enigma......unde ne-am mai cunoscut before BE ..... pupi pe nasuc si obrajori lui Sebastian !

O zi buna tuturor, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

multumesc tuturor pentru felicitari... cad bine dupa atata munca.. ce-am uitat sa specific este ca ghidul va suferi modificari permanent si daca aveti amici ce-si doresc reclama in el va rog sa le dati linkul.. ghidul va fi distribuit la ambasada, la biserica, in romania, deci va intra pe multe maini. multam fain

la multi ani fericiti pt tushar si un pui mic .. anul acesta!

Nina si ana : ce rau imi pare de puiutii vostri.. da lasa ca se fac ei bine si asta-i va intari si mai mult.. vacanta placuta

Miha; chiar ma intrebam daca-ti rezolvat pana la urma cu micii ?!

Nora: multi ani fericiti la puiutul tau! sanatate multa mamei ! si putere si curaj tie! cu siguranta Dumnezeu va fi aproape de voi si va hotari cum e mai bine.. va tin pumnii!

fete: intrebare: ma intere un parc de distractie pt copii din germania.. da sa fie super frumos... cunoaste cineva?

a auzit cineva de sea-life blankenberge ? ati fost in el/ merita vazut?

mai aveam ceva de zis da uitai.. revin

va pup pe toate

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

ardeiash,eu am fost la sea life blankenberge.Baiatului meu i-a placut tare mult,mai ales dresura de foci si pinguinii.Eu zic ca merita vazut,baiatul meu a fost foarte incantat,avea 10 ani la vremea respectiva.

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nora LA MULTI ANI lui Victoras! Sa fie sanatos si sa aiba tot ce isi doreste el in viata!

Of, of, of stiu ca nu pot exprima in cuvinte cat de rau imi pare pentru mama ta. Am trecut si eu prin mai mult sau mai putin aceeasi experienta acum 2 ani cu mamaia mea si stiu cat de greu poate fi. Te pup mult de tot si iti urez multa putere atat sufleteasca!

Danyelana, casa de piatra! Sper ca disconfortul fizic s-a atenuat in preajma nuntii (si nu numai) si ca ati putut sarbatori asa cum se cuvine.

Oana, nu am stari de greata la propriu, doar ca trebuie sa pap des si putin, pentru ca daca nu o fac ma simt cam rau. Dar daca pap un fruct sau un biscuit ma simt mult mai bine. Am fost weekendul trecut la Lucica si cand am plecat de la ea, m-a intrebat daca vreau sa imi dea ceva pe drum, un sandwich ceva. Nu am vrut ca trebuia sa mananc acasa spaghetti si uite asa m-am trezit intr-un superblocaj de trafic, fara nimic sa bag la burdihan. Pana am ajuns acasa ca am innebunit de nervi, nu vedeam altceva in fata ochilor decat mancare, ca in desenele alea animate, de vad motanii numai copane de pui in tot ce misca.
Bafta multa cu al patrulea in vitro! Dar de ce ultimul? Din cate am inteles de la Rorut, asigurarea belgiana acopera 6 incercari in vitro. Eu iti doresc din toata inima sa ramai acum gravi, dar in orice caz nu te da batuta

Miha, daca-ti cunosc oaspetii atunci saluta-i din partea mea. Desigur ca o salut si pe a ta familie tu nu te duci pe nicaieri in afara de Romania? Si nu ma refer in interes de serviciu.

Ardeiash, felicitari pentru rezultatul muncii tale. Din pacate nu am apucat sa vad ce si cum. Imi mai poti da odata linkul, te rog? Cum e sa-ti ai barbatelu` langa tine?

Rorut, da-mi de stire te rog daca poti vei miercuri cu mine

Taniuca, nu este nici o problema, este ceva micut, care trebuia sa ajunga de mai bine de o juma` de an in posesia ta, da` mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Ma bucur ca-ti plac, ca de folositoare stiu ca-ti sunt

Ana, Lucica, Nina, sa aveti parte de o vacanta de vis!

Pe strada mea nu s-au intamplat prea multe, abia astept sa iau poimaine rezultatul analizelor, sper sa fie totul in ordine. Burtica incepe sa ia forma corespunzatoare, iar eu sunt pe masura ce trece timpul tot mai fericita si ma obisnuiesc treptat cu ideea schimbarilor majore ce se vor petrece in viata mea destul de curand.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

La multi ani Victoras, sa cresti mare, mare. :)

Sanatate la copilasii bolnaviori.

Vacanta placuta tuturor fetelor care se bucura de ea sau celor care sunt in curs sa plece.

Mii de pupici la toate pralinutele,

Ror

Ror

Mergi la inceput

Ardeiash un parc frumos in germania eu stiu de Europapark http://www.europapark.de/lang-en/c51/default.html; nu este nici foarte departe de BE, cm la 450 km;
pe ideea de parc de distractii, vezi ca si in Dusseldorf se organizeaza pe malul Rinului incepand de WE asta, cel mai mare Fun fair, uite link-ul http://www.schuetzen-1316-duesseldorf.de/english-information.html; Succes sa sa ne spui si noua impresii ;

Carmencita pupam burticuta in crestere si iti uram multa multa sanatate, si sa te bucuri de momentele astea unice; si sa te rasfeti !!! cat despre musafiri sunt Lili ("dadaca" si sora lui Doru) cu sotul, iar vineri vor veni niste prieteni buni care nun ne-au vizitat niciodata; mercic de urari si reintorc pupiceii

Rorur dragutz tu pleci in RO?

Fetelor pe Rombel scria ca Tarom vinde vilete BUC- BE la 30 euroi +taxe; asa o fi?

Pupe tututor, M

Mergi la inceput